Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
Promeni avatar da ne izgledaš maloletno, pa će se napadamo koliko oš!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mani avatar,takav je kakav je. Da ne cuje zlo-pu,pu. Napascu ja tebe,nis` se ne brigaj,samo cekam povoljan trenutak. Ima Krsta da nas zaboravi.Promeni avatar da ne izgledaš maloletno, pa će se napadamo koliko oš!
Mogu i ja da na forumu iznesem neke cinjenice o sebi ili u vezi sa mnom, ali nikada necu rasipati ono sto je istinski unutar mene. To je ono sto je moja intima, moj licni mali univerzum, u koji pustam vrlo mali broj ljudi...
Mislis li da to ima ikakve veze sa oblacenjem ili kupanjem u bazenu?
Dosta njih piše toliko o intimi (bilo istinito ili ne), da je prosto degutantno. Možda sam staromodan, ali stvarno ne razumem iznošenje ličnih problema u javnost koja je gladna pacijenata.
Da i to neki put ume baš da nervira i sputava iole normalnu komunikaciju na nekoj temi,
pa to mi je favorit,a i ima zvucno i egzoticno ime...samo...?...:shock:
pa ti rece gore sex bez kondoma,kakvi sad zenski kondomi a i ja koliko znam to i nije bas nesto...postoje i zhenski kondomi, spirala, pilule... Mislila sam na stalnog partnera. Owim 'dewojchicama' sho swaki drugi mozhe da digne suknjicu nisu ni kondomi dowoljni...
Znaci maco ne moze da bude nezan a nezan ne moze da bude maco.
Razvijen je maco a nerazvijen nije maco.
Ako je muskarac muskarcina, on ne moze da bude nezan.
Prosvecena sam!
Aleluja!
sSvaki muskarac najpre nauci da bude stoka,i svi umemo to da budemo,e onda sledi odvajanje na one koji ostaju na tom nivou i one koji se usavrse i shvate da su im bitnije neke druge stvari, sta odabrati,nekog slicnog tebi,po interesovanjima,temama, muzici, ambijentu mesta za izlaske,ambicijama,ciljevima,zeljama, i kazes ono sto zelis pa ako se to nekom ne svidi ima kom drugom da se svidi.
sSvaki muskarac najpre nauci da bude stoka,i svi umemo to da budemo,e onda sledi odvajanje na one koji ostaju na tom nivou i one koji se usavrse i shvate da su im bitnije neke druge stvari, sta odabrati,nekog slicnog tebi,po interesovanjima,temama, muzici, ambijentu mesta za izlaske,ambicijama,ciljevima,zeljama, i kazes ono sto zelis pa ako se to nekom ne svidi ima kom drugom da se svidi.