Ma je li to moguće?

ja sam jednom davno za vreme bombardovanja u sklonistu spavao do jedne mladje devojke, nije mi bilo ni do cega tada... mada mislim da sam je taknuo nogom bar jednom, kroz maglu se secam., i obliznjih protiv avionskih topova, zbog kojih nisam mogao nocima da spavam. prokleta je amerika.
:dash:

Evo ovog Kovačevića da mi ostave jedinog na svetu, ja ne bih pa to ti je. Npr.

Gospodjice ili gospodjo mozete da me mrzite,to je vas problem ali ne mozete da kazete da ne bih ste spavali i vodili ljubav samnom zato sto osim moga imena i pojedinih informacija na profilu ne
znate nista o meni,ne znate kako izgledam,ne poznajete moje manire niti moj karakter,ne mozete sastaviti sliku moje licnosti na osnovu par tema koje sam postavio iz ciste dosade na forum a koje se
vama nisu dopale, a cak iako ste nekako i uspeli na osnovu tih bezveznih stvari da stvorite moj karakter mrzite me slobodno,jel "Bolje da me mrze zbog onoga sto jesam,nego da me vole zbo neecega sto nisam" Ja licno ne bih rekao da li bih ili ne bih spavao sa nekom devojkom ili zenom sa ovoga foruma i time spominjao njeno ime jel je to krajnje nepristojno a i protiv pravila foruma "Krstarica" da se spominje ime drugih clanova,

Poslednja izmena:
ja sam jednom davno za vreme bombardovanja u sklonistu spavao do jedne mladje devojke, nije mi bilo ni do cega tada... mada mislim da sam je taknuo nogom bar jednom, kroz maglu se secam., i obliznjih protiv avionskih topova, zbog kojih nisam mogao nocima da spavam. prokleta je amerika.
:dash:

Ne znam koliko si tad imao godina,ali ako si bio zreo muskarac i krio se po sklonistima sa nepoznatim ljudima...sta reci,a ne zaplakati:cistinaocare:

@sebstian2 -
a ti si sigurno bio na kosovu.?
vidim kako si ih sve pobio .
mozda sam bio zreo, mozda sam imao fakultetski popust od oruzja, i rekoh, od buke nisam mogao da spavam. ja sam svoj patriotski deo duznosti obavljao na druge nacine.
gledajuci tata bradu. :mrgreen:
ali ovo nije tema o tome. a ti mozes da otvoris temu da li je medju cuvarima mostova tada bilo sexa, i sta predstavlja target simbol.

Back