Ti baš svašta hoćeš. Pazi šta želiš, može i da ti se ostvari ta tvoja "dostojanstvena" Srbija sa radikalima na čelu. Nisam sigurna da ćeš onda uopšte pominjati dostojanstvo, a nećeš ga ni imati. Kad se budeš borio da zaradiš za kilo leba, nećeš ni razmišljati o dostojanstvu, bićeš isuviše gladan da bi o tome mislio.
dostojanstvo necemo imati,kao sto ga nismo imali ni od 90-te do 2000-te
i postoje dva scenarija:
1. da naprave tako zestoko sranje da nas momentalno zatvore, prekid pregovora sa E.U, da pocnu da prave razne brljotine na kosovu [tipa nas voz da ide do kosova, razni zapaljivi govori nasih predstavnika vlasti,pravljenje konstruisanih demonstracija i huskanje naroda da svoj zivot tamo ugroze zarad par politickih poena] i provociraju evropu na sve moguce nacine dok opet evropa i svet nekazu
e ljudi ne moze to tako sedi 1!
2. ili ce, naravno ovo ide u oba slucajja da stopiraju i prekinu pregovore sa E.U, ali nece praviti bas tolike brljotine po kosovu, naravno vise ce da se busaju u prsa za unutrasnje potrebe ali na sveckom planu nece mrdnuti prstom, evropa ce samo da nas stavi na ignore-listu, oni ce da vladaju kako tako, drzava nece napredovati, malo ce da je vrate unazad nekim losim zakonim,praznice devizne rezerve i gledati da se obracunaju sa DS-om i LDP-om koji ce naravno da rade opozicioni posao a ovi ce ih u drzavnom mediju i na svakom mestu pokusati sto vise ocrniti kao onaj element zbog koga je nasoj drzavi ovako tesko.za platu ces sve manje moci da kupujes penzije ce da stoje,novih radnih mesta nece biti,[naravno posto smo sad bili u kolikom tolikom zaletu, nemoze odma sve sutra da stane, pa tako po inerciji ce mozda da se naprave jos koja radna mesta,i necemo odma osetiti pad standarda + mozda budu malo nagradii narod iz nekih rezervi da im povecaju plate da bi mogli da kazu eto vidite kako je odma krenulo na bolje i to moze da traje mozda par meseci,posle stagnacija, i naravno kada lopta stane na uzbrdici mora da krene na dole.
ovo je tako logican sled, ajde cak i da nemamo internacionalni problem kosova,za koji narodnjacka koalicija nema kapacitet da resi taj problem,
dovoljno da se vidi sta su obecavali:
Primer: sps obecava penzije od 400 eura za penzionere, obecava ne znam nisam stigao na vreme u pola recenice sam upalio,cim se savrsi skolovanje posle 15 dana dobijas posao, drzava brine[e i ovde sam cuo samo deo posto sam okenuo program u sred recenice, ali je dovoljno da se vidi koja je mega demagogija] ''200 eura sve do 18-te'' [vrteo sam kanale nije da ovakve stvari nisam vec cuo od SPS-a u 90-tim pa me nije zanimalo tako da sam dva puta presao preko atr-a ili kosave nisam siguran]
pa besplatna putovanja po zavrsetku malih i velikih matura,
sustina-sve je besplatno.
radikali ce da rese korupciju i vucic ce ako mu pokazete ko je trazio mito ili ko se bavio korupcijom, da dodje
licno i da ga ''uhvati za uvo'' i pravo u policiju.-genijalan sistem -verovatno je to video iz razvijenih i uredjenih zemalja sveta.
imaju tim ljudi u crnom video sam ih na tv-u izgledali su ko'' braca blues'' koji ce kao da se javljaju na telefom i spasavace ljude od korupcije i proveravace malverzacije - mene samo zanima ko ce njih da kontrolise...
pritom toma ce da proceslja i proveri sve sudske presude'posto su ipak oni ''istinski cuvari pravde i zakona'', i njima narod vise veruje nego sudijama, sta ce nam uvopste sudije kada imamo SRS.
cuvace ih ko malo vode na dlanu, cisto da se nekaze da nemamo sudove i da barem malo podsecamo na normalnu drzavu.
a toma ce da vodi miroljubivu politiku sa celim svetom i ''istok i zapad''
samo sto ce zapad da mu kaze odma jedno ne , tako da ce ipak biti samo istok koji je morate priznati
malo daleko.inace toma kaze mi cemo njima da kazemo ovo ono icicemo po ovom zakonu i pozivati se na ovo pravo i sve to lepo zvuci,samo nije odgovorio sta ce da uradi kada dobije odgovor-ne, ne moze, kao sto su dobijali i ds i drugi pa sad pokusavaju drugacije, pa onda tomina izjava : ljudi na kosovu moraju da dobijaju plate, skolovanje, lecenje, sve sto im treba jer oni brane srpski zemlju - pored toga sto vec je veliki pritisak penzija na plate zaposlenih, sad cemo jos i da radimo za dodatnih 150-200 hiljada ljudi pa sto da ne, ima se moze se.
a kostunica e taj je slag na svakoj torti,taj ce da prati tomu, da ne kazem da ce biti njegov megafon-lutka., specijalizirace radikalsku demagogiju, unapredice svoj recnik iponasanje,i diplomirati za pocasnog clana radikalske stranke.