LuSH!!!!

malopre sam iskoristila svoju karma balistic sumecu kupku i prosto ne znam sta da kazem...potpuno sam razocarana...bez ikakve boje,pene,miris je toliko slab da izvetri posle par minuta,i sada pola sata posle kupke ja uopste ne mirisem na karmu?sad mi recite sta se dogodilo?jesu li svi prosli ovako kao ja?da nije mozda bajato?mozda sam samo previse ocekivala... :cry:

Simpathy for the skin je fenomenalan, dajem glas za njega! Zaista je super, ima dugotrajan ucinak cini mi se, jer mi se ranije desavalo da koristim mleko za telo danima, cak i nedeljama a da kad jednom propustim da namazem npr. noge, one postanu prosto bele koliko mi je koza suva. Dva dana koristim simpathy for the skin i justros nisam htela da namazem noge a one su i dalje glatke i meke, bez perutanja. Preporucujem.

Tu sam od početka, ali se ne sjećam da li je neko pominjao nešto za suve vrhove kose? Možete li nešto da mi preporučite? Bilo bi fino da ne mora da se ispira...

E, juce sam htela da kupim sandstone i odem prvo do novog pa onde do starog lusha, i kreten ne kupim ga u novom,a ovamo ga nema. Mene posle mrzelo da se vracam, bla, bla, bla... No, to je manje bitno.
Stvar koja me zanima je, sandstone u novom lushu je vizuelno veoma razlicit od onog kojeg sam ranije vidjala. Kapiram da je to rucna proizvodnja da ne se ne meri sve toliko precizno, ali ovaj u novom lushu je bio potpuno zut, sa vrlo malim slojem onog peska na vrhu i malim slojem na dnu sa onim belim unutra, oba sloja po par milimetara. Sve koje sam ranije vidjala bili su skoro celi ispunjeni tim belim unutra.
Pa, Zorzina, sta je bolje? :)

U iznenadnom odsustvu svih nervoznih Lush strucnjaka, evo par brzih odgovora...
Kana ne boji samu dlaku vec je oblaze sa providnim crvenkastim omotacem, a supstanca zahvaljujuci kojoj se to desava je Lawson. Jedna od njegovih karakteristika je da reaguje na pigment kose pa se samim tim boja i efekat razlikuju na razlicitim tipovima kose. Ukoliko ste imali farbanu kosu (obicno kod tamnih boja) efekat ce biti razlicit na korenu i na farbanom delu.
Ne znam tacno sta je bio problem sa Karma ballistic, medjutim penu niste ni trebali ocekivati jer je sumece kupke ne daju, boja same karme isto tako nije intenzivna, ali je miris trebao biti postojan. U svakom slucaju, ukoliko bas volite Karmu, preporucujem penusavu kupku, jer je znatno intenzivnija i mozete je koristiti i dva puta. Uvek birajte kupku intenzivnije boje jer to znaci da je svezija. Ne svezija u smislu datuma proizvodnje jer u Lushu nista ne stoji na policama duze od 3 meseca, vec u smislu da je krace bila na polici. Dakle, birajte proizvod koji kupujete, u Lushu imate pravo na to!
Lush nema nista za suve krajeve sto ne bi trebalo da se ispira, ali zato ima sjajna pakovanja za kosu koja se nanose pre pranja na suvu kosu i drze NAJMANJE 20 min, a takjodje je kosu pozeljno upakovati u foliju ili kesu kako bi efekat bio jaci. Za suve krajeve preporucujem H'Suan Wen Hua. Ovo pakovanje ima najuocljiviji efekat, ima mnogo svezih hranljivih sastojaka, zbog cega mu je rok, za razliku od ostalih pakovanja kraci i traje samo tri meseca.
Svaki Lush proizvod se razlikuje iz serije u seriju zato sto se proizvodi rucno i zato sto sastojci ne dolaze uvek od istog dobavljaca, iste berbe i sl. Ponekad Sandstone ima debeo sloj peska, ponekad ga gotovo i nema. Zuti deo sapuna su glicerin i sokovi, a beli sapun. Sve zavisi sta vise volite. Ukoliko zelite prirodnije onda uzmite komad sa manje belog. Medjutim to znaci i da mozda nece dovoljno peniti, pa ukoliko zelite da dobro ocistite kozu uzmite ipak komad gde se nalazi nesto sapuna. Najbolje je naci nesto izmedju. Posto se Lush stalno siri, proizvodnja raste i zaposljava sve vise ljudi. Vreme ne dozvoljava uvek da se svi ti ljudi dovoljno izverziraju, pa se ponekad desi da u prodavnice stignu cudne stvari. Nedavno smo imali slucaj sa zanimljivim kolutom
Honey I Washed The Kids, ciji sastojci nisu bili dovoljno dobro izmesani, pa je sa jednog dela curela mirisljava slatka smesa od meda i aloje. Bas je izgledao mljac. Mislim da je jos uvek taj kolut izlozen u prodavnici na Kalemegdanu.
Nadam se da sam vam pomogao. Veliki kiss za sve ljubitelje Lush slatkisa!
PS> ne zamerite osoblju na krivim informacijama, jos su oni relativno novi, kao i sama prodavnica u Bgd i moraju jos dosta da uce. Ukoliko posumnjate u neke od njihovih saveta slobodno potrazite menadzera prodavnice i njegov odgovor ce sigurno biti merodavniji.

