гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
ja sam uvijek super, ono si sto ti roditelji govore u mladosti, tako kaze struka
))
))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))Lisa Eldrigde izbacila kolekciju karmina. 26 funti sta raditi sad pitanje je

Do pudera nije do vrucine, sija se cim stavis i dugo mu treba da upijeDa li je puder los ili je do vrucine?
Ja obicno koristim bb, I sija se, al meni to ne smeta, nije vecernja sminka da mi je nesto bitno. Cak mislim da bi I sa kamenim puderom preko brzo koza pocela da sija na vrucini.
Pa da. Komplet ide sminka uz te teske pudere, rumenilo senke karmin.... to je vecernja sminka, samo takvu i stavljam za odredjene prilikeJa nisam za te sto 100 % prekrivaju, koza mi djeluje suvo I sebi se cinim starije.
Pri tome, uz njih bi trebalo I rumenilo da koristis, da nisi sav kao ispijen.
Ja bb stavljam I za vecernje izlaske. Cak I za sve vrste proslava stavim nju I malo kamenog na nos, bradu I celo, prevucem samo spuzvicom. Imam I neki puder, mozda mu nije istekao rok trajanja, al n stavljam ga bas dugo.Pa da. Komplet ide sminka uz te teske pudere, rumenilo senke karmin.... to je vecernja sminka, samo takvu i stavljam za odredjene prilike
Ne sminkam se svakodnevno
Bb je za vas koji se mackate u dnevnoj varijanti
Meni je koza masna, ne mogu te vodnjikave masne ljigave kreme i pudere, samo jos grdje mi bude
Zato ja furam onaj koji matira i suvo bude posle nanosenja
To je ovdje moderno. Profi sminkeri izgleda obavezno stavljaju one jednokratne, a mimo toga rade svilene.Ju to kad vidim. Zasto ljudi misle da je to lepo
Kod mene mora još i korektor za podočnjake.Meni su rumenilo i maskara najvazniji.ostalo nista ne mora

Ne volim ni ja puder i ne bih ga mazala da mi ne treba za te situacije da prikrije problematicnu kozu....Ja bb stavljam I za vecernje izlaske. Cak I za sve vrste proslava stavim nju I malo kamenog na nos, bradu I celo, prevucem samo spuzvicom. Imam I neki puder, mozda mu nije istekao rok trajanja, al n stavljam ga bas dugo.
Ali ja ne volim rumenilo I zato ne volim pudere. To na sebi, dok mi je veoma lijepo da vidim na drugima.
bb i cc kreme imas da pokrivaju superPa da. Komplet ide sminka uz te teske pudere, rumenilo senke karmin.... to je vecernja sminka, samo takvu i stavljam za odredjene prilike
Ne sminkam se svakodnevno
Bb je za vas koji se mackate u dnevnoj varijanti
Meni je koza masna, ne mogu te vodnjikave masne ljigave kreme i pudere, samo jos grdje mi bude
Zato ja furam onaj koji matira i suvo bude posle nanosenja