Lyoness! Zarađujte dok trošite novac!?!

• Začetnik teme Začetnik teme vojan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Evo pozicija u binarnoj matrici - "ćupova"!!!
Svaka od ovih pozicija na slici se pojavila sa 50 evra avansa. Vidite da ispod prve ima 75+63 potzicija, iz nje izlaze naravno dve pozicije koje imaju ispod sebe 44+31 i 31+31. Kada se njima pojavi po 35+35 dobiće ukupno 582 evra (zasada su njihovi vlasnici (ja) isplaćeni sa 132 evra po ovoj slici). Ispod njih u trećem redu su pozicije stranaca čiji su vlasnici isplaćeni sa iznosima za 15+15 pozicija itd.
U medjuvremenu od one prve pozicije i druge dve sam dobio po 4 bonus - gratis pozicije, znači još 12 pozicija. Bonus pozicije zarađuju po 132 evra, ali sve što je džabe svakom je milo.
Ali prva pozicija je napunila matricu sa 35+35 i porasla u poziciju koja vredi 150 evra, i zauzela mesto u skupljoj matrici, i tamo čeka prelaze drugih pozicija, da počne da zarađuje po većoj skali (gde je vrednost pozicije 150 evra.)
A onda prelazi u naredni nivo... Sve do petog nivoa sa iznosom od 29.200 evra. I tako svaka od 50 evra, samo je pitanje vremena kada će. A i da stigne za 5 godina blago onom ko je ima...

Poslednja izmena:
Po toj logici, meni je znači dovoljno da imam u početku samo po jednu poziciju u svim kategorijama, da bih se pozicionirao, tj. da me ne bi "preskočile" pozicije iz dubine matrice (otišle gore po sponzorskoj liniji). Zašto bih dokupljivao pozicije negde u dubini matrice, ako ima mesta uvek po binaru da se "zakače" ostale koje dolaze iz strukture? Ili možda nisam u pravu? Molim za odgovor.

Da, kada imate bar po jednu poziciju, ne može niko iz Vaše strukture da Vas "preskoči". Ali koliko imate pozicija po 50 evra toliko puta po 582 evra kada svaka ostvari 35+35...
Mini biznis paket košta 700 evra, i on podrazumeva 3x50 evra, 1x150 evra, i 1x400 evra, i predstavlja preduslov za I biznis seminar. Osnovna zarada u ovom slučaju je 3x582 evra + 1x1246 evra + 1x2920 evra = 5912 evra.
Međutim to je samo osnovna zarada! Od svake pozicije nastanu po 4 bonus pozicije koje nam takođe zarađuju po binarnoj matrici (ali bez zadnje - najveće cifre t.j. 132 evra u prvoj trgovačkoj kategoriji od 50 evra). Da bi dobili zarade od bonus pozicije moramo da je aktiviramo, uplatom nove pozicije iste vrednosti, bilo gde t.j. gde nam treba. Na ovaj način sistem se stalno pothranjuje novim pozicijama, i uvećava se zarada.
A svaka pozicija, i osnovna i bonus, kada se ostvari određeni broj pozicija ispod nje osvari prelaz u viši nivo i nastavla tamo da zarađuje (50 evra nam zarade sa 35+35 ukupno 582 evra i pređu u 150 evra gde nas čeka 1246 evra itd.)
Pitanje o "preskakanju" nije formulisano lepo! Pozicije iz dubine matrice ne mogu das Vas "preskoče" niti da se pomeraju po matrici. Ako Vi nemate pozicije od 150 evra, već samo od 50 evra, kada neko iz Vaše strukture avansira (kupi) poziciju od 150 evra, ona ide kod prvog sponzora iznad Vas, koji ima poziciju od 150 evra, i on je postavlja gde želi u svojoj matrici. Isto važi i za pozicije od 400 evra, 1200 evra i 4000 evra. Sve pozicije veće od 50 evra se ne dobijaju iz kupovine po prodavnicama, već samo iz avansa, ili iz prelaska u više kategorije.
Kupovina-avansiranje novih pozicija se radi uglavnom za aktivaciju postojećih pozicija, za izgradnju biznisa, ili za planiranje buduće kupovine. Avansiranje se vrši da bi se dobio novac u vaučerima (zadnjih 450 evra od 582 evra), i na taj način izbeglo plaćanje poreza državi, t.j. dobilo više novca (mi novac svakako trošimo).
Ako pozicija od 50 evra nastane iz kupovine, svih 582 evra se dobijaju u kešu, i na sav iznos treba da se plati porez.
Ako pozicija od 50 evra nastane iz avansa, 132 evra se dobijaju u kešu (na taj iznos se plaća porez), a 450 evra se dobija u vaučeru (oslobođen poreza), koji prihvataju prodavnice.

