nesha14586
Primećen član
- Poruka
- 555
Vozio bajs i naišao na šljunak, proklizao točak i ja padoh. Aparat mi bio zakačen za pantalone, na struku. Jbg, ne bih da zalazim u detalje oko stanja aparata pošto mi i sad krivo kad se setim. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jojnesha14586:Vozio bajs i naišao na šljunak, proklizao točak i ja padoh. Aparat mi bio zakačen za pantalone, na struku. Jbg, ne bih da zalazim u detalje oko stanja aparata pošto mi i sad krivo kad se setim.![]()

)
branaaa:..ne gledajte naocari u donjem delu fotke...olympus 8-)
da..to znam..pa gledala sam u onom prospektu..ovi svi uglavnom imaju makro od 1cm daljine da moze da se slika...Gigo:Natasha, imam Canon A75 (koji ne koristim jer sada imam nesto bolje) sa kojim sam napravio puno lepih fotografija. Ima makro do 5cm sto meni nije bilo dovoljno blizu da napravim dobru makro fotografiju. Pretpostavljam da je Canon napravio nesto blize po pitanju makro snimanja kad su u pitanju Canon aparati do 200eu.
U svakom slucaju neces pogresiti ako kupis Canon jer ima odlicnu mogucnost kad je u pitanju manualno podesavanje na foto-aparatu.

Guru 42:.. Šone, torbica je obavezna, sa dugačkim kaišem koji može da se skraćuje!!! staviš je preko glave, da ti torbica dođe ispod pazuha, kao da nosiš utoku... malo je nezgodno u početku, ali nađeš mu neku poziciju i možeš da praviš salto mortale!!!![]()
ops:.. na pogrešnom mestu, Šone!! nikako na kaiš, bez obzira na veličinu!!nesha14586:Bio je u torbici koja je bila zakačena za pantalone. Na istom mestu gde bi bila zakačena za kaiš.
hocu ja ovo da uradim..da slikam tako nesto...aaaaaaaaaaaaaaaaaaanatasha`...kao i uvek...hvala (:natasha`:master..kao i uvek ... divno (: