Mačos Srbikus - mit ili stvarnost?

...da se razumijemo...ovaj slikovni prizak je SLIKA danasnjice...koliko god sarkasticno shvacen bio.
Ja sam za 1=1...ako to one zele...
Nikad nisam htio niti bio za OMALOVAZAVANJE zena...ali se protivim danasnjem TRENDU licemjernog forsiranja price o jednakosti koja se odnosi samo u korist zena.
Cinjenica je da mi ne mozemo radjati a one nikada ne mogu biti jake kao mi...ALI, stvar je forsiranja jednakosti u jednom smjeru...a zadrzavanja tradicionalnog kroz forsiranje pojma DZENTLMEN...(:

e tu sise zayebo...:aha:
naaachi...da znash ti sa kakim sam medjedom bio u vezi,vishlja od mene,shira od mene(shto i nije mnogo teshko jerbo sam sitne i nezne konstitucije:rumenko:)...mogla je i da potegne,a bogme i povuche,kad me poljubi,ko da me krava liznula,jednom sam je pustio gore i nikad vishe-zivot mi je ipak mio...sve u svemu...zaljublje do ushiju :zaljubljena:
eh...da sam je samo ozenio...ne bih morao danas kupovati traktor :aha:

e tu sise zayebo...:aha:
naaachi...da znash ti sa kakim sam medjedom bio u vezi,vishlja od mene,shira od mene(shto i nije mnogo teshko jerbo sam sitne i nezne konstitucije:rumenko:)...mogla je i da potegne,a bogme i povuche,kad me poljubi,ko da me krava liznula,jednom sam je pustio gore i nikad vishe-zivot mi je ipak mio...sve u svemu...zaljublje do ushiju :zaljubljena:
eh...da sam je samo ozenio...ne bih morao danas kupovati traktor :aha:
U bre, ta snajka bila bas onako pojacha... Ma i bolje sto se niste uzeli, ti prika volis da zapevas kad je dobar shtimung u kafani, a posle svakog njenog stiska imao bi piskutav glasic kao da si udisao helijum iz onih vasarskih balona... :rumenko: :D

U bre, ta snajka bila bas onako pojacha... Ma i bolje sto se niste uzeli, ti prika volis da zapevas kad je dobar shtimung u kafani, a posle svakog njenog stiska imao bi piskutav glasic kao da si udisao helijum iz onih vasarskih balona... :rumenko: :D

ionako sam bio u buretu kad je Bog delio sluh...bolje neki laki muzichki instrumenat za obaranje dama sa nogu...harmonika recimo...[URL=http://www.image-share.com/igif-1949-211.html][/URL]

obara s' nogu i ove shto kroz vrata ulaze na kant...ko da je tajson ronke medju rogove :lol:

...da se razumijemo...ovaj slikovni prizak je SLIKA danasnjice...koliko god sarkasticno shvacen bio.
Ja sam za 1=1...ako to one zele...
Nikad nisam htio niti bio za OMALOVAZAVANJE zena...ali se protivim danasnjem TRENDU licemjernog forsiranja price o jednakosti koja se odnosi samo u korist zena.
Cinjenica je da mi ne mozemo radjati a one nikada ne mogu biti jake kao mi...ALI, stvar je forsiranja jednakosti u jednom smjeru...a zadrzavanja tradicionalnog kroz forsiranje pojma DZENTLMEN...(:

Biti dzentlmen nije arhaicno pitanje niti je pitanje striktno vezano za pol vec je pokazatelj licne kulture i vaspitanja koje je preslikano iz uslova zivota.
Nece meni pasti kruna sa glave ako ustanem invalidu/starcu/momku sa bebom u prevozu niti imam potrebu da razmisljam o svom postupku te smatram da se dzentlmensko ponasanje svodi na spontane reakcije.
Ukoliko sebe podsecas na polni (ili bilo kakav drugi) bonton onda je posteno da ga uopste ne sprovodis u delo. Nikome od nas nije vitestvo neophodno ali ga fakat cenimo, danas vise nego ikada jer je danas najiskrenije i vazi za oba pola.

Back