Lukašenko......u pauzi skijanja na Kopu

Nije to glupost nego bahatost,nehumanost,bezobrazluk i demonstracija moći nad nemoćnima.:evil:Ali,pošto su SAD i zapad lučonoša slobodne svetske misli i humanosti,mogli bi da nam svojim svetlim primerima pokažu šta je humanost,zar ne?

Prvo, to nije tema, zato i drobim ovoliko...
Drugo, humanitarne akcije nemaju BLAGE VEZE SA POLITIKOM!!!
Treće, onaj koji je napravio vezu između hum. akcije i politike i što i jeste tema, je Lukašenko...

Ja ne vidim šta ti tu nije jasno... Da li tako osuđuješ i zapadne ljubavne filmove? U fazonu, oni će da nas uče šta je ljubav, mamu im zločinačku...
Upao si u šablon... Zvučiš kao baba sa cegerom na pijaci...

Prvo, to nije tema, zato i drobim ovoliko...
Drugo, humanitarne akcije nemaju BLAGE VEZE SA POLITIKOM!!!
Treće, onaj koji je napravio vezu između hum. akcije i politike i što i jeste tema, je Lukašenko...

Ja ne vidim šta ti tu nije jasno... Da li tako osuđuješ i zapadne ljubavne filmove? U fazonu, oni će da nas uče šta je ljubav, mamu im zločinačku...
Upao si u šablon... Zvučiš kao baba sa cegerom na pijaci...
I dalje si u slepoj ulici.Upravo je suprotna priča,ja ne osuđujem.

Opšte je poznato da svaki državnik ima obavezu da uređuje odnose u svakoj konkretnoj porodici, je l da?
Možda bi trebalo i da definiše kada će uveče da se vraćaju posle izlaska u grad... Jer, zašto roditelji da brinu o tome?

...je li tebi zao tog maloletnog azilanta...pogledaj koliko potencialnih azilanata na ovom forumu, drzavu bas briga a njih niko nece... e njih mi je zao

Poslednja izmena:
Kako to da Britanci zovu beloruse na besplatan odmor, a nista za proEUropske srbe koje su milosrdno bombardovali sa osiromasenim uranijumom :eek: pa valjda i proEUropska Srbija ima kandidata za takvu milosrdnu pomoc :roll:

ljuti su shto im shachica zavedenih maloletnika koja ne pozaje prave proevropske vrednosti palila ambasade...a i onaj Jeremija mnogo podize ton pa uplashi pomocnika pomocnikovog pomocnika za ocenu mogucnostyi ulaska u perspektivu osmog predkruga kvalifikacija za pootencijalnog kandidata za kandidata za stastus kandidata u EU
tako da do daljnjeg nema novogodishnjih paketica:super:

Back