Macro fotke

1-FILE0452.JPG

:hvala:
Послушао DeVil-a... па пробао да нађем какво изводљиво решење те ископитам нешто што сам видео и одписао као немогуће за поновити...
Да видиш кад и није тол'ко рђаво...:mrgreen:.

- - - - - - - - - -

imas super fotografije salji na takmicenje ovde :)
Мучимене што не умем да погодим тему...

:hvala:
Послушао DeVil-a... па пробао да нађем какво изводљиво решење те ископитам нешто што сам видео и одписао као немогуће за поновити...
Да видиш кад и није тол'ко рђаво...:mrgreen:.

- - - - - - - - - -

Мучимене што не умем да погодим тему...
Konsultuj se sa nekima ovde takodje mozes na pp poslati slike pise kome treba oni ce ti reci da li zadovoljava temu

Konsultuj se sa nekima ovde takodje mozes na pp poslati slike pise kome treba oni ce ti reci da li zadovoljava temu

Ма, кад баш морам да кажем... не умем ја то да се играм.... лако се наљутим, а мени су говорили: 'Ко се љути... не буди му друг...' :mrgreen:

Не знам...
без те задње ми низ некако остаје... недовршен...
испада да кадар коjи сам имао у глави физички није могуће постићи...
ал, ни ово није много рђаво....
Сад нађох неку кутијицу са три неке трункице... ако испадне ваљано, ето ме са пар нових слика...

Poslednja izmena:
Од како сам се навадио на кабл, ово оде у пензију... бар по овим собним спрдњама...

А касно сам видео да је једна од тих трункица већ сликана и остављена овамо, ал, ко велим, дај да пробам...

а и напрстак, пошто остало из кутије није било... захвално са сликање...

jedan na jutjubu objasnjava kako slika makro, objektiv + produzetak, blic + svetlosni box + kablic, a i nisu mu neke fotografije. jesu makro, al onako

nego evo njega u akciji

x2sk.jpg

Back