Nisam opet dobio odgovor da li si tih 132eur (više puta) oporezovano dobio na tekući račun koji možeš da podigneš ili to stoji kao cifra u tvom internet officu? Interesuje me kako to funkcioniše u praksi, sada u Srbiji, realno.
I još nešto: Da li se, kada dostigneš 35/35 u TK1 i dobiješ proviziju 582eur, skida sa te pozicije u matrici 35/35 i čeka na još jednom 35/35 za sledeću proviziju od iste pozicije, ili ne? Primer: imaš 56/62, dobijaš 582eur za 35/35 i ostaje 21/27 koji čekaju opet popunjavanje do 35/35. Kako to ide?

Pitanje za Vojana. Da li u praksi (realno, sada u Srbiji) funkcioniše isplata na privatni račun tih provizija (132eur + porez itd), ili je to samo cifra u vašem internet officu? Kakva su vaša lična iskustva?
I drugo, kada se popuni npr. u TK1 pozicija 35/35 i dobije provizija 582eur, da li se onda poništava tih 35/35 i ostavlja razlika, tj. čeka na sledeću popunu do 35/35, ili kako to ide?

Pitanje za Vojana. Da li u praksi (realno, sada u Srbiji) funkcioniše isplata na privatni račun tih provizija (132eur + porez itd), ili je to samo cifra u vašem internet officu? Kakva su vaša lična iskustva?
I drugo, kada se popuni 35/35 u TK1, da li se onda poništava tih 35/35 i ostavlja razlika, odnosno čeka se do sledeće popune do 35/35 i nove provizije od 582eur, ili kako to ide?

Nije ovo piramidalna sema, nikako :):):)

attachment.php

EEEEEh, tako ti je to kada neko ne poznaje osnove ekonomije pa oce da bude bimismen....

I drugo, kada se popuni 35/35 u TK1, da li se onda poništava tih 35/35 i ostavlja razlika, odnosno čeka se do sledeće popune do 35/35 i nove provizije od 582eur, ili kako to ide?

Naravno da u Srbiji odavno već funkcioniše "isplatni" sistem u Lyoness-u. Zasada se isplata vrši na ruke overom dokumenata i potpisom u evrima, ali uskoro će biti određeno najverovatnije da se sve radi u bodovima (1bod=85 dinara). Najverovatnije će moći do nove godine da se vrše isplate na ruke, a od tada će morati da se vrši sve preko žiro računa...
Zašto avansirati 50 evra u Lyoness? Da bi izbegli porez državi na završnih 450 evra isplate, kojih ćemo potrošiti u nekoj od prodavnicau. Na 132 evra mora uvek da se plati porez t.j. odbija se od 132 evra nekih dvadeset i nešto % (ako ne prijavite, možete biti uhvaćeni za prikrivanje poreza, a za to postoje kazne).

Kada se napuni pozicija sa 35+35, njen vlasnik dobija isplatu ukupno 582 evra. Pozicija pored oznake umesto zelenog štikliranja ""dobija crveni "x". To izgleda ovako:
15003 86 66 x
To znači da je ona isplaćena u prvoj trgovačkoj kategoriji, i da tu više ne zarađuje po matricama.
Ali:

Nivo provizije Pripadajuća prov. Ostvarena prov. Bonus ugovor

6 (3/3) RSD 680,00 RSD 680,00
10 (5/5) RSD 1.020,00 RSD 1.020,00 15014
20 (10/10) RSD 1.360,00 RSD 1.360,00 15015
30 (15/15) RSD 2.040,00 RSD 2.040,00 15016
40 (20/20) RSD 2.720,00 RSD 2.720,00 15017
50 (25/25) RSD 3.400,00 RSD 3.400,00
RSD 11.220,00 RSD 11.220,00

