lutke, ali kakve

vaše mišljenje?

• to je u redu, i ja imam dildo

• pa, smešno mi je, ali ok, mogu da razumem

• ma nebitno, to je njegova stvar

• fuj, ne znam, ali pao je u mojim očima

• mislim da s njim nešto definitivno nije u redu

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
e hvala za film koji ste pomenuli, nadam se da nije nešto naivno, evo krećem da ga skidam...
ko zna, možda će se ljudi budućnost masovno karati sa humanoidnim robotima... to je neka moja vizija pravca razvoja ljudske seksualnosti u budućnosti, koja će zameniti eru masturbacije uz ekran... samo je potrebno da neka kompanija napravi bum...

Ali zanimljivu koincidenciju malopre otkrih... ovih dana drogiram se muzikom Linde Perry i jedna njena pesma zove se Machine Man.... a pazite lyrics -

Machine Man Lyrics by Linda Perry

Have you been told
About the machine man
His leather gloves
Hide his machine hands

In every dream
In sleep I ever had
I am awoke
By the machine man

Have you been told
About the machine man
He watches me
With eyes as cold as sand

And when I sleep
I feel him stroke my hand
I am awoke by the machine man

ashley_scott_jude_law_a.i._artificial_intlligence_001.jpg

Gigolo Joe, what do you know? :)

Ja kada sam ga gleda prvi put, bio klinac i opet mi je bio naivan. :)

Ja sam plakala kao kisa na kraju filma, verovatno zbog toga sto se taj decko vratio zivoj devojci. I onda sam zakljucila, bas briga lutku, lutka je sa njim bila 100 minuta, a ova samo 5 minuta. I jos, zakljucila sam da je tajming najvazniji u zivotu.

zato sto je nemas? :)

Zato sto gledam na tu lutku kao sto ti gledas na zivo bice.

e dan posle poruke o b.r. u knjizari vidim knjigu i zaintrigira me naslov i okrenem da vidim o cemu se radi.. kad ono navodi se tj pominje se blejd raner :IIIIIII ali nisam odavno izvela tu veshitnu...... eto neko me posmatra pomislila sam. ima u platou ta knjiga neka nova.. volim takve slucajeve ali nije mi se odavno desilo tako neshto taj bozji znak ili ako se to vec zove ne mogu se pohvaliti ali ovo je bash .. : )

Back