Macro fotke

Vozio bajs i naišao na šljunak, proklizao točak i ja padoh. Aparat mi bio zakačen za pantalone, na struku. Jbg, ne bih da zalazim u detalje oko stanja aparata pošto mi i sad krivo kad se setim. :(

DSC_0039-1-1.jpg

.. Šone, torbica je obavezna, sa dugačkim kaišem koji može da se skraćuje!!! staviš je preko glave, da ti torbica dođe ispod pazuha, kao da nosiš utoku... malo je nezgodno u početku, ali nađeš mu neku poziciju i možeš da praviš salto mortale!!! :!:

nesha14586:
Vozio bajs i naišao na šljunak, proklizao točak i ja padoh. Aparat mi bio zakačen za pantalone, na struku. Jbg, ne bih da zalazim u detalje oko stanja aparata pošto mi i sad krivo kad se setim. :(
joj :(
RIP ( :lol: )
ja cu..naaaaaaadam se...uskoro kupiti novi..i to jedan od onih canonovih...i ovaj..juce sam gledala neki prospekt...prilicno su dobri....i svi mogu super da slikaju macro...tako da..jedva ceeekam....
a meni upload opet i opet ne radi...sutra moram zvati ove za net..da vidim da nije nesto tamo..sta ga znam...

Natasha, imam Canon A75 (koji ne koristim jer sada imam nesto bolje) sa kojim sam napravio puno lepih fotografija. Ima makro do 5cm sto meni nije bilo dovoljno blizu da napravim dobru makro fotografiju. Pretpostavljam da je Canon napravio nesto blize po pitanju makro snimanja kad su u pitanju Canon aparati do 200eu.
U svakom slucaju neces pogresiti ako kupis Canon jer ima odlicnu mogucnost kad je u pitanju manualno podesavanje na foto-aparatu.

branaaa:
..ne gledajte naocari u donjem delu fotke...olympus 8-)

Pošto vidim da si nov samo jedan mali savet!
Please, smanji rezoluciju fotografija pre postovanja, ogromne su, a sve iz solidarnosti prema nekima koji sa dial-upom jako dugo učitavaju starnice. 600X400 mislim da je već spomenuto kao optimalna rezolucija.
:rolleyes:

Gigo:
Natasha, imam Canon A75 (koji ne koristim jer sada imam nesto bolje) sa kojim sam napravio puno lepih fotografija. Ima makro do 5cm sto meni nije bilo dovoljno blizu da napravim dobru makro fotografiju. Pretpostavljam da je Canon napravio nesto blize po pitanju makro snimanja kad su u pitanju Canon aparati do 200eu.
U svakom slucaju neces pogresiti ako kupis Canon jer ima odlicnu mogucnost kad je u pitanju manualno podesavanje na foto-aparatu.
da..to znam..pa gledala sam u onom prospektu..ovi svi uglavnom imaju makro od 1cm daljine da moze da se slika...
znam da su canonovi dobri foto-aparati..posto imamo i jedan analogni..on je super..
jeste on je tu negde..do 200e...u sustini..ja ni nisam sad za neko preterivanje..sta ja znam..to mi je vishe iz hira i hobija...kad budem malo starija..i kad budem imala moje pare..malo cu se vise obrazovati u pogledu fotografija...optike..sta sve foto-aparat moze...uuuuuuuf milina..(:
fryy-1.jpg

nije dovoljno makro...:-? blize ni ne moze....a ova slika mi je jedina koja je tu uploadovana..posto sad ni ne mogu da uploadujem kad me zeza nesto..kad bih znala sta je...:-|

fotografija je takva kakva je, slon ipak nije domaća ukroćena životinja pa da ga možeš cimati kako tebi odgovara, u svakom slučaju ovo je bio redak trenutak i sreća da me nije opalio po aparatu...

Guru 42:
.. Šone, torbica je obavezna, sa dugačkim kaišem koji može da se skraćuje!!! staviš je preko glave, da ti torbica dođe ispod pazuha, kao da nosiš utoku... malo je nezgodno u početku, ali nađeš mu neku poziciju i možeš da praviš salto mortale!!! :!:

Bio je u torbici koja je bila zakačena za pantalone. Na istom mestu gde bi bila zakačena za kaiš.

Back