Macro fotke

Evo josh zachina :) :) :)

tamijan
timijan_DCE-1.jpg

morska so
sooo_DCE-1.jpg

korijander il' kako vec...
IMG_0542sss_DCE-1.jpg

Lagao bih kad bi rekao da je lako. Recimo da od 100 shoot-eva bude dobro 5-10 fotki. Naravno strpljenje, manual fokus...I opet kompozicija nije kako treba. Bice bolje, trudim se.
Zaboravih da kazem da sam pregledao ovaj forum i po mom misljenju ovde ima mnogo odlicnih fotografija.Svaka cast.

Dozone odusevljen sam, Posebno sa bubamarom.
Leptir mi izgleda bas cudno, kao da je radjen u ilustratoru sa zelenom podlogom,molim te ne ljuti se samo mi izgleda plasticno.

Ali bubamara, odlicno.

Gigo druze nema zasto da se ljutim.Svaka kritika je dobrodosla. Sto se leptira tice,u pozadini je list,a gore levo i desno bila je pozadina koja je bar po meni smetala, neki zid. Zato sam sa paste popunio ta dva coska. Sto se tice druge obrade samo minimum unsharpnes mask. Bubamara je snimljena bukvalno slucajno. Dakle snimao sam je u trenutku dok nije rasirila krila,a u trenutku kada sam pritisnuo okidac ona je krenula da poleti. Znaci skroz slucajno. Moje fotke jos uvek imaju puno sto tehnickih, sto kompozicijskih gresaka, ali idemo dalje.
Iskreno tvoje fotke sam bas zapazio na forumu i zaista mi se dopadaju.

Bas me zanima sta bi izvrsni urednik Refoto casopisa rekao za bubamaru. Necu da ga imenujem ali ga znam po najboljim macro fotografijama sa insektima koje sam video.
Trenutak sa bubamarom je fenomenalan i tesko je uhvatiti tako nesto. Mogu samo da ti se divim.
Imam nesto slicno sa leptirom u poletanju.
Nisam kritikovao, nema sta da kritikujem kod tebe, samo sam bio znatizeljan da li dobro vidim.
Imam cini mi se da imam istu vrstu leptira.
DSC_83-1.jpg

Back