Macro fotke

jel ova makro

007a8w1artw2.jpg

• Podržavam
Reactions: Tol
zao mi je ne razumes se u umetnost

valjda vidis da sam stavila blur :lol:

- - - - - - - - - -

a pitanje je bilo retoricko to jeste makro :)

Ne, nisi stavila blur. U pitanju je nedostatak fokusa, jer ne znaš da fokusiraš niti da privrneš blendu koliko treba. I veze nema sa makrom. Ovo je, na primer, macro fotka jagode:

http://www.flickr.com/photos/12085534@N02/3757225496/

http://www.flickr.com/photos/mydailycommute/20080015/

http://www.flickr.com/photos/safrasahamed/3788152330/

Kao što vidiš, tvoja fotka je daleko od makroa. Nikad ništa nećeš naučiti ako ne naučiš da prihvataš kritike.

... ja sam ih ,,posmatrao iz zaklona,, nocas,... makljali su se, poprilicno i ,,temeljno,,
... ona, bas ,,muski,, a on, posto nije hteo da bude ,,dzentlmen,, , bas ,,zenski,,...
... da je bio vikend, oprostio bi' im ,,maligane,... i za kaznu po deset makto-fotki da prikazu!!!

... ovog jazavicara iz komsilika moj brat hrani godinu dana i nije hteo da mu dodje ,,u ruke,,
... a ja sam ga ,,sarmirao,, za samo deset minuta,... toliko o ,,psihologiji,,
....................
... a posto je jazavicar ,,mali,, morao sam makro da ga fotkam...
... (salim se,... to ja ,,bacam kosku,,....)

lisce, cvetici i bube su masovno slikani. interesantno do milojka

daj svoj neki primerak makroa što je različito od pokazanog do sada

meni je divno videti kada ljudi uspeju da dosegnu neki uspeh i raduju mu se...

evo !JOjka pokušava sa nekim expresionizmom u makrou,,strava!!!...ali je sam makro pozadina a MIKRO je centralni :cmok2: :zper:
( koja definicija boktemazo! :mrgreen::whistling: )

39181022.jpg

kace se slike, ali se ne sme reci sta se misli. neka malogradjanska ustajala atmosfera. gomile i gomile i nista. dobrovoljno sam odsustvovao mesec dana da ne smetam, po volji vahzma. i trt. isto

Prilozi

• 39181022.jpg
    39181022.jpg
    46,4 KB · Pregleda: 3
dobro 27E, divna je ova foto ali je za temu hrana..da si uslikao deo testa( koricu) sa mehurićima nastalih nakon pečenja..mislim da bi onda bio MAKRO..? :prstic:
,ožda i grešim, hajde neko iskusan da nam predoči i da nas poduči?

ja sam islikala danas kapi kiše..ali nisam sigurna da je to makro..jer NE ZNAM..:prstic:
evo jedne fotke..pa ako to nije makro ja ću je brišem

2o8yo.jpg

Poslednja izmena:
dobro 27E, divna je ova foto ali je za temu hrana..da si uslikao deo testa( koricu) sa mehurićima nastalih nakon pečenja..mislim da bi onda bio MAKRO..? :prstic:
,ožda i grešim, hajde neko iskusan da nam predoči i da nas poduči?

ja sam islikala danas kapi kiše..ali nisam sigurna da je to makro..jer NE ZNAM..:prstic:
evo jedne fotke..pa ako to nije makro ja ću je brišem
to su mini, takoreci minimalne pice, tj makro pice. ovde ima listova vecih od tih picica
a tema hrana? pa upravo si se slozila samnom oko tema - nesto je lisce, cvetici, kuce i mace, trt, trt. a nesto je makro
uvelicana buba pa sta? odnah je dobra fotografija??? nece biti

to su mini, takoreci minimalne pice, tj makro pice. ovde ima listova vecih od tih picica
a tema hrana? pa upravo si se slozila samnom oko tema - nesto je lisce, cvetici, kuce i mace, trt, trt. a nesto je makro
uvelicana buba pa sta? odnah je dobra fotografija??? nece biti

ama nemoj se jediš..imam isti tanjiritj od arkopala..ma 100% identičan i ako na ovaj mali tanjiritj stanu
tri mini krofne-pice..ondak je to makro (jer je pica minimalno sa D= 30cm :)

ali ipak mislim da si usnimio detalj kima..ili origana uvećanog ohoho..da bi to bio makro boli glava :)

tole ti si fina osoba. imas pravo da to nije bas makro. ali ni ovi drugi sto su makrovi nisu nesto, nema sadrzaja nema price, prazne, prazne, prazne
ne jedim se, nego ne mogu da povladjujem bez potrebe
brajanK mi je nevidljiv. pa ce da propustim repliku. njegovo mi je misljenje kao da u autobusu neko pusti puvanjak, prozori zatvoreni, a stanica daleko

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: Tol

Back