e ovo je vec nesto!!!
pozdrav broju jedan, hvala na svim informacijama!!!
:)

imam jedno pitanje, kupila bih bratu neki lush sampon posto ima puno problema sa kozom glave, ima perut i doktori su mu prepisali mikoseb ali on to koristi vec mesecima i ne vidim da mu pomaze, a usput se tripuje da celavi pa opet koristi neke apotekarske losione, stavec. koji sampon bi mi preporucio a da ne izazove neke dodatne iritacije?

Probao sam Marylin pakovanje, naravno uz Blonde sampon, i na kraju Retread regenerator. Nije mi jasna poenta pakovanja koje se posle ispere samponom pa opet moras da stavljas regenerator. Ili mozda nesto radim pogresno. Ili je trebalo da uzmem H'Suan Wen Hua. Upomoooooc!

I ja koristim marilyn pakovanje, pre pranja kose, stavim na kosu, uvijem u celofan, preko toga topli peškir. Posle operem blondie šamponom, a posle koristim regenerator american cream.
Od pakovanja, čini mi se da je kosa zaista svetlija i sjajnija.
Pakovanje koristim jednom mesečno. Mislim da nema potrebe koristiti češće.

pa sta je sa vama?niste se valjda zasitili Lush-a?evo mozda vas ja "podgrejem" ovom neverovatnom pricom.....e ovako:
sinoc sam resila da isprobam svoju dreamtime kupku,posto sam na raznim forumima citala samo pohvale o njoj,resih da se i sama uverim(ili razuverim?)!imala sam jako naporan dan i bilo je pravo vreme za to...u kadu sam stavila samo pola kupke jer sam procitala (takodje na forumu), da je sasvim dovoljno!miris je neobican,u trenutku sam pomislila da mi se bas i ne dopada ali kasnije na kozi...mmmmm!divno!nisam otisla pravo u krevet,kao sto bi trebalo,cekala sam omiljenu seriju utorkom koju ne propustam...nisam mogla drzati oci otvorene,spavalo mi se kao nikada do tada.za trenutak sam pomislila da mozda stavljaju neke nedozvoljene supstance u kupku,jer je bukvalno tako delovala!!!neverovatno,nisam mogla verovati da je to moguce ali verujte jeste!do sada sam bila (manje-vise) zadovoljna Lush-om,ali ova kupka me potpuno odusevila!!!

ma namerno pitam za seriju jer mi se cini da ovde ima manje osoba nego sto mislimo i da je i ta jedna iz te parfimerije.al mozda gresim
samo mi je cudno da se neko registruje i samo dolazi na ovu temu,nema drugih zanimljivih tema...
e domacice ja sve odgledala cekam da se pojave nove na muleu

hanibaI77:
ju zeno rex umro jos odavno,pa gde ste vi?u kojoj epizodi?e necu da pricam pocupace me ove zene

ma pričaj, ovde svedjeno ne postuje niko osim Dugačke Žoržine koja pripada plemenu Apache:lol:
ja sam to gledala na kablovskoj dok sam bila na Kosovu, ovde sad daje Pink, ali sa udarnog termina utorkom, oni prebacili seriju negde posle ponoći, važno da su esemeralde u 8, yebala ih televizija:roll: .
suzan i onaj lepi? onaj mali što mu se mama ubila? jel rešena ta misterija oko Dane?

pa dana je zapravo bivsa riba od onog suzaninog lepog i majka zaharija,a lepi vodoinstalater je zaharijev tata 8-) medjutim suzan ne voli to pa napravi neka s r a nj a kao po obicaju pa oni raskinu i ona pocne da se muva s nekim dr.
a ona plava vestica kako se bese zove je u semi sa suzaninim bivsim muzem
a karlos posle zatvora pocne da ide u crkvu i tamo ga muva neka casna sestra :lol:
a je l su kod tebe stigli oni crnci u komsiluk???

Back