m fv game

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

aleksa ndar

Elita
Poruka
17.732
e znate ovu pjesmu znate ... e jel tako je neka privlacna, urbana trebica, nekako mi je to taj tip koji mi pase, al ono da se vidjamo tu i tamo i tucamo ne bih da je vezem uz sebe, da joj uskracujem slobodu, jer ne bi vise bila ni ista, sutnuo bih je ... sve sto je u divljini tamo treba i da ostane a i ja sam isti i ne to bilo to ... bice vremena kroticemo se u 40im ...
e sada jel tako da njoj u ovome spotu stoji da mjesto kamena kojeg je stavila na gas, da je postavila nekog levatica onako manekena, znate na kakvog mislim ne bas balkanca :D , da joj lize tokom citavog spota ... jel tako da joj to stoji i da bi stajalo spotu ?

Poslednja izmena:
ma to bilo to ... aj opet pogledaj pa ces vidjeti sto posto ... ona je onako dominantna prema vecini muskaraca, msm tako je zamisljam, ono dozvoljava sebi da ih levati i ponizava ... i stoji joj neki mlakonja dole ... i ostalo bi to nonsalantno ... nije taj lik neki ozbiljan

ne i ne. ne stoji joj to da ponizava muskarca . pre zamisljam nekog kako joj otvara konzervu piva dok vozi i smeju se i caskaju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back