Ovde iz primera se vidi da je ova pozicija 15003 ostvarila isplatu od 11200,00 RSD, ali se u međuvremenu umnožila t.j. dobio sam 4 bonus pozicije sa oznakama 15014, 15015, 15016, 15017 koje počinju da ostvaruju zarade u trgovačkoj kategoriji od 50 evra (TKI).
Ali kada je 15003 ostvarila 35+35 pozicija ona prestaje da zarađuje u "TKI" gde je vrednost pozicije 50 evra i prelazi u "TKII" gde je vrednost pozicije 150 evra. Tamo dobijamo novu poziciju štikliranu zeleno sa istom oznakom 15003, ali sada ostvaruje zarade po većoj skali - od 150 evra.
Tu sada ima tek priča... Ova pozicija se ne pojavljuje ispod naše pozicije (ako je imamo) od 150 evra koja nosi oznaku 20001, već se pojavljuje ispod pozicije prvog sponzora iznad nas, koja je ostvarila 35+35. Ova matrica je nazvana "pasivna" matrica. U njoj dolaze prelazi. Kada se tamo ispuni 30/30 ispod našeg prvog prelaza, novi prelazi nam dolaze ispod pozicije 20001 u našoj aktivnoj matrici...
Da ne preterujem sa objašnjenjima, važno je da svakako dobijamo isplate od svake pozicije koja je naša, i svaka dobija bonuse i prelaz, pa opet bonuse i prelaz, i tako sve do TKV, gde kada se ispuni sa 25+25 završava svoje isplate po matricama. Isplate za avansiranih 50 evra su 582+1246+2920+8760+29200 i tu je kraj + u svakoj poziciji po 4 bonus pozicije koje ostvaruju umanjenu zaradu, ali i one svakako ostvaruju zaradu i prave nove bonus...

A što se tiče piramidalnog sistema, da poradimo malo i na tome.
Svi mogu da avansiraju svoju poziciju od 50 evra, 150 evra i više, i bilo koliko pozicija. Taj novac se razdeli odmah kroz mrežu, a pozicija zarađuje, bez obzira kada (i da li) se taj novac iskoristi kao popust u nekoj prodavnici. Svi dobijaju pozicije i iz kupovine, i uvek na kraju matrice, na prvo slobodno mesto. Što više Vi i Vaša grupa trošite novac, više će se pojavljivati pozicija u matrici, i "svi" će te zarađivati više novca.
Kod piramidalnih sistema, u matrici se pojavljuju imena ljudi, t.j. nova osoba koja se uključi, zauvek je ispod Vas. I to je kod nekih piramidalnih sistema rešeno, da zarađuje više onaj ko više razgrana mrežu, ali onaj iznad Vas je uvek iznad Vas, i sve što ostvarite ulazi njemu u obračun, a šta on ostvari Vama ne.
Kod Lyoness-a se umesto ljudi u matrici pojavljuju pozicije, i svako može da ima voiše pozicija raznih vrednosti. Sistem je napravljen tako, da se dobijaju stalno nove pozicije, koje dolaze na kraju matrice. Na taj način se dešava da Vaša pozicija zarađuje sponzorovoj iznad, a zatim nova pozicija Vašeg sponzora se pojavljuje ispod Vaše, pa on zarađuje Vama. I ne samo sponzor, nego i svi Viši sponzori dobijaju uvek nove pozicije na kraju, a i Vaše paralele, tako da svi zarađuju grupno. A pored toga, svaka pozicija se množi na nove 4, od kojih 2 idu u inostranstvo, a dve ostaju u našoj nacionalnoj matrici, tako da se dobija opšta isprepletanost pozicija i sa strancima. I stranci kupujući i avansirajući, moraju da se pojavljuju ispod naših pozicija. A i oni dobijaju bonus pozicije, koje dolaze ispod nas. Nije bitno čija se pozicija pojavila ispod Vaše pozicije (Vaša, Vašeg saradnika, sponzora, paralele, stranca, avans, iz kupovine, bonus, prelaz...) Bilo odakle da se stvorila kompjuter Vam je broji, i donosi Vam zaradu po matricama.
Na ovaj način ovde se ne radi o piramidi, nego o točku gde ste čas na vrhu, a čas na dnu. Meni se desilo da sam dobio bonus pozicije ispod ljudi kojima sam manje hteo da pomognem od nekih, ali to radi kompjuter, tako da nema ljutnje. Sad zarađujem i onima koji nisu mrdnuli prstom, a imaju poziciju od 50 evra, jer sam dobio ispod njihove pozicije svoju novu. Takav je sistem binarne matrice, da svi dobijaju zarade, a Vi možete svojim radom samo da ubrzate svoje zarade, i donekle odlučite kome će te više da pomognete.
Po prvi put sve pošteno, i svi na dobitku. Ovo je win-win-win strategija. Svi dobijaju - i kupci, i trgovci, a i Lyoness svoj 1%. Kupci promovišu nove kupce, kupci promovišu nove trgovce, trgovci promovišu nove trgovce, i trgovci promovišu nove kupce. I svima je dobro. I svi zarađuju. I nije piramida...

