Ludim

Nesto sam prelistao tvoju temu, i nesto ne verujem da ce forum previse pomoci, istina, ima psihologa ovde, mada ljudi uvek sve okrenu na segacenje. Moras shvatiti uzrok anksioznosti, bojis li se da ti neko ne upadne u kucu, ili ne znas kako da se nosis sa nekim problemima, primera radi, imas intervju za posao, a tebi proradi panika, "sta cu, kako cu". Vazno je opustiti se, shvatiti da nisi lud, i strah je za ljude, a za dalje da bi pomogao sebi najbolje je potraziti misljenje strucne osobe.

Potrebna mi je pomoc brzo. O ovome se radi http://forum.krstarica.com/showthread.php/597512-Anksioznost Ludim, prso sam nacisto, ako se ovako nastavi zavtsi cu u ludnici ili cu se ubiti.

Prvo idi kod kardiologa
ali za preskakanje srca se pije propranolol i to cetvrtina dva puta dnevno... ne sme veca doza nikako

Pazljivo sa lekom ali on ti moze srediti preskakanje srca...

Konsultuj se u vezi toga ... sa kardiologom

A drugo sam sa sobom moras srediti sve ostalo...

razgovor... sa nekim psihologom ali strucim ( bruzli nije strucan )

ako zelis razgovarati javi

pozdrav:)

za pocetak polako sredi se nije to tako strashno kako ti se cini :)

nemoj da se uzrujavas nerviras...

Poslednja izmena:
Potrebna mi je pomoc brzo. O ovome se radi http://forum.krstarica.com/showthread.php/597512-Anksioznost Ludim, prso sam nacisto, ako se ovako nastavi zavtsi cu u ludnici ili cu se ubiti.

Vec sam ti odgovorio da se od tih poremecaja ne mzoe poludeti, a to da ces se ubiti....pa lepo bih te prvo pedagoski ispljuskao, pa bih te onda tek psiholoski savetovao, jer si kukavica i trazis instant lako resenje. Nije ti lako ali ima milion gorih slucajeva od tebe, i svi su se hvatali za slamku spasa i trudili se i na kraju i uspeli, sa bi ti da se "ubijes" .....

Sa takvim autodestruktivnim mislima samo ce 100 puta da ti bude gore nego sto ti je bilo. Pa ti sad biraj sta zelis.

Prvo idi kod kardiologa
ali za preskakanje srca kupi propranolol i pijes cetvrtinu dva puta dnevno... nesmes vecu dozu nikako

Pazljivo sa lekom ali on ti moze srediti preskakanje srca...

Konsultuj se u vezi toga ...

A drugo sam sa sobom moras srediti sve ostalo...

razgovor...

ako zelis razgovarati javi

pozdrav:)

za pocetak polako sredi se nije to tako strashno kako ti se cini :)

nemoj da se uzrujavas nerviras...

Nece on nikakve cetvrtine da pije nicega dnevno jer ti nisi ovlasceni njegov licni lekar !
Takve savete koje ti dajes su najrizicniji i najopasniji, s'tim u vezi i najgluplji. Lek koji je pomogao tebi ne znaci da ce i meni, jer ti i ja nismo isto, nisti us nam iste doze, niti isto podnosimo lek, niti smo obojica osetljivi na lke (alergija i sl) .

Nece on nikakve cetvrtine da pije nicega dnevno jer ti nisi ovlasceni njegov licni lekar !
Takve savete koje ti dajes su najrizicniji i najopasniji, s'tim u vezi i najgluplji. Lek koji je pomogao tebi ne znaci da ce i meni, jer ti i ja nismo isto, nisti us nam iste doze, niti isto podnosimo lek, niti smo obojica osetljivi na lke (alergija i sl) .

Ma da pametno je da mu srce propadne...

Ja sam napisala sta moze pomoci a naravno da treba ici kod kardiologa...

Takodje ocigledno da se ne razumes u lekove

Taj lek je univerzalan i moze pomoci svakome sa tim problemom, preskakanja i ubrzanog rada srca.

navela sam dozu koja je namanja moguca time i bezopasna

Vecu ne bi smeo...

a u ostalom treba da ode kod kardiologa...

a cetvrtina te tablete moze spasiti zivot nekome

Ma da pametno je da mu srce propadne...

Ja sam napisala sta moze pomoci a naravno da treba ici kod kardiologa...

Takodje ocigledno da se ne razumes u lekove

Taj lek je univerzalan i moze pomoci svakome sa tim problemom, preskakanja i ubrzanog rada srca.

navela sam dozu koja je namanja moguca time i bezopasna

Vecu ne bi smeo...

a u ostalom treba da ode kod kardiologa...

a cetvrtina te tablete moze spasiti zivort nekome

Taodje ocigledno je da se ti ne razumes u lekove , u medicinu a posebno u psihopatologiju.

Njegov problem nije za kardiologa nego za psihijatra, ili psihologa-psihoterapeuta.

SRCE SE NE MZOE OSTETITI OD PANICNIH NAPADA, ANKSIOZNOSTI, STRAHA ITD........ ZNACI NE MOZE.

Jer sve je u redu sa srcem, nije u redu njegov nacin razmisljanja, zakljucivanja i emotivno reagovanja.
To je sve.

Zbog takvih kao ti, prosecn psihijatrisjki pacijent prvo zavrsi kod 10 lekara raznih specijalnosti KOJI NIKAKO NE MOGU DA MU POMOGNU I NE ZNAJU STA NIJE U REDU SA NJIM, pre nego sto se sete i upute ga kod psihijatra, a onda za 2 nedelje covek kao nov.

