P. S. Moja poruka apel se nije odnosila na poruku korisnika @Rudimir-a iako je napisana posle njegove.
Mada... ali, never mind.
Mada... ali, never mind.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo nije tip
Mislis da bi ista reakcija bila da je rekla da bi na veceru isla sa, recimo, Jason Momoom (@sir patula - ne prilazi, opasna sam!) ili David Beckhamom?Malopre sam gledala neki klip naše devojke koju su pitali sa kim bi izašla na večeru, i ona je rekla Machine Gun Kelly, i kad su je pitali zašto ona je rekla 'pa jer je lep'
O ukusima nećemo raspravljati, njoj je lep i to je to, to je razlog zašto bi izašla na večeru.
Ali komentari ispod tog videa, od kojih su mi se dva urezala u sećanje i proganjaće me sigurno su:
'Smrt droljama'
'Treba nju malo malo proći machine gunom'
Ja sam u šoku. Zbog čega je komentar žene da želi sa muškarcem na večeru jer joj je lep izazvao toliki bes, da su joj neki poželeli smrt?
Pa me navelo na razmišljanje, da li su žene zapravo takođe vizuelna bića koja su možda kroz celu istoriju želele i volele lepe muškarce, ali tu svoju preferenciju nisu smele da iskazuju jer su se plašile posledica, aka nasilja kao ovog opisanog gore?
Da je muškarac pitan koga želi da izvede na večeru i on rekao Emily Ratajkowski, to bi bio sasvim validan odgovor, sigurno ne bi dobijao pretnje smrću.
Momoa je 4 klase iznad ovog, realno pricamo.Mislis da bi ista reakcija bila da je rekla da bi na veceru isla sa, recimo, Jason Momoom (@sir patula - ne prilazi, opasna sam!) ili David Beckhamom?
Pa jaoo, najbolji drugaru moj!Momoa je 4 klase iznad ovog, realno pricamo.
ma koji cu ckur da tu ordiniramGde si Gane, ni tebe nema.
Poslednje sto se secam je da si spominjao neku srecnu dobitnicu.![]()
![]()
E to je dobro.ma koji cu ckur da tu ordiniram
samo da dangubim
angazovan sam na poljima kojim se redje ide <3
Dodji uvekE to je dobro.
Odoh i ja dalje.
Ciao, ciao, poyy, poyy.![]()
Tako mene liberali proganjaju.I onda krece klasican lov na vestice, pale se baklje, hvataju se za vile, agresija prema onome sto se ne uklapa u njihov sistem vrednosti.
Malopre sam gledala neki klip naše devojke koju su pitali sa kim bi izašla na večeru, i ona je rekla Machine Gun Kelly, i kad su je pitali zašto ona je rekla 'pa jer je lep'
O ukusima nećemo raspravljati, njoj je lep i to je to, to je razlog zašto bi izašla na večeru.
Ali komentari ispod tog videa, od kojih su mi se dva urezala u sećanje i proganjaće me sigurno su:
'Smrt droljama'
'Treba nju malo malo proći machine gunom'
Ja sam u šoku. Zbog čega je komentar žene da želi sa muškarcem na večeru jer joj je lep izazvao toliki bes, da su joj neki poželeli smrt?
Pa me navelo na razmišljanje, da li su žene zapravo takođe vizuelna bića koja su možda kroz celu istoriju želele i volele lepe muškarce, ali tu svoju preferenciju nisu smele da iskazuju jer su se plašile posledica, aka nasilja kao ovog opisanog gore?
Da je muškarac pitan koga želi da izvede na večeru i on rekao Emily Ratajkowski, to bi bio sasvim validan odgovor, sigurno ne bi dobijao pretnje smrću.