Appel
Iskusan
- Poruka
- 5.689
videti svet po principu "2 dinara druze"
bash je lepo imati tako uzvishene snove
A ko si ti da određuješ šta će nekome biti san? Ko je Lukašenko da zabrani bilo kome ostvarenje želja na ovako debilan način...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
videti svet po principu "2 dinara druze"
bash je lepo imati tako uzvishene snove
Haha...da,sad ću da osuđujem Lukašenka zato što je to uradio,a neću da optužujem zapadne političare koji rade to isto ali niko ne objavljuje i ne komentariše njihove svakodnevne ''humane'' aktivnosti.Izađi malo iz slepe ulice.![]()
Nije to glupost nego bahatost,nehumanost,bezobrazluk i demonstracija moći nad nemoćnima.Jedna glupost ne opravdava drugu...
po hiljaditi put to kažem ovde, ali me niko ne kapira...
Nije to glupost nego bahatost,nehumanost,bezobrazluk i demonstracija moći nad nemoćnima.Ali,pošto su SAD i zapad lučonoša slobodne svetske misli i humanosti,mogli bi da nam svojim svetlim primerima pokažu šta je humanost,zar ne?
...pa slali su decu tamo a ona onda neko dete "izrazilo zelju" da ostane valjda trazilo azil...kakvo je to dete koje trzazi azil... i dobro vratili to dete a belorusi vise tamo nece da salju decu
Belorusi oće, ali Lukašenko neće....
...pa da posle njega jure da im vraca decu...ili bi vise voleli da im deca tamo ostanu?
I dalje si u slepoj ulici.Upravo je suprotna priča,ja ne osuđujem.Prvo, to nije tema, zato i drobim ovoliko...
Drugo, humanitarne akcije nemaju BLAGE VEZE SA POLITIKOM!!!
Treće, onaj koji je napravio vezu između hum. akcije i politike i što i jeste tema, je Lukašenko...
Ja ne vidim šta ti tu nije jasno... Da li tako osuđuješ i zapadne ljubavne filmove? U fazonu, oni će da nas uče šta je ljubav, mamu im zločinačku...
Upao si u šablon... Zvučiš kao baba sa cegerom na pijaci...
Kako to da Britanci zovu beloruse na besplatan odmor, a nista za proEUropske srbe koje su milosrdno bombardovali sa osiromasenim uranijumompa valjda i proEUropska Srbija ima kandidata za takvu milosrdnu pomoc
![]()
I dalje si u slepoj ulici.Upravo je suprotna priča,ja ne osuđujem.
Pa potrebno je da neko da spisak njihovih dobrih dela kao što su oni to uradili sa Lukašenkom.Ne osuđuješ zapad? Nisam to zaključio...![]()
Opšte je poznato da svaki državnik ima obavezu da uređuje odnose u svakoj konkretnoj porodici, je l da?
Možda bi trebalo i da definiše kada će uveče da se vraćaju posle izlaska u grad... Jer, zašto roditelji da brinu o tome?
Kako to da Britanci zovu beloruse na besplatan odmor, a nista za proEUropske srbe koje su milosrdno bombardovali sa osiromasenim uranijumompa valjda i proEUropska Srbija ima kandidata za takvu milosrdnu pomoc
![]()
Pa potrebno je da neko da spisak njihovih dobrih dela kao što su oni to uradili sa Lukašenkom.![]()
Pa i Amerikancima je zabranjeno da putuju na Kubu.
Pa već sam napisao...jeste nehuman.I mrzi me više da ponavljam.Pa toga ima svuda oko nas... Moja poenta je da to nije tema i da ne razumem Lukašenkov potez čak i kada uzmem u obzir zapadnu politiku. Tj., ne smatram njegov potez ništa manje nehumanim...
Pa već sam napisao...jeste nehuman.I mrzi me više da ponavljam.![]()
To im je Kuba zabranila ili šta? U svakom slučaju, i to je glupo...
Ne vec americka drzava.
Kakav oxymoronCuj Britanija i letovanje, jos Britanci daju za DZ
![]()
LOL