Luka Karadžić - Ubica slobodno vozi

propelerhead

Primećen član
Poruka
549
Branislava Rebić zadobila je teške povrede glave i četiri dana kasnije umrla u kragujevačkoj bolnici. Sudski proces još nije okončan, a otac nastradale, Branko Rebić, kaže da svojim postupcima pojedine institucije i ljudi pokazuju kako ne žele da Luka Karadžić bude osuđen. Sudski spisi i fotografije nastradale ćerke, poslednje tri godine okružuju Branka Rebića. Teško mu pada, kaže što pored svih muka svaki dan na televiziji gleda i Luku Karadzića, osumnjičenog da je izazvao udes u kojem je poginula Branislava. Kada je video Karadžica kako ispred Specijalnog suda pali automobil i slobodno vozi, ponovo je osetio bes, ali i nemoć jer mu se u ovih godinu dana čini, kako kaže, da se sve radi da bi se ubistvo njegove ćerke zataškalo.
"E sada, da li mu je neko oduzeo dozvolu ili je imao dve, ko to zna. A inače kad ga god vidim na TV-u možete misliti kakav mi mrak padne na oči. I još se on tamo moli za Božju pravdu... Ja mislim da ako i zrno ljudstva ima i karaktera, kao što verovatno nema, onda verovatno mora sam sebi reći da je on ovo napravio", smatra Branko Rebić.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=07&dd=29&nav_id=310692

Back