Macro fotke

camera3-1.gif

Jeste, to je objektiv nikkor AF 105/2.8 kojeg sam kupio u februaru na foto berzi. Imao sam stvarno srecu jer je bio povoljan i takvu kupovinu nikako nisam hteo da propustim. Polovan je i u odlicnom stanju.

Nisam imao vremena da se javim pre.
Hvala Guru. Ispada da je bas tako sto se tice dobrog alata. Pre nego sto sam odlucio da prvi puta izdvojim pare za neki ozbiljniji aparat koristio sam prosecnu opremu na 35 mm Pentax foto-aparatu, sa kojim sam fotkao uglavnom sve sto i sada radim sa Nikonom. Razlika je ta sto su fotografije sa boljim objektivima koje imam za Nikon stvarno kvalitetnije. Ne mislim da je Pentax losija firma ali nisam imao za njega kvalitetnije objektive.

AJD' UZDRAVLJE

.. pa dobro, ono kao, dobra oprema i tako to, ali ako nemaš osećaj da odabereš interesantan motiv, objekat.... to je ono što te odvaja od onih, puniša, koji imaju mnogo bešnju opremu od svih nas, zajedno.. veruj mi na reč, znam ih preko nekoliko....

Kupio sam danas na foto berzi neki obicni objektiv i radi sa nokiom n70.Samo sto max moze da obuhvati 10x10cm otprilike.Medjutim u odnosu na ove macro slike moje probne su bas smesne,ali meni je to prvi macro kakav god da je.Pozdrav i hvala na ideji deky75.

Zar je bila danas foto-berza, ovi iz Pro-foto nikoga ne obavestavaju.
Zasto ne posaljes macro fotografije Andrej84. Moj prvi macro je u odnosu na ove danasnje nalosiji ali ja ga volim, jer sam se tada upoznao sa necim potpuno novim u svetu fotografije i danas ga se secam sa radoscu. To je bio cvet deteline. Probaj da fotografises npr. ruzu, ona moze lepo da stane u 10x10cm.

Bila je u staklencu.Jos ranije sam se raspitao,a i nasao sam temu o tome na elitesecurity.Kupio sam nesto slicno lupi.Moze da posluzi,ja sam mislio da moze da obuhvati stranicu A4 al ostase pusti snovi.Sluzice mi za igranje.Uglavnom sam isprobavao kako da okrenem taj objektivcic,tako da kada napravim nesto lepse okacicu.P.S.Nisam mogao da verujem da si ti slikao one mehurice i cvet.Pozdrav

Back