Macro fotke

img3279a.jpg

Molitju lepo da pre slikanja OBRIJEŠ lepo cvet, vako neuredne fotke netju da tolerišem više :hahaha: :cmok2:

Vidi ti molim te te Martine! Jel i ovo Emo smrdljivi Martin samo je crven a ne zelen?
Kako su im i boje buducih Martincica u boji mame.:D

Postoji u Latinskoj Americi jedan smrdljivi Martin (rod stenica ili Hymenoptera) koji se zove CHIPO.

Taj je prenosnik strasne i neizlecive bolesti MAL DE CHAGA od koje godisnje umire vise ljudi nego sto sve divlje zivotinje na planeti pojedu....:sad2:

Postoji u Latinskoj Americi jedan smrdljivi Martin (rod stenica ili Hymenoptera) koji se zove CHIPO.

Taj je prenosnik strasne i neizlecive bolesti MAL DE CHAGA od koje godisnje umire vise ljudi nego sto sve divlje zivotinje na planeti pojedu....:sad2:

:eek: Pakuj odmah kofere i vracaj se u domovinu! ;)

- - - - - - - - - -

Ma njeni bebaci, vdis da su pljunuti mama.:D :heart:

... :zcepanje: ...

Evo mog novog ulova - majska buba - nasla sam ga u kablicu polu mrtvog i bio ko mrtav sve dok ga nisam stavila u saksiju gde je odmah oziveo i poceo da se zakopava :D

IMG_0159.JPG

IMG_0160.JPG

IMG_0161.JPG

Prilozi

• IMG_0160.jpg
    IMG_0160.jpg
    32 KB · Pregleda: 2
.... mnogo lepe fotografije,... sve makro,.. posebno: - BRAVO, Emocija !!!!...
... a ko je kritikovao: - Sta,.. nisam znao,.. makro znaci slikanje insekata..
.............................
... eto,.. ja , licno, misim da MAKRO moze da bude i fotkanje tigrovog kutnjaka,
... samo,... ne bi' ja,... lenj sam... a i smrdi mu iz usta,... sigurno,..

MAKRO nije samo slikanje insekata...koliko se ja razumem u foto :think: ae neka me neko demantuhe..ili pojasni bolje

a EMO..meni je ona prva rozle..baš na srcetu :zaljubljena:

Nežna,rascvetana,nekako ženstvena.A i pčelica je sićušna i graciozna.
.... mnogo lepe fotografije,... sve makro,.. posebno: - BRAVO, Emocija !!!!...
... a ko je kritikovao: - Sta,.. nisam znao,.. makro znaci slikanje insekata..
.............................
... eto,.. ja , licno, misim da MAKRO moze da bude i fotkanje tigrovog kutnjaka,
... samo,... ne bi' ja,... lenj sam... a i smrdi mu iz usta,... sigurno,..
Hvala.:D
Makro nisu samo insekti,ali njih,izgleda,posebno volimo.

Back