Macro fotke

ili ovo

pecurka.jpg

Hvala Dulle :)

Evo još jedne iz arsenala
senkaFUL800-1.jpg

Ova fotka će najverovatnije izaći u najnovijem broju "Refoto"-a uz moj tekst o fokus stackong tehnologiji. Broj će biti interesantan za ljubitelje makrofotografije jer je odvojeno 12 strana za tu granu fotografije :D

mislim da sam sve bolja...bice nesto od mene
medju Vama Majstorima fotografije..
-Napreduješ Nina (moram da kažem da i tvoje kolege takođe postavljaju sve bolje makro fotke). Vidim da te više interesuje fotografisanje prirode i tu se dobro snalaziš. Lepo je što primećuješ sitne detalje (što se vidi na fotografiji maslačka gde si pronašla i malog insekta) jer se makro fotografija svodi na to.

devil je ovde gazda :)
-Daću ti ja gazdu! :evil: :lol:
I tebi baš dobro idu makro fotke. Malo su u stock fazonu, ali izuzetno kvalitetne sa dosta detalja. Samo napred ;)

-Napreduješ Nina (moram da kažem da i tvoje kolege takođe postavljaju sve bolje makro fotke). Vidim da te više interesuje fotografisanje prirode i tu se dobro snalaziš. Lepo je što primećuješ sitne detalje (što se vidi na fotografiji maslačka gde si pronašla i malog insekta) jer se makro fotografija svodi na to.

:zurka:

DeVil, cenio bih tvoje kritike.
Nisam baš neki kritičar kada se ne radio o makrofotografiji insekata ili kapljica. Ovo što si do sada radio je dobro. Nema neke greške, svetlo je dobro kao i oštrina. Jedina zamerka može da bude što je ovo daleko od neke umetničke fotografije koja nosi neku poruku, više mi liči na probu objektiva.
Kao što sam rekao fotke su tehnički Ok, vidi se da ti ide od ruke, samo proradi na motivu :)

Back