Kako je porez dvadeset i nešto %? Zar nije 18%? I kako to "ako ne prijavim, mogu biti uhvaćen za prikrivanje poreza"? Od koga to zavisi, valjda je to sistemski rešeno? Odem u Lyoness i dobijem proviziju umanjenu za porez, na ruke?
Malo bolje pojasnite tu "pasivnu matricu, nije baš jasno, a interesuje me. I kako to "idu 2 pozicije u inostranstvo"? Kod koga, u čiju matricu, kako?

Bez obzira da li ste učlanjeni kod mene u nekoj dubini ili ne, odgovoriću javno na sva pitanja. Ali me interesuje da li ste učlanjeni i ako jeste kod koga. Znam da potpunu informaciju o Lyonessu zna malo nas, ali me čudi da ako ste učlanjeni nemate po sponzorskoj liniji odgovore na svoja pitanja.
Slobodno možete i da odgovorite u privatnoj poruci, ako ne želite javno da iznosite podatke o sponzorima...
A naravno pitanja mogu da se postave javno. Večeras najkasnije odgovor...

Porez na dobit bi trebao da bude oko 40 %, ali biće organizovano da se svede na dvadesetak posredstvom neke agencije. Inače Lyoness ne plaća porez na dobit za kupce, već traba sami to da odradimo, a to piše i u opštim pravilima. Piše u https://www.lyoness.ag/10201_RS.pdf na 3.1. "Stalni kupac ima obavezu da sam izmiri sve obaveze nastale na osnovu primljenih provizija i nagrada, koje su vezane za poreske obaveze, neophodnih plaćanja doprinosa za socijalno osiguranje nadležnom zavodu za socijalno osiguranje kao i zaostala neophodna ovlašćenja i odobrenja."
Sva provizija nam se prebacuje na naš žiro račun, i to treba da se prijavi poreskoj upravi...

Što se tiče pasivne matrice to je duga priča.
Da prvo objasnimo bonus pozicije, a zatim prelaze. Kada avansiramo poziciju, naš sponzor je pozicionira gde želi negde na kraju lanca, ispod neke svoje pozicije.
Kada dobijemo svoju prvu poziciju iz kupovine, naša pozicija zauzima prvo slobodno mesto, sa leva u desno, i od gore na dole, ispod prvog sponzora iznad nas koji ima poziciju.
U ovom slučaju pozicija našeg sponzora ima 4 pozicije iznad i 7 pozicija ispod linije. Ovo je na slici ispod.
Do sada je ona ostvarila zaradu od 8 evra (za 3+3 pozicije) ili 680 RSD (1 bod =85).

