Maco muskarcina ili nezan, ali ne bas razvijen muskarac

Mogu i ja da na forumu iznesem neke cinjenice o sebi ili u vezi sa mnom, ali nikada necu rasipati ono sto je istinski unutar mene. To je ono sto je moja intima, moj licni mali univerzum, u koji pustam vrlo mali broj ljudi...
Mislis li da to ima ikakve veze sa oblacenjem ili kupanjem u bazenu?

Bash tako.

Dosta njih piše toliko o intimi (bilo istinito ili ne), da je prosto degutantno. Možda sam staromodan, ali stvarno ne razumem iznošenje ličnih problema u javnost koja je gladna pacijenata.

Pazi ovako .. i taj pojam 'intima' je stvar lichnog dozivljaja, za mene je, recimo, mnogo intimno da pishem o svojim dushevnim bolima, suzama, unutrashnjim previranjima i slichno, dok mi je pisanje o sexu potpuno neintimno, jer odprilike svi to upraznjavamo i nema tu neke razlike, svi posedujemo alat za sex i radimo slichne stvari u onih nekoliko poza i moja 'intima' je svachija intima. Dok ce neko drugi potpuno da se otvori po pitanju prezivljavanja raskida svoje veze, da u detalje opisuje shta oseca, koliko plache, da li spava .. a o sexu ce da cuti jer to smatra previshe intimnim za javnost.

Da i to neki put ume baš da nervira i sputava iole normalnu komunikaciju na nekoj temi,

Ne znam na shta tachno mislish? Ovo je forum eksplicitno nazvan Ljubav i sex, ovde je normalna komunikacija upravo sadrzana u seksualno-ljubavnim ispovestima, lichnim problemima, pitanjima, dilemama, i nikako ne moze da se pretera dokle god se na sexualno-ljubavnom forumu drzimo sexa i ljubavi. Drugo, ovo nije chat pa da normalnom komunikacijom nazivash prostoprosirene rechenice tipa - e, cao, kad cemo na pice? hahaha, huhu, shta se danas kuva za ruchak i slichno :) Mislim, takve rechenice su na ovakvom forumu - promashena tema :)

...samo...?...:shock:
pa to mi je favorit,a i ima zvucno i egzoticno ime :)

postoje i zhenski kondomi, spirala, pilule... Mislila sam na stalnog partnera. Owim 'dewojchicama' sho swaki drugi mozhe da digne suknjicu nisu ni kondomi dowoljni...
pa ti rece gore sex bez kondoma,kakvi sad zenski kondomi a i ja koliko znam to i nije bas nesto...
mislim pilule su super i sve to,ali nije cak sustina ni u stalnom partneru ili ne znam ni ja sta.
ma ustvari necu da se upustam u pricu,been there done that pa ne mogu opet :)

Znaci maco ne moze da bude nezan a nezan ne moze da bude maco.
Razvijen je maco a nerazvijen nije maco.
Ako je muskarac muskarcina, on ne moze da bude nezan.
Prosvecena sam!
Aleluja!

A ako ti sa vrata udari šamar i drekne "Ženo, šta ima da se jede?!!!".....on je mačo? A ako ti donese cveće i bombinjeru on je nežan ali nerazvijen?!!!...A ako nije ni nežan ni nerazvijen a doneo ti je cveće i čokoladice....to valjda znači da je nešto grdno zgrešio?:roll:

sSvaki muskarac najpre nauci da bude stoka,i svi umemo to da budemo,e onda sledi odvajanje na one koji ostaju na tom nivou i one koji se usavrse i shvate da su im bitnije neke druge stvari, sta odabrati,nekog slicnog tebi,po interesovanjima,temama, muzici, ambijentu mesta za izlaske,ambicijama,ciljevima,zeljama, i kazes ono sto zelis pa ako se to nekom ne svidi ima kom drugom da se svidi.

sSvaki muskarac najpre nauci da bude stoka,i svi umemo to da budemo,e onda sledi odvajanje na one koji ostaju na tom nivou i one koji se usavrse i shvate da su im bitnije neke druge stvari, sta odabrati,nekog slicnog tebi,po interesovanjima,temama, muzici, ambijentu mesta za izlaske,ambicijama,ciljevima,zeljama, i kazes ono sto zelis pa ako se to nekom ne svidi ima kom drugom da se svidi.

alo, promasio si temu. prica se o razvijenosti ili nerazvijenosti muskarca. koliko je zakrzljao, koliko lici king konga. take stvari, razumes? :P
ps. ali ja ne prestajem da se divim ocaravajacoj dubini ove teme, u intelektualno-seksualno-socioloskom smislu, kao i "razvijenosti" postavljaca iste:D

Ne slazem se sa tobom.
Zene su u danasnjem drustvu kao crnci…puni frustracija zbog odredjenih nepravdi koje su im nanete u proslosti…i sada su puni kompleksa, frustracija…
Najbolji primer za to je ovaj tvoj tekst gde nazivas muskarce stokom bez da se neko tome usprotivi…kao kada crnac pljuje po belcima i niko ne reaguje a kada belac raspali po chamugama odmah se svi pozivaju na rasizam.
Zene su po prirodi alave, egocentricne i nadasve isfrustrirane…
Razlog frustracija je donekle i opravdan…zamisljam da ja moram svaki mesec 7 dana da krvarim, zamisljam da celog zivota budem je-ben i da jos volim da me neko je-be :(.. A uz to moraju non stop da budu sredjene, doterane, nasminkane i MRSAVE. Jer ako nisu takve niko ih nece…muskarci ih gledaju kao na komad mesa a medjusobno ne mogu jer su u prirodi ljubomorne jedna na drugu a i dugacak ogovaracki jezik im pomete i ono malo potencijala za eventualno prijateljstvo sa nekom drugom zenom.
Ako se uzme jos u obzir da vecina muskaraca privlacnom zenom smatra samo zene do 25 godina..onda je jasno odakle dolaze te frustracije…kao i odakle tolika zelja ovdasnjih forumskih polovnjaca da ovde psotiraju po ceo dan i da sebe lazno predstavljaju kao neke dominantne, moderne, emancipovane zenke….
Zbog svega toga 80% zena ima psihicki poremecaj, lako zaplace, lako se ugoji(cas posla upadne u depresiju i potegne za cipsom, cokoladom, kolacicima)
Na svu srecu postoji jos uvek 20% zena koje su totalno OK. One su shvatile da se priroda ne mzoe promeniti, prihvatile su to da su zene i pokusavaju da to iskoriste na najbolji moguci nacin. Kada muskarac naleti na neku iz tih 20% onda je maximalno ceni, mazi, pazi..i ta zena je srecna. Onih drugih 80% ostaje celog zivota da dzangriza, zanoveda i da bude krajnje isfrustrirano. Odredjeni % tih zena uspe doduse da nadje nekog muskarcica koga jase po svome, maltretira ga…uglavnom veoma slabe muskarce koje one uspeju da ubede kako su daleko iznad njega itd itd itd….ali i pored toga te zenke su nesrecne..jer njima treba MUSKARAC a ne pic-ki-ca….i brzo pocinje taj sto ih slusa da im se gadi...

Back