Luković počeo da sprda Tadića i Dinkića

Batice, ja za sada samo vidim konkretno , da su juce radikali - narodnjaci - i gljivini "reformisani mladi lavovi socijalisticke internacionale " , napravili koalicioni ugovor koji nam , idiotskom Botinom kohabitaciono - uvlakackom politikom namece Acu za marshala sledece bar cetiri godine.........

Ono , jeste da mi preko ekrana , premudri Bota objasnjava kako juce kalemegdanska terasa nije radila, zbog svadbe, i kako mi se sve to prividja od velike vrucine.....i "da nije sve izgubljeno" i " da ima jos nade"............ali nesto mu ne verujem......

Isto tako , nemam razloga da verujem da ce lizanjem guzice malog Gljive i njegovih pajtasha , Bota napraviti "evropski orijentisanu vladu".......otisao beograd u radikalske shape, otici ce i cela srbija...........

I ko je za to kriv???......Ja????

Ma nema veze sto je upravo Bota glupavi inicirao izmenu zakona o izboru gradonacelnika koji nam je natovario radikale....ma nema veze sto je idiotskom politikom "nacionalnog pomirenja" dao i vreme i nacin da se Gljiva i ekipa dogovore kako da zayebu glupog lepog Caneta...........ma nista nema veze.......

Sada je jedina sansa srbije, celavi krotitelj lavova i tigrova iz Jagodinu???,,,,,***** ti ja takvu sansu......i takvu demokratsku stranku.........kada mi je Palma sansa za evropu, yebes i takvu evropu........

Niste hteli LDP??......gadljivi ste na ekstremne stavove Cede Jovanovica??
Ocete da branite kosovo zajedno sa kostunicom i samardzicem i onom malom zabom sa velikim ustima???....ministrom za inostrane poslove???

Pa, evo vam ga i kosovo i Gljiva dacic i palma i aca gradonacelnik..........

Da je LDP dobio vise glasova, mozda bi Cedi ruke bile jos malo vise prljave, ali bi Gljivica danas trcao da potpise koaliciju sa "demokratama" i pri tom bi se sve nogama sutirao u bulju........a vi ga molite i dalje, lizite mu doope debelo.......yebala vas kohabitacija i botina "ima sanse " politika "nacionalnog pomirenja"

E, baš si se slatko nalupao kao maksim po crkvi! Sada nećeš morati da ideš na wc bar godinu dana! (i ni jednog argumenta, ni za ni protiv, samo pljuvanje, uvrede, ismevanje i uličarski rečnik). Stavarno, jesi to to tako rpiridno .... ili si učio za takve radnje?:thumbdown::dash::thumbdown::rtfm:

Pa zasto onda LDP nije dobio vise? Mislis da Tadic ne bi hteo da praavi Vladu sa Cedomirom i da izbaci iz kominacije svu tu bagru? Nije Tadiceva greska. Vec vasa. On je ucinio sve sto moze da se ne bi vratila ekipa iz 90-tih. LDP je zasrao na izborima, a ne DS.

Ne bih batice, da se prepirem sa tobom.......ko je kriv.....

Niko nije kriv.....jednostavno, radikali i kostunica sa gljivicom su dobili vise glasova , i mogu , a sva je prilika da hoce da naprave vladu...........

Kriv je naravno LDP koji postoji tridesetak meseci.....:dash:...

Nije Tadiceva greska sto se lizao sa kostunicom i verovao u njegov "demokratski kapacitet" do kraja???......ma ne, moja je..........

Nije Tadiceva greska, sto se gradonacelnik ne bira direktno , vec na ovaj , idiotski nacin ???.......Ma ne, ja sam kreirao taj zakon i glasao za njega......nije on....

Nije Tadiceva greska, sto mu je LDP "jednako prihvatljiv kao i SPS"???.....yebo vas SPS????.....

Tadic je ucinio sve , svojom idiotskom politikom "nacionalnog pomirenja" da se vrate snage devedesetih.........i dalje se ponasa kao autisticno deriste, ne prihvatajuci realnost......lepo ga nazva neko "Forest Gamp" srpske politicke scene........

