M O L I T V A

ja taman zasp`o u 10(posle ko zna koliko godina..gldo TV i zasp`o)...kad odjednom pocese da se deru napolju pucaju..ulece sestra u sob vice pobedili smo...aaa ti spavas.......da nisi bolesan sta spavas ovako rano....tako vise bi vol`o da nije pobedila..sad bi lepo spav`o vec 4 sata.......sad ima da vampirisem celu noc.......ionako mi je dosta nje sto sam mor`o da je svaki dan gledam po gimnaziji kako ide hodnikom k`o rambo...

Ja nisam gledala, ali drago mi je da je pobedila. Btw, slushala sam je u jednom klubu kako peva jazz..ima fantastichan glas. A izgled..ruzna je, ali, nije Lorealov brand, nego pevachica..ako njoj nije vazno, i ako je zadovoljna, meni ne smeta.

sweetchick:
P.S. Moram da kazem da su me CG-**** potpuno odusevili... Ja sam mislila da nam ni bod nece dati, kad ono...

Da reci...
Jbga ide leto... turizam i te fore :lol:
Salu na stranu stvarno smo najbolji :D
Da ne bese albanaca i onog njihovog 1 glasa pukli bi hahaha
Malo me iznenadise pojedini al dobro ostali glasovi su bili skroz predvidivi (pogotovo nasi)
Samo ne mogu da verujem da smo se borili vs onih likova uzas!
U trenutku sam pomislio da ce onaj lik da skine onu zvezdu s glave i sa njom smakne Marijinu... Svidja mi se sto su Britanci tako 'prevrtljivi', ona nasa voditeljka je car!
Komentari su joj vrh!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Akimoto:
Svaka cast,cestitke Mariji na zasluzenoj pobedi.
Hvala joj sto je vratila Evroviziju u Srbiju kao sto je i obecala i ne zaboravite da smo prvi put ucestvovali kao SRBIJA!!!
Na stranu kako devojka izgleda...ako se Evropa nije osvrnula na to,sto bi mi?
Ukrajinska pesma je bila odlicna,kao i Bugarska.
Englezi su bili smesni,em nam nisu dali ni bod...u usta ih shkrbava...
shta je u onom odlichno?!

sofffy:
shta je u onom odlichno?!

Ne znam,jednostavno mi se svidelo...statijaznam...pre svega pesma je vesela,ima ritam,optimizam u svakoj noti...pesma za dizanje raspolozenja. :D
Naravno,lik koji izvodi pesmu je tenkre sa sve srebrnom zvezdom na glavi... :lol:
Eto,meni je odlicna
shrug.gif

ja pratio na islandu sa ovima domacima.mnogo dobro za srbiju.hvala komsijama na glasovima.zao mi je sto island nije prosao u finale a pjesma nije losa .naprotiv.islandski tekst je bolji i bolje zvuci.ima vise emocija.a, ko im je kriv kad stalno forsiraju engleski.inace popizdili su i naveliko govore da bi trebalo da se evrovizija podeli na istocnu i zapadnu evropu.ja im samo kazem: kultura je stigla sa istoka!

bundeva:
pet sjajnih pichitja za oci, marija za dusu..kad sve saberes-mogu da nam pushu

:lol:

Moram da priznam, da odavno ovako nisam bila happy, znaci, totalni prolup. :lol: Jos kad su izneli zastavu na kraju, puno mi srce, pevala sam na ulici ko ludak, mislim da me ceo Novi Beograd cuo. :lol:

Zaista , svaka joj chast! Pored tolikog fizichkog hendikepa da utera k. svima o postigne ovakav uspeh. Posto nije bila sama na bini, bilo je i shta ''da se pokaze'', pa Evropa nece pomisliti na je cijela nacija takva, tako da nema potrebe za brigom...
Svaka chast biti realan i to ne komentarishem...ako je u granici ukusa...Jedino shto mi je zapela za oko odlika nasheg mentaliteta, da bi svakoga ko ide gore stotine nashih ruku vuklo nazad, samo zato shto je nash, a postize uspeh. Da je otisla Mis Srbije, pola bi se ponosilo, a pola bi jedva chekalo da kaze kako je glupacha ili ''nemoralna'' i vrebalo svaki njen korak da je iskasapi...
Ali to su zakoni prirode...zato i jesmo tu gde smo...
U svakom sluchaju , BRAVO, kako god bilo...

Ja sam se sinoc drala ovde po Grckoj ko kreten, pa neka crknu. Grci su strasno razocarani sto Kipar nije prosao u finale, pa je jedna kokoska na TV-u rekla kako je kipar bolji od Srbije, e sad nek pojede ono sto se ne jede.

ZIVELA SRBIJA I MARIJA I OVIH 5 PRATECIH VOKALA!!!! NAJBOLJE SU!!!!!!!!!!

Back