ma kakva istina!!!

Nisi trebala to ispričati.Ne mora da zna baš sve o tebi.Neke stvari čuvaju se kao tajna,ali tajna samo za sebe...;)

Таман да прокоментаришем ово, али онда видим да је Газдарица већ написала оно што хтедох....

Мислим, ко хоће, увек ће наћи разлог да пребаци: и то што није невина, и то што се пољубила са неким, и то што се држала за руке са неким, и то што јој се неко свиђао некад...и то што је имала симпатију у основној школи...

Онда бисмо морали да ћутимо о свему што смо доживели пре ЊЕГА, јер никад не знаш шта може да му засмета... И где је онда ту блискост?
:confused:

Draga devojko,

Ko ,gde , kad i zasto su cetiri pitanja koja pocinju u pubertetu a zavrsavaju na kraju zivota zajedno stobom.Ta pitanja(moras nauciti) mozes samo TI i samo sebi postaviti i niko vise.
Stoga lutko ljubav moras shvatiti kao ljubav na svoj nacin onako kako ti zelis da se odvija.Srcu das odresene ruke da voli a umu saopstis da ljubav i nije bas toliko slepa i razroka i da vrlo cesto moze i "urokljivo" da progleda,a priznaces svako voli umulne poglede.Od urokljivih svi beze.Stoga duso sve sto je ljubav trenutne ljubavi mora biti na tom repertoaru cisto i iskreno. Repertoar iz prethodnih godina-pa koga to jos interesuje.Sem ako je neka predstava ostavila isuvise jak utisak na tebe.Sigurna sam da ces joj naslov zapamtiti kao i "glavne likove",i neka ih neka ostanu u secanju.Ali u ime toga te predstave ti ne daju za pravo da gusis sadasnju ili buducu ekipu novog komada.,pa samim tim sebe izlozis podsmehu,nezadovoljstvu publike,pa cak i otkazivanjem predstava uz obrazlozenje da ne opravdava sebe a sami tim ipostanes i ne rentabilna..Znaci sve pocinje sa ona cetiri pitanja koja su za druge ne dozvoljena,prilagodjena su sadasnjosti i bujnoj masti tvojoj kao reditelja komada u kome zelis da igras.I da napomenem sve ovo bez vredjanja dostojanstva i svog i publike. pozdrav;)

Ебо живот у којем целог века треба да глумиш, да удовољаваш укусу публике и страхујеш од негативних реакција и отказивања. :(

Ебо живот у којем целог века треба да глумиш, да удовољаваш укусу публике и страхујеш од негативних реакција и отказивања. :(

Ne glumiti-nisi shvatila,vec ne treba svakome kaciti na nos svoje prvo ili neznam koje po redu seksualno iskustvo.I sta koga zanima proslost,bitan je.trenutak u kome je ,kao i buduci.:D

Poslednja izmena:
Ако те не занима неко - не занима те ни његова прошлост, ни садашњост ни будућност.
Ако те неко занима - желиш да га упознаш. Желиш да знаш ко му је био најбољи друг у детињству, где је ишао у школу, када се први пут пољубио, са ким је ишао на летовања, одакле му ожиљак на колену, где је изгубио невиност, које књиге је читао, зашто је раскинуо са девојком са којом се дуго забављао...

Мислим, људи ваљда причају једно другоме о себи.... Нису се појавили на свету оног тренутка када су се први пут пољубили са садашњим-садашњом, живели су ваљда и пре тога?
Не могу да замислим да причамо само о нашој љубави, о времену и филмовима, а да о прошлости ћутимо или је приказујемо једно другоме нафиловану и лажну.

Како онда да некога заиста упознаш?

Ja polazim od toga da je to moj zivot i da sve sto sam uradila,uradila sam zato sto sam ja to zelela.Sadasnjem decku sam ispricala sve o sebi,iako je bio jedan detaljcic:rumenko: koji njemu nikako nije legao,secam se bili smo u Grckoj na moru,posvadjali se oko toga,ustvari nismo se svadjali,on je izjurio iz sobe... Za nekih par sati smo normalno popricali i sve je bilo ok.Drago mi je sto sam bila iskrena prema njemu, jer da nisam uvek bi me to kopkalo.Naravno, niko ne ocekuje da pricas detalje,to bi bilo too much...
I slazem se sa gazdaricom i helen,.ebes takav zivot kad stalno moras razmisljati sta smes da kazes i sta bi se njemu dopalo.Ja sam za princip:znam te,znas me!

Drage moje-brze ste od svih vozova,sve sto je brzo nije uvek i dobro.Nismo na istim talasima.Htele ste reci da ne zelite da lazete?Pa to vam i niko nije rekao.Da ste pazljivo procitale moj post ne bi ovako reagovale.Samo sam dala akcenat na to ne trcite kao sve zene sto umeju da brzo istorokaju sve o debi i posle se cesu,pa i jadikuju cak i ovde na forumu.Kad te pita ti reci ,iskreno i posteno,a ne odmah sasuti u krilo pa jao-ostavi me .Uostalom ,ma radite ,kako hocete i sta hocete sa svojim zivotima.Ma ovo meni ne treba.Svoj zivot i srecu sam u svom vremenu izgradila,nisam ama bas morala da razmisljam o takvim stvarima i evo hvala bogu 32 god u srecnom i zdravom braku.Ebiga ,sto bi Helen rekla,bila su to ona lepa vremena pravih i velikih ljubavi.Za takvu ljubav sam se i udala i decu izrodila i sad cekam ako bog da i unucice.Ovo su sad druga i luda i glupa vremena.A i sloboda shvatanja......sirina shvatanja......Sve naj lepse .:D

Хелен би рекла ''ебига'' :mrgreen: али никад не би рекла да су нека времена била ''времена правих и великих љубави''! ;)

Правих и великих љубави је увек било и увек ће и бити! ;)

Нису ово ''глупа времена'', можда само ти ствари не доживљаваш онако како си некад доживљавала, али није проблем у времену...;)

Хелен би рекла ''ебига'' :mrgreen: али никад не би рекла да су нека времена била ''времена правих и великих љубави''! ;)

Правих и великих љубави је увек било и увек ће и бити! ;)

Нису ово ''глупа времена'', можда само ти ствари не доживљаваш онако како си некад доживљавала, али није проблем у времену...;)

Na to se i odnosilo na uzrecicu,sve ostalo je moje.zahvaljujem na ovim tackicama ,procitala sam ih ...i nasmesih se,prijatno devojke.:D

Niko nije rekao da treba novom decku da na prvom sastanku isprica celu svoju ljubavnu istoriju:roll: Zasto bi uopste neko imao potrebu da ga bombarduje takvim informacijama,osim ako nije nesiguran ili misli da ima nesto s cime bi trebalo da se pohvali.To dolazi spontano,pita te npr.kolika ti je bila najduza veza ili zasto si raskinula sa poslednjim deckom...ljudi u vezi pricaju o svemu,pa se i to spomene

eto ja se momacki zajebem tako sto odlucim da novu vezu zapocnem sasvim iskreno i bez uvijanja i uljepsavanja.
naime kod razgovora o proslim vezama,vezicama i semama i tako tim stvarima ja priznam da sam jednom zavrsila u motelu sa likom (nije bila jednonocna avantura,vec duze smo se poznavali) i to njemu nije "sjelo". stalno me nesto u sali "bocka".
a da sam lijepo slagala i pricala samo fine price sve bi bilo superiska.
kakva emancipacija,kakva istina. Ovo je BALKAN!

a ti si tipičan primer... a ne on - da nije balkan ne bi se ni potezale priče o tome :heart:

Back