LuSH!!!!

e a ja jos nisam usla na taj lush...toliko ste pricali o tim silnim kupkama, kuglicama, sapuncicima...da meni sad to deluje zeznutije od premijer lige-sve nesto mislim da bih se zbunila kad bih usla tamo. :lol:

Danas sam bila u novosadskom lushu da pazarim,konacno kupila sam baby face sa skidanje sminke, i stvarno je super, meni je vazno da maskaru detaljno skine i u tome uspeva.I milky bar sapun.
Ali ne pisem vam zato, nego traze prodavce, pa ako ste zainteresovani, javite im se.

Big je jedan od retkih proizvoda koji meni ne radi posao. Presla sam na I Love Juicy i Reincarnate. Odlican im je onaj Vegan balzam. Takodje, vise ne susim kosu fenom (drasticno manje opada), vec je zustro trljam peskirom, jos bolje da vam to neko drugi uradi. Ovo nas je ucio Branko Kockica, a mene podsetio dragi kad sam zaboravila da ponesem fen u Sarajevo. Zapanjena sam rezultatom. :-) :-P

Ma idi do radnje i traži im tester. Sa Lush-ovim proizvodima je problem u tome što ono što jednoj kosi ne odgovara drugoj napravi čudo (u pozitivnom smislu) i obratno.

divlja:
Big je jedan od retkih proizvoda koji meni ne radi posao. Presla sam na I Love Juicy i Reincarnate. Odlican im je onaj Vegan balzam. Takodje, vise ne susim kosu fenom (drasticno manje opada), vec je zustro trljam peskirom, jos bolje da vam to neko drugi uradi. Ovo nas je ucio Branko Kockica, a mene podsetio dragi kad sam zaboravila da ponesem fen u Sarajevo. Zapanjena sam rezultatom. :-) :-P

Isto je i kod mene, samo bez I Love Juicy. Reincarnate u znatnome smanjuje nepotrebno opadanje kose, a i sređuje teme kod nas koji, nažalost, imamo seboreju.

Što se Big šampona tiče, mislim da je bolji za suvu kosu, kao i, možda, za kraću. Meni nije uradio ama baš ništa.

I pobogu, ljudi, IDITE VIDITE NOVOGODIŠNJU KOLEKCIJU!!!!!!!!

Pa ja mogu 100 puta da obratim pažnju, meni je baš svejedno dal piše parabeni, sodium laureat ili E-330. Samo znam da ovo zadnje ide u hranu. Valjda. Ajd nas ti lepo pouči.

Uh djevojke, svaka vam cast! Ja sam u cugu iscitala 53 strane iako uopste nisam fan za kozmetiku. Muz me je demonstrativno napustio jos prije sat vremena uz konstataciju da nisam normalna i otisao na spavanje.

Ma imala sam svakakvih pitanja, ali me totalno zbuniste! Odoh da saberem utiske pa cu da se javim da zapitkujem.

Moj favorit od novih je Snow Cake sapun (beo, miriše na Smitten tj na Pavlovićevu, samo ne toliko teško) i možda Hair Glitter, videću. Bob mi je mirisao nekako gadno, ali što lepo izgledaaaa...

Back