Luxemburg vs Srbija 10. 9. 2019. 20:45 h

Pa vi se sprdajte ali Radonja je toliko toga naucio tamo u Francuskoj i za ocekivati je da ove sezone odigra zapazeniju ulogu u Olimpiku.. A mozda nam vrlo brzo postane jedan od boljih i omiljenijih igraca u reprezentaciji. ;)

iz tvojih internet riječi u Alahova uši, pošto je ipak Alah jači u Marseju

ajde da vidimo šta može Radonja pod novim trenerom OM

iz tvojih internet riječi u Alahova uši, pošto je ipak Alah jači u Marseju

ajde da vidimo šta može Radonja pod novim trenerom OM

Pazi mozda on nikad i ne postane igrac i za par godina se vrati u Zvezdu da "rehabilituje karijeru", al moze da bude i neki novi Perisic sa Balkana... Ova sad sezona mu je skoro pa biti ili ne biti...

To levo krilo ce cini mi se biti najmanji problem, Kostic moze da posluzi a Filip Stevanovic pa i Adzic imaju potencijal, vise me brine ona druga strana gde se osim Zivkovica ne nazire nijedan drugi igrac, sad kako stoje stvari bukvalno su vece sanse da onaj Lutovac iz Partizana napravi karijeru nego Zivkovic.

Pazi mozda on nikad i ne postane igrac i za par godina se vrati u Zvezdu da "rehabilituje karijeru", al moze da bude i neki novi Perisic sa Balkana... Ova sad sezona mu je skoro pa biti ili ne biti...

To levo krilo ce cini mi se biti najmanji problem, Kostic moze da posluzi a Filip Stevanovic pa i Adzic imaju potencijal, vise me brine ona druga strana gde se osim Zivkovica ne nazire nijedan drugi igrac, sad kako stoje stvari bukvalno su vece sanse da onaj Lutovac iz Partizana napravi karijeru nego Zivkovic.

Radonja je trkač, Flash, SpeedForce.

Nek trči i daje golove, nema on tu šta da izmišlja toplu vodu, može da bude srpski Bejl.

Back