Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
pa onda je daj nekome...
da se maca ne bi otrovala
da se maca ne bi otrovala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala vam na savetima!!!!
Psenicu sam posadila i nadam se da ce sto pre da nikne. A ovih dana planiramo da odemo i do Pet Shopa da kupimo vec zasadjenu macinu travu. Pa od ta dva, jedno ce valjda da jede (umesto mog cveca_))
Ono sa prskalicom nije losa ideja, ali celo pre podne smo na poslu i nema sanse da je neko prska. Ona to uglavnom radi kad ostane sama - tako da mi je prskalica slaba varijanta
Podigla sam i ja cvece koje sam mogla da podignem, ali ova difembahija ima 1,5m i gde nju da dignem![]()
Da li neko moze da mi napise upustvo o gajenju macije trave (uputstvo je na nemackom a ja ne razumem nemacki) Unapred hvala.
Ja baš dugo nisam kupovao tu travu, jer moje mačke neće da grickaju.
Kaži mi jesi li dobila travu u beloj plastičnoj posudi?
Da, u beloj plasticnoj posudi.
Zar ne treba da se prekrije zemljom
ne treba![]()
Setio sam se nečega.
Biljke koje imate u sobi, možete porskati limunovim sokom (to mačke odbija od grickanja), e samo je problem što se za liske od tih biljaka lepi prašina i mačje dlake (mada ne znam kako kiselina od limunovog soka deluje na same biljke).
Ovo i nije neko rešenje, ali eto.![]()
Macke ne vole ni miris pomorandje isto kao i limuna. Ja sam probala da stvari koje macka ne treba da dira namazem pomorandjinom korom. Uspelo mi jeHvala na savetu za travu potopila sam je vodom.
Zar ne treba da se prekrije zemljom