Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.630
![]()
Molitju lepo da pre slikanja OBRIJEŠ lepo cvet, vako neuredne fotke netju da tolerišem više![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Molitju lepo da pre slikanja OBRIJEŠ lepo cvet, vako neuredne fotke netju da tolerišem više![]()
![]()
![]()

Vidi ti molim te te Martine! Jel i ovo Emo smrdljivi Martin samo je crven a ne zelen?
Kako su im i boje buducih Martincica u boji mame.![]()

Postoji u Latinskoj Americi jedan smrdljivi Martin (rod stenica ili Hymenoptera) koji se zove CHIPO.
Taj je prenosnik strasne i neizlecive bolesti MAL DE CHAGA od koje godisnje umire vise ljudi nego sto sve divlje zivotinje na planeti pojedu....![]()
Pakuj odmah kofere i vracaj se u domovinu! Ma njeni bebaci, vdis da su pljunuti mama.![]()
![]()
...Evo mog novog ulova - majska buba - nasla sam ga u kablicu polu mrtvog i bio ko mrtav sve dok ga nisam stavila u saksiju gde je odmah oziveo i poceo da se zakopava![]()
.gif)
To nije majska buba!
To je buba "nosorog".
Majska buba je kokica ili hrust.![]()
... nema veze, neka zivi i dalje u mojoj saksiji Na pdf-u Žene to ne bih smela da postavim,ovde mogu.
![]()

ae neka me neko demantuhe..ili pojasni bolje
MAKRO nije samo slikanje insekata...koliko se ja razumem u fotoae neka me neko demantuhe..ili pojasni bolje
a EMO..meni je ona prva rozle..baš na srcetu![]()
Hvala..... mnogo lepe fotografije,... sve makro,.. posebno: - BRAVO, Emocija !!!!...
... a ko je kritikovao: - Sta,.. nisam znao,.. makro znaci slikanje insekata..
.............................
... eto,.. ja , licno, misim da MAKRO moze da bude i fotkanje tigrovog kutnjaka,
... samo,... ne bi' ja,... lenj sam... a i smrdi mu iz usta,... sigurno,..
Dobro radi tvoj fotoaparat i makro.