M O L I T V A

iznenadise me ,,bratske,, republike...pozitivno ,naravno...cini mi se sve do jedne dadose 12 poena ...:roll:

svaka cast,marija...konacno jednom da se srbija prikaze u pozitivnom svjetlu makar u necemu...:wink:

Anca Valo:
Ne razumem!!! Ja sam mislila da je Evrovizija muzicki festival i da je bitan glas!??? To, ako neko ima fizicku manu ne znaci da nije zasluzio sansu!! I Marija je to i dokazala!!! (((:

I ja pokusavam da razumem! Takav uspeh, tako ubedljiva pobeda i sad neko to pokusava da umanji komentarisuci Marijin izgled!

To je takmicenje za pesmu Evrovizije, a ne za najizazovniju plasticnu kokosku Granda!

minalex:
ja pratio na islandu sa ovima domacima.mnogo dobro za srbiju.hvala komsijama na glasovima.zao mi je sto island nije prosao u finale a pjesma nije losa .naprotiv.islandski tekst je bolji i bolje zvuci.ima vise emocija.a, ko im je kriv kad stalno forsiraju engleski.inace popizdili su i naveliko govore da bi trebalo da se evrovizija podeli na istocnu i zapadnu evropu.ja im samo kazem: kultura je stigla sa istoka!
pozdravi island i reci da im je pjesma odlichna! :D

Josh jednom, MARIJA,SVAKA CHAST!!!

SVAKA CAST MARIJI!!!

BRAT I JA SMO BACALI PETARDE KO LUDI... PROBUDILI SMO CELI KOMSILUK, AL BAS SAM SRECNA ZBOG NJE I NAS...

MOLITVA JE ODLICNA PESMA I MARIJA JU JE EXTRA OTPEVALA JOS JEDNOM SVE CESTITKE!!!

JASNO JE DA NJEN IZGLED,PONASANJE I SVE OSTALO STO STE NAVELI NIJE BILO PRESUDNO!!!ONA JE POBEDILA ZBOG SVOG GLASA,STO JE OCIGLEDNO!SVAKA JOJ CAST,ISPUNILA JE SVOJE OBECANJE I DOVELA EVROPU U BEOGRAD!!!!!!!NE SECAM SE KAD JE NEKO POSLEDNJI PUT URADIO NESTO SLICNO ZA OVU ZEMLJU!!!!!!!??????????

Iako sam ja pisala danima,nedeljama,mesecima pre Evrovizije o Mariji i njenoj pesmi na muzici,mogla bih i ovdde da kazem nekoliko reci
BRAVO MARIJA!OSVETLALA SI NAM OBRAZ!
Zahvaljujuci njoj,o Srbiji ce se pricati u Evropi bar do maja naredne godine. I to u pozitivnom kontekstu.Konacno je pokazala da je u zivotu bitno nesto vise nego samo lepo izgledati.Sva ta energija i dobrota kojom zraci+andjeoski glas=POBEDA!!!
Zamislite samo gomilu Evropljana sirom BG-a sledece godine...Mnogo je uradila za Srbiju.Nadam se da je ovo(kao sto je rekla)neko novo poglavlje za Srbiju,ne samo u muzickom smislu.Bravo Marija!!!

MARIJA[B]OVO NAM JE TREBALO KAO SPRIC NADE U BOLJE SUTRA DA SE MANEMO POLITIKE I SKUPSTINE KOJA OTUZNO GORKO IZAZIVA I U USTIMA I U SRCU. SPRIC U VIDU POZITIVNE ENERGIJE U VIDU MOLITVE USLISENE. ODUSEVLJENJE MOZDA I PO PRVI PUT PONOS JER I JA SAM SRBIN

CESTITAM!!A ako cemo iskreno i zasluzila je!Pesma je mnogo bolja od svih onih salabajzerskih!Ukrajinu necu ni da komentarisem,Albanci su ispunili cak i prevazisli ocekivanja onim 1 bodom,Britanci mogu da se ter.aju zajedno sa svojom avio kompanijom kao i svi koji nam nisu dali nijedan bod!

Aaaa..........voditeljka je stvarno carcina! :lol: :lol: :lol:

Ja sam veoma, veoma ponosna sto je Srbija napokon pobedila na Eurosongu, ali ne zato sto je izvodila tigrove na scenu, vec zbog odlicne pesme...Najpre je iznenadjenje sto je balada pobedila, ali najvece od svih iznenadjenja je to sto je to upravo Srbija, i to po prvi put samostalna, i odmah pobednik.
Drago mi je zbog svih onih koji su pljuvali po Mariji, koji su iznad svega stavljali njen ovakav ili onakav izgled...I jos mi je draze, da onda kada neko na bilo kojoj tacki na ovoj planeti cuje za pobedu Srbije, i zapita se 'na koju je foru ta Srbija pobedila' dobije odgovor 'odlicna pesma, i odlican glas'...nista vise...
Gledajuci iz nekog sireg ugla ovaj dogadjaj je fenomenalan za unistavanje mnogih predrasuda koje ljudi sirom sveta imaju o Srbiji vec mnogo godina. Mislim da i samo saznanje o pobedi Srbije na Eurosongu pobija mnoge predrasude, a tek sledece godine kada svi fanovi nagrnu u Srbiju, i kada svi oni koji nisu mogli doci to budu pratili preko malih ekrana, unistavanje predrasuda je neminovno...Naravno, govorim o jednoj "grupi" ljudi koje Evrovizija iole zanima, ali slozicete se, da upravo ta grupa nije mala stvar...
I mnogo puta mi je proslo kroz glavu, kako li se Marija ovih dana oseca...Verujem da ni najmanje ne mogu pretpostaviti, i na neki cudan nacin, radosna sam najpre zbog nje same, a tek onda zbog nase male zemlje...
Sama cinjenica da cu biti zrno peska u pustinji koje ce skakati i tapsati, ali koje ce ipak biti deo ogromnog broja ljudi koji ce svim srcem docekati Mariju, naterala me je da zbog samo jednog gromoglasnog aplauza, predjem puno kilometara, ne bi li u svesti imala cinjenicu da sam ipak bila deo podrske i cele ove price...
Bravo Marija!

Back