Poslednja izmena:
Kada se pojavila naša pozicija, onda prva pozicija sa slike ostvaruje 7+ 5 odnosno 5 + 5 pozicija, i dobija dodatnih 12 evra ili 12x85 u RSD. Znači kada neko ostvari 50 evra od uštede na bonus računu, ili avansira 50 evra, tih 50 evra se odmah razdele kroz mrežu, i pojavljuje se njegova pozicija, koja od sada broji pozicije ispod sebe. Ova pozicija nosi oznaku 10001, sledeća 10002, pa 10003... Neko od te pozicije izađe na 3+3, neko na 5+5, ... neko na 35+35. Nekom se napravi nivo u karijeri i slično. Od tada počinjete da dobijate pozicije ispod te svoje pozicije, i kako se matrica popunjava i isplate, do 582 evra od iste.
Međutim to nije sve. Kako se matrica popunjava, Vi dobijate nove pozicije gratis - "bonus pozicije", koje se takođe broje svima, i koje Vam takođe ostvaruju zaradu.
Prva bonus pozicija se dobija sa 5 + 5, i ona se pozicionira na prvom slobodnom mestu u internacionalnoj matrici (slično kao na ovoj slici gore, samo što je početna pozicija prva od svih pozicija u Lyoness-u). Ona se pojavljuje ispod nekog stranca na primer, i ako taj neko širi mrežu iz avansiranja, prinuđen je da ubacuje nove pozicije ispod te Vaše. Ako ne, dolaziće ispod nove pozicije iz kupovine grupe u kojoj se pozicija našla, a možete i sami da ubacujete pozicije iz avansa ispod nje.
Druga bonus pozicija se dobija na 10 + 10, i ona se pozicionira u Vašoj sopstvenoj matrici, na prvom slobodnom mestu, kao na slici iznad. Ona Vam takođe pomaže u izgradnji biznisa, a i zarađuje Vam naravno.
Teća bonus pozicija se dobija u nacionalnoj matrici Srbije na 15 + 15, t.j. pozicionira se redom dokle se stalo ispod bonus pozicija koje su dobili Srbi sa 15 + 15 pozicija.
I četvrta bonus pozicija se dobija na 20 + 20, i ona opet pada u internacionalnoj matrici, gde se stalo.
Sve ove pozicije nose oznake 15001, 15002, 15003...
Od svake pozicije nastanu 4 nove. One nam zarađuju po 132 evra. Kada nam zarade 8 evra sa 3+3, one postanu neaktivne - precrtane sa x, ali kada avansiramo posle jednu poziciju, naznačimo koju od bonusa aktiviramo, i ona nam nastavlja isplate, i postaje opet zeleno štiklirana - aktivna. Ovaj proces se naziva aktivacija bonus pozicije.
I na kraju kada se pojavi 35 + 35 pozicija, dobijamo ukupnu isplatu od 452 evra (132 evra ako je bonus), i konačno prelaz u sledeću trgovačku kategoriju TKII. Daljim pojavljivanjem pozicija nema isplate za ovu poziciju, ali tu su njeni naslednici - bonus pozicije, a i druge naše pozicije. A ova naša sa 35 + 35 se pojavljuje u TKII.
Tamo počinje priča od početka, s tim da pozicije ovde vrede 150 evra, i naravno isplate su veće - umesto 582 isplata je 1246 evra sa 30 + 30 pozicija.
I opet 4 bonus pozicija i prelaz u TKIII sa širenjem.
I tako do TKV, posle čega sa ispunom matrice nema novog prelaza.
Ali da li je malo 582 + 1246 + 2920 + 8760 + 29200 evra + u svakoj trgovačkoj kategoriji po 4 bonusa, koji opet rade isto...

Znaci, pozicije na slici u onoj vašoj matrici od ranije, koje pocinju sa 043... su ustvari nastale od bonus pozicija u inostranoj matrici, ili ne? Vi i ne znate u kojem delu te matrice je ona postavljena?
Nije razumljivo da li te pasivne pozicije idu u te međunarodne i srpske matrice koje su napravljene samo od takvih (bonus) pozicija, ili ne?

