taote
Iskusan
- Poruka
- 5.349
Batice, ja za sada samo vidim konkretno , da su juce radikali - narodnjaci - i gljivini "reformisani mladi lavovi socijalisticke internacionale " , napravili koalicioni ugovor koji nam , idiotskom Botinom kohabitaciono - uvlakackom politikom namece Acu za marshala sledece bar cetiri godine.........
Ono , jeste da mi preko ekrana , premudri Bota objasnjava kako juce kalemegdanska terasa nije radila, zbog svadbe, i kako mi se sve to prividja od velike vrucine.....i "da nije sve izgubljeno" i " da ima jos nade"............ali nesto mu ne verujem......
Isto tako , nemam razloga da verujem da ce lizanjem guzice malog Gljive i njegovih pajtasha , Bota napraviti "evropski orijentisanu vladu".......otisao beograd u radikalske shape, otici ce i cela srbija...........
I ko je za to kriv???......Ja????
Ma nema veze sto je upravo Bota glupavi inicirao izmenu zakona o izboru gradonacelnika koji nam je natovario radikale....ma nema veze sto je idiotskom politikom "nacionalnog pomirenja" dao i vreme i nacin da se Gljiva i ekipa dogovore kako da zayebu glupog lepog Caneta...........ma nista nema veze.......
Sada je jedina sansa srbije, celavi krotitelj lavova i tigrova iz Jagodinu???,,,,,***** ti ja takvu sansu......i takvu demokratsku stranku.........kada mi je Palma sansa za evropu, yebes i takvu evropu........
Niste hteli LDP??......gadljivi ste na ekstremne stavove Cede Jovanovica??
Ocete da branite kosovo zajedno sa kostunicom i samardzicem i onom malom zabom sa velikim ustima???....ministrom za inostrane poslove???
Pa, evo vam ga i kosovo i Gljiva dacic i palma i aca gradonacelnik..........
Da je LDP dobio vise glasova, mozda bi Cedi ruke bile jos malo vise prljave, ali bi Gljivica danas trcao da potpise koaliciju sa "demokratama" i pri tom bi se sve nogama sutirao u bulju........a vi ga molite i dalje, lizite mu doope debelo.......yebala vas kohabitacija i botina "ima sanse " politika "nacionalnog pomirenja"
E, baš si se slatko nalupao kao maksim po crkvi! Sada nećeš morati da ideš na wc bar godinu dana! (i ni jednog argumenta, ni za ni protiv, samo pljuvanje, uvrede, ismevanje i uličarski rečnik). Stavarno, jesi to to tako rpiridno .... ili si učio za takve radnje?