Mackanje

Tacno sam znala da ce biti srranje ako uzmem neki drugi puder
Nije za dzaba maxfaktor 2 soma a ovi ostali po 600 din
Ovo govvno alverde lepo pokriva ali se sijam ko da sam lakirana, i mokar je i dugo se susi, sva ko ulepljena imam osecaj....mora preko njega obavezno puder u prahu i to jace da se stavi da bi prekinuo da sijas hbt :fdlan:
Mf kad stavis to je bre stavljeno, pokrije sta treba i mat si skroz, uopste ne trazi preko nista da stavis ako neces, a mozes ako oces, budes suv i mat
Sve ima svoju cenu hbg, ko me sisa kad sam htela prodjem jeftinije
Isprobala sam nekoliko marki jos su gore bile, sve vodenkasto vlazno lepljivo i ne pokrivaju dobro, retki bre ko bb krema
Uzmem taj alverde jer mu je moc pokrivanja najpribliznija mf a tri puta jeftiniji, plus nemam iritacije od njihovih proizvoda
Hebes ti to... mf je mf, ja se drzim njega godinama zbog iritacija koze koje oce da mi naprave druge marke, al sad kapiram koliko ima i druge kvalitete koji su mi jako bitni
Alverde je ok za nas sa osetljivom kozom jer isto ne pravi iritacije, al dzaba kad se sijas ko da si margarin mazao
Sledeci mesec se vracam na mf

Da li je puder los ili je do vrucine?
Ja obicno koristim bb, I sija se, al meni to ne smeta, nije vecernja sminka da mi je nesto bitno. Cak mislim da bi I sa kamenim puderom preko brzo koza pocela da sija na vrucini.
Do pudera nije do vrucine, sija se cim stavis i dugo mu treba da upije
Mf odma bude suv kad stavis, matira me lepo

Posle od vrucine se svi sijamo manje vise.... no ja pricam o momentu cim ga stavis

Bb nije za mene...
Ma mislim ne tvrdim ja da je mf najbolji a sve ostalo ne, za MENE je najbolji....

Ja nisam za te sto 100 % prekrivaju, koza mi djeluje suvo I sebi se cinim starije.
Pri tome, uz njih bi trebalo I rumenilo da koristis, da nisi sav kao ispijen.
Pa da. Komplet ide sminka uz te teske pudere, rumenilo senke karmin.... to je vecernja sminka, samo takvu i stavljam za odredjene prilike
Ne sminkam se svakodnevno
Bb je za vas koji se mackate u dnevnoj varijanti
Meni je koza masna, ne mogu te vodnjikave masne ljigave kreme i pudere, samo jos grdje mi bude
Zato ja furam onaj koji matira i suvo bude posle nanosenja

Ja sam puder pocela da stavljam tek pre godinu dana.a i to kao za posao,ko da decu briga imam li ga ili ne.najvise volim da stavim kap tecnog hajlajtera i kap pudera,pa sva sijam.ja uopste ne volim da sam mat

Pa da. Komplet ide sminka uz te teske pudere, rumenilo senke karmin.... to je vecernja sminka, samo takvu i stavljam za odredjene prilike
Meni je koza masna, ne mogu te vodnjikave masne ljigave kreme i pudere, samo jos grdje mi bude
Ja bb stavljam I za vecernje izlaske. Cak I za sve vrste proslava stavim nju I malo kamenog na nos, bradu I celo, prevucem samo spuzvicom. Imam I neki puder, mozda mu nije istekao rok trajanja, al n stavljam ga bas dugo.
Ali ja ne volim rumenilo I zato ne volim pudere. To na sebi, dok mi je veoma lijepo da vidim na drugima.

Meni su rumenilo i maskara najvazniji.ostalo nista ne mora
Kod mene mora još i korektor za podočnjake.
Puder ni mrtva.
Kada sam bila klinka pa mi je lice bilo jako masno i sijalo se (T zona) koristila sam puder u prahu da to malo ubijem. On je vazdušastiji i laganiji pa sam ga nekako trpela na licu i to sam koristila samo za posao. Uveče sam išla bez pudera u izlaske, znojili smo se kao pume, skakali i đuskali do iznemoglosti, puder je tu potpuno nepotreban. :)

Ja bb stavljam I za vecernje izlaske. Cak I za sve vrste proslava stavim nju I malo kamenog na nos, bradu I celo, prevucem samo spuzvicom. Imam I neki puder, mozda mu nije istekao rok trajanja, al n stavljam ga bas dugo.
Ali ja ne volim rumenilo I zato ne volim pudere. To na sebi, dok mi je veoma lijepo da vidim na drugima.
Ne volim ni ja puder i ne bih ga mazala da mi ne treba za te situacije da prikrije problematicnu kozu....
Ne sminkam se svakodnevno, idem skroz bez sminke...

bb i cc kreme imas da pokrivaju super
i ne sija koza
samo moras znati naci ono sto ti treba
kostaju koliko i taj max factor ili manje, al
neces nakon njih morati kozmeticarki
da ti ocisti i odcepi sve sto ce max factor zacepiti
isto tako imas palete korektora
tipa zeleni zuti i boja koze
kojima mozes srediti podocnjake

meni trenutno posao najbolje radi erborian
zimi i dr jart
a presla sam s bioderma ar bb kreme na to

itekako se zapusi ako cesce koristis
par puta mjesecno je ok valjda
al uzasno su komedogeni
poenta je, sto se mene tice, ako vec to koristis periodicno onda kupi nesto dobro
sto radi posao, a ne pravi stetu dugorocno

Slazem se, bolje kupiti dobar i trajace godinu dana minimum
Ja cu da kupim Nars sheer glow sledeci put kad budem na aerodromu. Korektor je najbolji koji sam probala.

Back