Na toj slici je prikazana ispunjena matrica ispod moje bonus pozicije 15003 koju sam dobio sa 15 + 15 pozicija u TKI. Ona je takođe znači tu u TKI gde su ostale pozicije takođe od 50 evra. Pozicije koje se tu vide na 043 su se pojavile u akciji, kada su stranci mogli da avansiraju ispod srpskih bonus pozicija sa 15 + 15, i kao što vidite, mnogi su avansirali po više pozicija od 50 evra. Taj novac će da potroše, a pozicije im počinju ostvarivanje zarada, i ispod čekaju nove bonus pozicije koje nastaju sa 15 + 15 u Srbiji, a može svako i da postavi iz avansa negde ispod svih...
Pošto imam saradnju sa višim sponzorima, znam da je ova moja pozicija 15003 postavljena ispod pozicije 15003 osobe koja je treći moj sponzor naviše (moj sponzor nema još 15 + 15). Ovo su aktivne matrice.
Kada je pozicija napunila 35 + 35, ona je ostvarila prelaz - dobili smo je na spisku u TKII, gde je vrednost pozicije 150 evra. To je pasivna matrica, i ona se puni iz prelaza 35 + 35, a može i iz avansa od 150 evra. Ali taj prelaz se nije pojavio u aktivnoj matrici - ispod naše prve avansirane pozicije od 150 evra koja ima oznaku 20001, već ispod prelaza sponzora od 35 + 35 u matrici koja je nazvana pasivna.
Tek kada nam ova pozicija u pasivnoj matrici bude napunjena sa 30 + 30, novi prelazi će nam dolaziti ispod 20001.
Postoji 5 aktivnih matrica (od TKI do TKV) i 4 pasivne matrice (od TKII do TKV). Svuda su zarade iste, i svaka pozicija ide do TKV, i tu završava svoje zarade po matricama. Ali od samog početka od TKI do TKV, gde god da se pojavi pozicija iz naše strukture, nama ta pozicija ostvaruje zarade, bez obzira da li se je pojavila ispod pozicije koja je ostvarila prelaz od 35 + 35 ili ne. Znači ona naša prva pozicija 10001, broji zauvek ispod sebe pozicije koje dolaze iz kupovine naše strukture, ili iz avansa naše strukture, i donosi nam zaradu po karijeri, iako je ostvarila prelaz i pojavila se u matricama sa većom vrednosti pozicije. Tako su neki mađari sada na osmom nivou zarade, sa fiksnom platom od 50.000 evra, plus svi ostali vidovi zarada...

Poslednja izmena:
Pošto u Srbiji upravo kreće kupovina po prodavnicama, očekuje se veliki broj pozicija iz kupovine, i usled toga i veliki broj bonusa sa 15+15 koji će se pojavljivati u srpskoj nacionalnoj matrici. Znajući to, odlučeno je da se omogući svim članovima Lyoness-a, da poboljšaju svoje zarade, i avansiraju u srpskoj nacionalnoj matrici, i njenim punjenjem ostvare provizije, bez svog rada.
Znači oni koji razumeju kako funkcioniše punjenje matrica, su kupovali po 7 ili 14 pozicija od 50 evra, a kupovali su i pozicije od 150 i 400 evra. Ove pozicije su nekima već isplatile deo novca, a očekuje se za nekoliko meseci da svaka od njih zaradi više nego što je uloženo.
Ovo je bila akcija u srpskoj nacionalnoj matrici, a u toku je i akcija u međunarodnoj matrici (traje do decembra). Možete da kupujete pozicije u međunarodnim matricama, gde se stalo, i bez rada i truda sačekate da Vam se te pozicije napune. Očekuje se da će se pare udesetostručiti za 2 - 5 godina. Ovo piše detaljnije svakom u svom ofisu, ali ne može da se učestvuje u ovoj akciji sa malim novcem.
A uskoro će biti i još jedna akcija sa nagradnom igrom, od koje će mnogi sebi da obezbede ogromne prihode zauvek...

Vojane, ako mozes iskreno da odgovoris, koliko se ljudi registrovalo na tebe kao sponzora, iskljucivo dobijajuci informaciju ovako, preko foruma na internetu (video sam da se tvoje ime pojavljuje na vise mesta na forumima)? Nadam se da tacan podatak nije tajna, a interesantno bi bilo da znaju i oni koji ne veruju u taj Lyoness.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back