- Poruka
- 402.550
ili ovo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

de si to slikala?

Hvala Nina
Evo jedne makro fotke koja mi je baš dopadljiva
STORM
![]()

sve bolje slikaš makro![]()

dobar ti taj rus
na kom je telu?
-Napreduješ Nina (moram da kažem da i tvoje kolege takođe postavljaju sve bolje makro fotke). Vidim da te više interesuje fotografisanje prirode i tu se dobro snalaziš. Lepo je što primećuješ sitne detalje (što se vidi na fotografiji maslačka gde si pronašla i malog insekta) jer se makro fotografija svodi na to.mislim da sam sve bolja...bice nesto od mene
medju Vama Majstorima fotografije..
-Daću ti ja gazdu!devil je ovde gazda![]()

-Napreduješ Nina (moram da kažem da i tvoje kolege takođe postavljaju sve bolje makro fotke). Vidim da te više interesuje fotografisanje prirode i tu se dobro snalaziš. Lepo je što primećuješ sitne detalje (što se vidi na fotografiji maslačka gde si pronašla i malog insekta) jer se makro fotografija svodi na to.

Nisam baš neki kritičar kada se ne radio o makrofotografiji insekata ili kapljica. Ovo što si do sada radio je dobro. Nema neke greške, svetlo je dobro kao i oštrina. Jedina zamerka može da bude što je ovo daleko od neke umetničke fotografije koja nosi neku poruku, više mi liči na probu objektiva.DeVil, cenio bih tvoje kritike.