MacBook Pro pregrejavanje

ljubisacs

Obećava
Poruka
57
Kupio sam MBP u Februaru. Sada kada radi je bukvalno vreo u delu iznan tastature (gde je i kuler) dok je donja polovina skroz hladna. Instalirao sam smsFanControl i povecao broj obrtaja sa 2000 na 4000 i onda je sve super ali je bucan zato (msm cuje se vise nego obicno). Da li bi trebalo da ga nosim na servis posto kada sam povecao broj obrtaja na 6000 kao da je prasina izletela iz hladnjaka. Da li je moguce da se formatilo "cebence"?

Hvala

Kupio sam MBP u Februaru. Sada kada radi je bukvalno vreo u delu iznan tastature (gde je i kuler) dok je donja polovina skroz hladna. Instalirao sam smsFanControl i povecao broj obrtaja sa 2000 na 4000 i onda je sve super ali je bucan zato (msm cuje se vise nego obicno). Da li bi trebalo da ga nosim na servis posto kada sam povecao broj obrtaja na 6000 kao da je prasina izletela iz hladnjaka. Da li je moguce da se formatilo "cebence"?

Hvala
Verovatno ce nalepiti tu prasinu na ostale delove unutrasnjosti.Vidi ako imas nekog poznatog ili drugara ko se razume u to,da ti otvori i ocist,a mogao bi i da se podmaze kuler,tako sto se odlepi do pola,nemora celom sirinom nalepnica i ako imas ulja za sivace masine,sipaj jednu do dve kapi na osovinu.Uzece ti pare u servisu,a posao nije neki.A i nije lose da kad budes mogao,ovo sto ti je preporucio skura58,da kupis ovo postolje sa kulerima i malo je odignut,tako da ce sigurno mnogo da pomogne.

Back