Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da. Takvu mačku bi i ja voleo da imam.Невероватно су свилени.
Прави су драгуљи, стварно.Da. Takvu mačku bi i ja voleo da imam
Мислим да је каракал најлепше живо биће.Pogledajte prilog 910676
Mali Karakal
Afroazijska mačka srednje veličine. Reč karakal dolazi iz turske reči "karakulak", što znači "crno uvo"
Kako da ga lajkujem jedno 14 puta?
ja ima dve tri koje mi žive u dvorištu ali do sada nisam imao ni jednu u kući.Nikad nisam imala mačku.
Ima jedna u mom komšiluku ali neće da se mazi. Kako prođem ona bega. Vlasnica kaže da je takva.
a uz to lepotan ili lepotica,preslatko...Pogledajte prilog 910107
Skoro pa domaci... Ziveo je kod nas u kancelariji, ispostavilo se da je Sibirska macka, maza i pametnjakovic![]()
osetio tvoju energiju,dobre osobeOno malo cudo sto sam ga slikao je obozavo da mi sedi ili spava na ramenu ili vratu... Kad je porastao lezao je izmedju ledja i naslona stolice dok radim.
Meni i dan danas nije jasno zasto je izabrao mene, ja sam vise ljubitelj pasa... Cak mi je dozvoljavao da ga ceskam po stomaku,sto je retko kod macaka.
Ima čupice na ušima kao neki risPogledajte prilog 910676
Mali Karakal
Afroazijska mačka srednje veličine. Reč karakal dolazi iz turske reči "karakulak", što znači "crno uvo"
I meni je presladak. Najviše volim te žute mace.I meni je presladak. Najviše voli te
Kako da ga lajkujem jedno 14 puta?