peach
Domaćin
- Poruka
- 3.928
super!:wink: 8)Selena:peach:po sistemu "'rani kera da te ujede!"Selena:peach::shock: selena,slatka,ti se lozis na crnogorce pa ti cool kad tip nece da ti donese vodu nego da sve sama moras da radis?! jeste,posle ce da bude ona varijanta:zeno,skini se!zeno *ebi se!...on ni,hm,prstom da mrdne...a ona ce jedva docekati da mu da!Selena:Pera_Zdera:Prvo zezaj je! Pricaj joj o nekim frigidnom devojkama - kontas? O na primer onoj, sto 8 meseci nije dala tipu pa se smuvala sa drugim pa mu dala za nedelju dana. Nikako nju ne vredjaj. Nego je zezas iz pozadine.
Drugo, sledeci put kad je privedes, totalno ne radi nista!
Neka ona tebe spopada, ti se pravi kul. Jeste tesko, ali budi jak. Nek ona legne na tebe, a ne ti na nju.
Mecu moz da proracunas kad joj je.
Ako si psihicki smiren, to i nju smiruje i opusta, ako si nervozan ona bezi.
No u vasim godinama...sve ti je to jako ne pouzdano. Svaka ti cast sto imas toliko zivaca, zasluzio si nagradu.
I najvaznije od svega! Nek sama sebi donosi vodu!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ne,nisi me dobro razumela.
To sam podvukla jer takve stvari padaju na pamet samo muškarcima.
I treba da je služi.![]()
ma,ne treba da je sluzi,treba samo da razgovara s njom kao sto je ovde nama izlozio svoju nesrecnu situaciju :wink:
a pera_zdera je prica za sebe...mozda covek zeli licnog roba...koji ce sam da si donosi vodu...i ono drugo...mozda je pera crnogorac...jao,al' ce sad da me napljuje
8)
To on samo hoće da mi mislimo da on želi ličnog roba.
A ako te bude napao, ja ću te braniti.
vidis,pero, kako smo te provalile?!