Macro fotke

Ma, photobucket se pravi pametan pa sad imam mesecno ogranicenje koje sam prekoracio pa da bi mi se ponovo videle slike moram da platim ili da cekam 9.februar i da pazim da ne prekoracim ogranicenje unosa fotografija. Bezobrazluk!

Zašto ne otvoriš drugi, treći, peti... nalog ? Tu nemaš nikakvih ograničenja.

@Kiki_GNR, nije problem jedan nalog i njegovo ogranicenje u postavljanju slika jer nisam popunio ni 6% memorije.Problem je ogranicenje napravljeno na osnovu pregleda, kako oni to zovu popularnosti koje je aktivno na svakom otvorenom profilu i samo zavisi od toga koliko pregleda imas. Photobucket je doneo mesecno ogranicenje od 10Gb koje se trosi pregledima (tezina slika x broj pregleda na svim sajtovima = tezina koja se skida od tih 10Gb). Jedan mesec sam bas bio popularan i za 30 dana sam imao pregleda preko 10Gb iako su fotke male (800pix duza strana) i vise ne smem da rizikujem. Zato koristim Nikonov

@emocija, bas su dobri insekti :)

Na ovim fotkama vilenjaka bokeh je cvece rudbeckia

item.JPG

krop
item.JPG

Poslednja izmena:
@Kiki_GNR, nije problem jedan nalog i njegovo ogranicenje u postavljanju slika jer nisam popunio ni 6% memorije.Problem je ogranicenje napravljeno na osnovu pregleda, kako oni to zovu popularnosti koje je aktivno na svakom otvorenom profilu i samo zavisi od toga koliko pregleda imas. Photobucket je doneo mesecno ogranicenje od 10Gb koje se trosi pregledima (tezina slika x broj pregleda na svim sajtovima = tezina koja se skida od tih 10Gb). Jedan mesec sam bas bio popularan i za 30 dana sam imao pregleda preko 10Gb iako su fotke male (800pix duza strana) i vise ne smem da rizikujem. Zato koristim Nikonov

Aha, nisam znala za to, jer su svi moji albumi "private". Možeš i tu opciju da koristiš, osim ako ti nije bitan pregled.

Najgore je sto su i meni zakljucani svi albumi.
Ovako izadje kada predjem limit

Sad mi nije jasno : ako su ti albumi zaključani kako neko uopšte može da ih pregleda i da ti na taj način pređeš limit ? Jesi li siguran da su zaključani?
Imaš li katance pored svakog albuma ? Ovako izgleda kod mene :
Untitled1_zps45c9104b-1.jpg

Da, sve je zakljucano. Ne znam da li to ima veze sa pregledima kada su fotke postavljane na neki forum jer sam dosta aktivan. Postavljam teme na dosta foruma sto domacih, sto stranih i vidim da po temi imam od 300 pregleda pa i na vise. Sta znam, mozda je i namestaljka da bih obratio paznju na mogucnost kupovine neogranicenog pregleda.

Da, sve je zakljucano. Ne znam da li to ima veze sa pregledima kada su fotke postavljane na neki forum jer sam dosta aktivan. Postavljam teme na dosta foruma sto domacih, sto stranih i vidim da po temi imam od 300 pregleda pa i na vise. Sta znam, mozda je i namestaljka da bih obratio paznju na mogucnost kupovine neogranicenog pregleda.

Ne znam šta bi moglo da bude, ja imam dva naloga sa gomilom albuma, ali mi se dosad još nije desilo tako nešto.
Mogao bi da ih pitaš, oni su veoma predusretljivi u komunikaciji sa članovima.
Ja sam im ranije pisala, pa su uvek odgovarali.
support@photobucket.com

@Moghrion, nikad ne bih rekao da je u pitanju biljka, bas ludo izgleda.

@ Brajan Koen, lepe fotke insekata. Steta sto je fotkano u senci, da si mogao necim da ih osvetlis bas bi ispalo super.

@ sceliano, lep pocetak sezone. Pcelice su super teskeza fotkanje tako da je ovo ispalo ok.

Back