Lukavost je osobina slabih

Лукавост може да буде и сналажљивост прилагођавања свог света окружењу и неким правилностима у понашању тог окружења а то није одлика ни паметних ни глупих ни слабих ни јаких него оних који сваким даном у сваком погледу све више напредују :D и стварају свој живот срећним. :ok:

e pa sto me neka ne pokupi sa ovog foruma ako zene traze normalne da se mnozimo?

Zato sto u praksi ne mogu da zive od tih nenormalnih...
Tebe ce gledati kao geya kao brata ili kao zensku drugaricu!

ali da te utesim - uvek ce te zvati da ides sa njima u soping jer ti si "pravi muskarac" imas zivce da ih cekas dok isprobavaju milion i jednu krpu kojoj nadju i najmanju manu!

Zato sto u praksi ne mogu da zive od tih nenormalnih...
Tebe ce gledati kao geya kao brata ili kao zensku drugaricu!

ali da te utesim - uvek ce te zvati da ides sa njima u soping jer ti si "pravi muskarac" imas zivce da ih cekas dok isprobavaju milion i jednu krpu kojoj nadju i najmanju manu!

:lol: nisam toliko propao. Ja spadam u drugu kategoriju,od mene beze svi kao djavo od krsta,a nisam ruzan ko grob,niti mi fizicki ista fali,a u papirima pise da sam psihicki zdrav. :lol: Ja sam valjda nesposoban da se druzim sa ljudima,potpuni samotnjak. 0 muskih i zenskih prijatelja i drugova.

:lol: nisam toliko propao. Ja spadam u drugu kategoriju,od mene beze svi kao djavo od krsta,a nisam ruzan ko grob,niti mi fizicki ista fali,a u papirima pise da sam psihicki zdrav. :lol: Ja sam valjda nesposoban da se druzim sa ljudima,potpuni samotnjak. 0 muskih i zenskih prijatelja i drugova.

Nesto mora da ti fali brate....
MOZDA IMAS IRITIRAJUCU FACU ILI ODVRATAN SVINJSKI POGLED!

LJUDI SU STOKA I GADOVI I SVE PROCENJUJU PREKO FACIJALNIH EXPRESIJA I CRTA LICA I BUKVALNO NE ZELE DA SE ZBLIZAVAJU SA TAKVIM LJUDIMA A PRIMENJUJU MEHANIZME ODBRANE TIPA - "OVAJ JE LOS COVEK, VIDIM ZLO U NJEMU, ANTIPATICAN JE, NEMA HARIZME I OSTALE GLUPOSTI"

Nesto mora da ti fali brate....
MOZDA IMAS IRITIRAJUCU FACU ILI ODVRATAN SVINJSKI POGLED!

LJUDI SU STOKA I GADOVI I SVE PROCENJUJU PREKO FACIJALNIH EXPRESIJA I CRTA LICA I BUKVALNO NE ZELE DA SE ZBLIZAVAJU SA TAKVIM LJUDIMA A PRIMENJUJU MEHANIZME ODBRANE TIPA - "OVAJ JE LOS COVEK, VIDIM ZLO U NJEMU, ANTIPATICAN JE, NEMA HARIZME I OSTALE GLUPOSTI"

u pa bruse imam ja dosta poznanika,ljudi razgovaraju samnom,ne strecaju se kad me vide,imao sam i partnerke,imao sam i vise drustava, ali tesko zadrzavam ljude. tesko mi je da ih zadrzim. Obicno se posvadjamo na krv i noz. Nisam lepotan,ali da sam rugoba nisam. Cak su mene startovale moje bivse devojke. Da li su bile ocajne ili sta,ali i to se desavlo. :lol: Imas moju sliku na mom profilu,ali vise sam se zajebavao u onom postu i sada nego sto mislim ozbiljno.

*** a jel postoji neka ljubav uopste danas i romantika ili vam se sve svodi samo na oplodjavanje kao da ste neke zivotinje???????????

meni se ne svodi, ali vidiš kolega piše kako 'ženama muž treba samo da začnu, a dete mogu i same da podižu' :roll:
što dovodi do zaključka da ste se vi muškarci sami sveli na to da ste puki genetski materijal i šta onda od žena da očekujete da misle?

meni se ne svodi, ali vidiš kolega piše kako 'ženama muž treba samo da začnu, a dete mogu i same da podižu' :roll:
što dovodi do zaključka da ste se vi muškarci sami sveli na to da ste puki genetski materijal i šta onda od žena da očekujete da misle?

Koji "mi" ?

Pa i muskarac moze da trazi samo dobru genetiku koja ce da mu sacuva spermatozoid i da od njega mu napravi sina npr?
I muskarac moze samo traziti neki automat za kafu - zeli kafu - dodje ubaci nekoliko puta po dinar (haha) i izadje iz rupe pri dnu masine KAFA!

Ko sto rekao jedan moj bivsi drug (sada nismo u dobrim odnosima) "Brate yebesh zene i razmisljanje da li ce da ti bude verna, ja cu da DOVATIM JEDNU SAMO DA MI RODI SINA I DA JE ODMAH SUTNEM"

Znaci ne znam zasto zene misle da su iznad muskaraca pa one njih samo koriste kao tamo neki materijal, isto tako se moze ekvivalentno reci i da muskarac koristi zene kao neku masinu za proizvodnju svojih novih snaga koje ce produziti njegovu lozu.....Ako tako plasticno gledamo onda su tu zene kao neke masine cija je misija da skladiste salo ceo zivot (za koje kukaju ceo zivot) samo da bi mogle da ishrane i pretvore muski spermatozoid u plod......

Lukavost, kome, šta?

Nemam volje ni da se pošteno pobljujem na uopštavanja; a naročito na rodonačelnike istih. Ko o čemu, k.urva o... Da.

Čovek ništa pod nebom neće doživeti ko loše ako se to ne kosi sa njegovom sopstvenom koristi. Izdvojiti bilo koju osobinu čoveka u tom kontekstu, znači ili da s njom konkretno imate problem, ili da lažete.

Laž je osobina slabih. Uglavnom.

Ja ne uopštavam. Uglavnom.

:mrgreen:

I šta je tačno lukavost?..Možda mudrost, pokvarenost, pamet, zloba....ili sve zajedno.

Za kriminalca se kaze da zbog iscrpljenosti pribjegava trenutnim izlivima sile ili lukavstvima da bi dosao do materijalne koristi, jer rad i trud na duze vrijeme za njega nije izvodiv.
Zenu mozes zamisljati kao muskarca u trajnom stanju iscrpjelosti. Ako danas neka zena i rodi, to je onda zato sto se iskreno nadala da ce napraviti neki kompromis sa nekim muskarcem. Sama ona ne moze podici covjeka.

Back