Macro fotke

Ma imam u boji, mozda je postujem uskoro, ali nekako mi je skroz bez veze tako,nemam ideja kako da ga obradim u boji pa da ne izgleda uobicajeno...

Natasha je upravu mislim da bi moglo da se uradi nesto na Ps-u, mozes i layer da napravis od cela pa da mu u unutrasnjem delu podesis ostriju senku ili.............pojacas prirodnu boju ili stavis neku drugu nijansu cela...... ili load neku sliku unutra npr . sinfoniski orketar he he

Izvini, da li mogu da saznam koji mobilni sa cam. od 2MP pravi takve fotografije...??
Moja Nokia N73 M sa 3,2MP Carl Zeiss ne može ništa ni blizu da napravi...
Auuu bre Duška pa moj fotoaparat ima 3.2MP. :lol:

bug.gif

Auuu bre Duška pa moj fotoaparat ima 3.2MP. :lol:

bug.gif

Bubamaro, ma ti pixeli nemaju veze. Moj prvi digitalac, Olympus 3mp je bio strava ali ishabao se, posle njega Nikon 5mp, uzas... odvratne boje slika mutna u uglovima...
E sad stvarno nemam na šta da se požalim s Fujiem, pa valjda zato i ne fotkam telefonom, osim onih fotki na temi: Hrana... :wink:

Natasha je upravu mislim da bi moglo da se uradi nesto na Ps-u, mozes i layer da napravis od cela pa da mu u unutrasnjem delu podesis ostriju senku ili.............pojacas prirodnu boju ili stavis neku drugu nijansu cela...... ili load neku sliku unutra npr . sinfoniski orketar he he

Pa probacu, ali nisam siguran da li cu uspeti... Uglavnom, postavicu rezultat, hvala na idejama... :D

e,svidja mi se ovaj cvet...i boje...i tako tooo...kompozishn of d pikchr...:D :lol:
kao shto ti rekoh..pauka bih mozda i rotirala...ali i da ostane ovako kako jeste super je...granchica mi deluje jako zanimljivo..ona chini deo te slike....
postala sam filozof...
a drvo..aj dont nou...it's ql..

Back