Plutarh
Gost
- Poruka
- 2.359
Aristotel je definise kao "kad domisljatost vodi ka nevaljalom cilju". Mislim da je sarkazam jedna vrsta lukavosti i da je tipican za vecinu zena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, kroz nevaljalstinu. Ne vrijedi ti uljepsavati ono sto je slabo i glupo i omrznuto samo sebi. To ni samo ne zeli da zivi. Zato 99% zena danas ne zeli djecu.
zato što je sve manje zrelih i normalnih muškaraca, pa logično da ne žele da produžavaju vrstu sa tako nekim primerkom
jer već dete (tj. tog muškarca) imaju pored sebe..
zato što je sve manje zrelih i normalnih muškaraca, pa logično da ne žele da produžavaju vrstu sa tako nekim primerkom
jer već dete (tj. tog muškarca) imaju pored sebe..
e pa sto me neka ne pokupi sa ovog foruma ako zene traze normalne da se mnozimo?
MA sto je najgore ne zele ni muza pored sebe....
Zato sto u praksi ne mogu da zive od tih nenormalnih...
Tebe ce gledati kao geya kao brata ili kao zensku drugaricu!
ali da te utesim - uvek ce te zvati da ides sa njima u soping jer ti si "pravi muskarac" imas zivce da ih cekas dok isprobavaju milion i jednu krpu kojoj nadju i najmanju manu!
nisam toliko propao. Ja spadam u drugu kategoriju,od mene beze svi kao djavo od krsta,a nisam ruzan ko grob,niti mi fizicki ista fali,a u papirima pise da sam psihicki zdrav.
Ja sam valjda nesposoban da se druzim sa ljudima,potpuni samotnjak. 0 muskih i zenskih prijatelja i drugova.
ne zele dok su mlade,a cim pocnu da stare odmah bi da se udaju da ne ostanu same. Mada zenama i ne treba danas muz. Treba im samo da zacnu,posle one mogu same da podizu dete.
Nesto mora da ti fali brate....
MOZDA IMAS IRITIRAJUCU FACU ILI ODVRATAN SVINJSKI POGLED!
LJUDI SU STOKA I GADOVI I SVE PROCENJUJU PREKO FACIJALNIH EXPRESIJA I CRTA LICA I BUKVALNO NE ZELE DA SE ZBLIZAVAJU SA TAKVIM LJUDIMA A PRIMENJUJU MEHANIZME ODBRANE TIPA - "OVAJ JE LOS COVEK, VIDIM ZLO U NJEMU, ANTIPATICAN JE, NEMA HARIZME I OSTALE GLUPOSTI"
pa ni za to im ne treba, al' onda unižavaš kompletno ulogu muža kad služi samo tome![]()
pa ako zenama ne trebaju muzevi i ne udaju se,onda muskarci su visak. Isti djavo kao i sa zivotinjama. Kod nekih vrsta muzijak dodje jednom godisnje,zenka odabere dobru genetiku i pare se i posle svako svojim putem. To je danas trend.
pa to ti pričam, ti si rekao da izgleda samo za to služe, a šta će onda bilo koji muškarac bilo kojoj ženi?
*** a jel postoji neka ljubav uopste danas i romantika ili vam se sve svodi samo na oplodjavanje kao da ste neke zivotinje???????????
meni se ne svodi, ali vidiš kolega piše kako 'ženama muž treba samo da začnu, a dete mogu i same da podižu'
što dovodi do zaključka da ste se vi muškarci sami sveli na to da ste puki genetski materijal i šta onda od žena da očekujete da misle?
I šta je tačno lukavost?..Možda mudrost, pokvarenost, pamet, zloba....ili sve zajedno.