Macor obrijan ili ne?

moj gay drug je prosao kroz pakao kad su pocele da mu rastu dlake posle brijanja (a hteo je samo da obraduje decka)....hocu reci, stvarno nije znao kud da dene penis a da ga ne bode :lol: :lol:

fama, eto sta je....cuj obrijani tipovi....
meni je smesno i musko depiliranje ispod pazuha. bio je jedan pevac na letnjem festivalu u Budvi koji je toliko dizao ruke u nameri da pokaze kako je ...hm...uredan, da mi je prosto pripalo muka.

ne znam, mozda sam staromodna, ali ja bih muskarca u krevetu. da hocu glatko i bez dlaka, izabrala bih zenu.

anakin:
moj gay drug je prosao kroz pakao kad su pocele da mu rastu dlake posle brijanja (a hteo je samo da obraduje decka)....hocu reci, stvarno nije znao kud da dene penis a da ga ne bode :lol: :lol:

fama, eto sta je....cuj obrijani tipovi....
meni je smesno i musko depiliranje ispod pazuha. bio je jedan pevac na letnjem festivalu u Budvi koji je toliko dizao ruke u nameri da pokaze kako je ...hm...uredan, da mi je prosto pripalo muka.

ne znam, mozda sam staromodna, ali ja bih muskarca u krevetu. da hocu glatko i bez dlaka, izabrala bih zenu.
Ma svaka ti čast :wink:

Sta se desava kada zenama pocnu da rastu dlake, mislite da je oralni sex muskarcima jednostavan (Lesi ovo, Lesi ono) a Lesiju odrana koza oko usta.

Volite dlake ispod pazuha, maljave muskarcine, jer ocigledno pod grupom maljav vidite muskarcine koje ce vas zadovoljiti i ispuniti zelju u vama. Pa zaista se pitam gde ja zivim i zasto je sve obrnuto nego sto mislim da je.
:wink:

Anonymous:
:lol: Ljudi, ajmo malo razuma! Posto vi muskarci brijate bradu, sigurno ste primetili da vam dlacice na bradi vremenom postaju ostrije. Sta mislite, da li zene zele da grebu svoje nezne klitorise vasim tek ponovo izraslim dlakama. Mislim da ne, bar ja ne zelim. Bila sam sa muskarcem koji je dole skroz obrijan i tek su pocele da mu rastu dlake, kao brada, prvi, drugi dan. I to je bilo vrlo neugodno iskustvo za mene, a inace volim sex. Pa vi vidite kako mi je bilo, sa izuzetno virtuoznim muskarcem, a ja sam pri tome samo cekala da se to sto pre zavrsi. Naravno, svaka cast mazohistkinjama :)
Mazohistkinjama- pa neznas o cemu je ovde rec, a kad smo kod razuma kako tvoje dlake?

Back