Ma nije Tadic kriv sto je DS , nakon cistke svih Zoranovih najbllizih saradnika, postala "prihvatljiv partner " za "nacionalne snage"???........ma ne, kriv je Ceda......:dash:

A forest i dalje mantra gluposti u stilu:

""Moj posao je da napravimo nacionalno pomirenje u Srbiji, da se političke snage devedesetih i političke snage koje su vodile Srbiju nakon 2000. godine objedine oko zajedničkih ciljeva, da umirimo stanovništvo, tenzije i nesporazume, da teške reči padnu u zaborav i da pokušamo da u sledeću deceniju uđemo kao stabilna i prosperitetna zemlja."

Ma keve ti......nacionalno pomirenje:nono:

Poslednja izmena:
Ne bih batice, da se prepirem sa tobom.......ko je kriv.....

Niko nije kriv.....jednostavno, radikali i kostunica sa gljivicom su dobili vise glasova , i mogu , a sva je prilika da hoce da naprave vladu...........

Kriv je naravno LDP koji postoji tridesetak meseci.....:dash:...

Nije Tadiceva greska sto se lizao sa kostunicom i verovao u njegov "demokratski kapacitet" do kraja???......ma ne, moja je..........

Nije Tadiceva greska, sto se gradonacelnik ne bira direktno , vec na ovaj , idiotski nacin ???.......Ma ne, ja sam kreirao taj zakon i glasao za njega......nije on....

Nije Tadiceva greska, sto mu je LDP "jednako prihvatljiv kao i SPS"???.....yebo vas SPS????.....

Tadic je ucinio sve , svojom idiotskom politikom "nacionalnog pomirenja" da se vrate snage devedesetih.........i dalje se ponasa kao autisticno deriste, ne prihvatajuci realnost......lepo ga nazva neko "Forest Gamp" srpske politicke scene........

Ma nije Tadic kriv sto je DS , nakon cistke svih Zoranovih najbllizih saradnika, postala "prihvatljiv partner " za "nacionalne snage"???........ma ne, kriv je Ceda......:dash:

Nema potrebe da se prepiremo. Diskutujemo, u duhu demokratije. LDP osnovan pre 2-3 godine. Ove godine DS nikada jace nije prosao na izborima. LDP je trebao dobije koliko koalicija oko SPS i ne bi bilo nikakvih prepreka verujem da bi Vlada vec bila formirana. Iz tog "lizanja" sa Kostunicom kao sto vidis DS je izasao jaci. I ispalo je iako Boki Taki nije imao kicmu, umeo je ipak da proceni sta je u interesu stranke. A politika nacionalnog pomirenja je bila neophodna ma kako ti gledao na to, jer je on predsednik svih gradjana vase zemlje, a ne samo evropski orjentisanih. Ne treba biti toliko ekstreman u stavovima, cak duboko sam uveren da je ta ekstremnost i odbila dobar deo glasaca koji su bili zainteresovani za LDP. A ja ti garantujem da je DS imala bilo kakvu sansu da pravi prethodnu Vladu bez Kostunice ona bi to uradila. kao sto je slucaj i sada na ovim izborima. LDP je mlada stranka i ima dobar potencijal koji moze da iskoristi samo ako smanji svoju ekstremnost. Konkretan primer je Kosovo. ne treba ici i reci Kosovo je izgubljeno. Vas narod, koliko sam ja uspeo da uocim mrzi kad mu neko saspe istinu u lice. Pametnije po LDP bi bilo da se zalaze za podelu Kosova. To je mnogo realnija opcija i mnogo manje ekstremna, a opet prihvatljiva za veliki broj gradjana jer su i oni svesni da Kosmet ceo ne moze biti u dogledno vreme srpski.

Poslednja izmena:
E dokle je došlo kada se radikali i DSS-ci oduševljavaju tekstovima one voline Petra Lukovića, koji mrzi sve na svetu, počevši od sebe...

Pa ako vam je ovaj negativni i mrzovoljni lik ideal (iako ste ga ranije prozivali zbog sklonosti ka LDP-u) onda se zapitajte (Markowac) šta je sa vašim moralom i ponosom... :) ;)

Back