ZNACI DZABE DA SE TRUJE LEKOVIMA, NE TREBA DA LECI POSLEDICU NEGO UZROK. Samo ce dzabe da se kljuka.

naravno da se treba prvo posavetovati sa kardiologom jer preskakanje srca ne moze da resi psiholog niti ista od sedativa...

Normalno da moze da resi psiholog i to dok izbrojim do 10 (a i on sa mnom :D )

I utuvi u glavu da on nema nikakav problem sa srcem , kao sto nema ni problem sa trepavicama i ocnim jabucicama, ne treba da ide kod oftamologa, nego ima tikove.

Ne treba da ide kod gadtroenterologa jer oseca neku mucninu u zelucu, nego da ode opet kod psi strucnjaka.

OCIGLEDNO DA SE TI NE RAZUMES niusta

ZA SRCE TJ PRESKAKANJE SRCA SU NEOPHODNI LEKOVI I TO OD KARDIOLOGA PREPISANI

PSIHOLOG TU NE POMAZE

A vidim , ti si "kardiolog" ?

Ko tebi kaze da njemu "srce preskace" i kakvo je to preskakanje srca, zasto nastaje, kako, sta uzrokuje to ?

Daj ne lupaj i ne guraj decka u propast da se dzabe kljuka tabletama..... I to mu jos ti preporucujes doze i upozoravas......LOL smesno, presmeno.....Moderatori bi trebali da banuju takve kao ti , sto prepisuju lekove drugim ljudima.....

Psiholozima je zabranjeno da prepisuju lekove, jer nisu studirali kompletnu medicinu kao psihijatri, a ti, jedna klinka sa foruma si dala sebi za pravo da mu propisujes tacan lek i tacne doze.....

Ne nego ce ici kod obucara jer mu srce preskace :)

NARAVNO DA TREBA PRVO KOD KARDIOLOGA :)

Ne nego ce ici kod psi strucnjaka jer mu srce "preskace" tj ubrzano kuca (a ne preskace) zbog psihickih tegoba a ne zbog kardiovaskularne bolesti tj kardiovaskularne patologije.

Rekoh ti vec, tako lekari ospte prakse nemaju dobar njuh i zakljucivanje pa jadnog psihijatrijskog pacijenta isprosetaju kod svih zivih strucnjaka prvo i nista, izmrcvare coveka a i dalje nema boljitka, sve dok se ne sete da ga posalju kod psihijatra, a to im je zadnje na listi jer svi pogresno misle da psihijatar leci samo "lude ljude" .

Poslednja izmena od moderatora:
Taodje ocigledno je da se ti ne razumes u lekove , u medicinu a posebno u psihopatologiju.

Njegov problem nije za kardiologa nego za psihijatra, ili psihologa-psihoterapeuta.

SRCE SE NE MZOE OSTETITI OD PANICNIH NAPADA, ANKSIOZNOSTI, STRAHA ITD........ ZNACI NE MOZE.

Jer sve je u redu sa srcem, nije u redu njegov nacin razmisljanja, zakljucivanja i emotivno reagovanja.
To je sve.

Zbog takvih kao ti, prosecn psihijatrisjki pacijent prvo zavrsi kod 10 lekara raznih specijalnosti KOJI NIKAKO NE MOGU DA MU POMOGNU I NE ZNAJU STA NIJE U REDU SA NJIM, pre nego sto se sete i upute ga kod psihijatra, a onda za 2 nedelje covek kao nov.

ZNACI DZABE DA SE TRUJE LEKOVIMA, NE TREBA DA LECI POSLEDICU NEGO UZROK. Samo ce dzabe da se kljuka.

ovo jesve pogresno

izvini ko si ti da tako oako postavljas dijagnoze iako ne znas coveka...

\
ti znas da je sve u redu sa srcem ?????????

Poslednja izmena:
ovo jesve pogresno

izvini ko si ti da tako oako postavljas dijagnoze iako ne znas coveka...

\
ti znas da je sve u redu sa srcem a covek kaze da mu srce preskace ?????????

Znam, jer on pita koliko su 1+1 a ja znam da je 2. eto kako i zasto znam.

On kaze i da je lud, pa ja znam da nije lud, nego je samo malko neurotican, ona moze da kaze i da je video ljubicastog slona koji ima frulu , pa mu necu verovati i znac da to ne postoji.

Tako znam i da mu "ne preskace srce" zbog toga sto je srcani bolesnik vec zato sto ima psih. problema.

Kao sto sam odmah i znao kada je ovde prvi put dosao i rekao da ima tremu i da je stidljiv, da nije to u pitanju vec blago razvijanje socijalne fobije.

Ahahahhaa, da bas ce svi tebi da poveruju da ja nisam nikakav strucan psiholog ahhahahahah! E oni jadni mi verovali do sad, ali kada si ti sad spomenula, e sad vise nece da mi veruju, ti si opasna licnost ovde LOL.

Za razliku od tebe, ja imam diplomu, radim , i strucno se usavrsavam na svim zivim strucnim usavrsavanjima koje je odobrilo ministarstvo.

I opet kazem - decko nema srcanih problema.

pre ludnice ima nivo psihoterapije, il u drzavnoj verziji psihijatar shto je nizi oblik toga
ili nesto drugo sto te vadi odatle... razmisli mozda malo o tome
mnogo toga loseg ti se ipak do sad nije desilo, sedis ovde i kuckas :I
malo shetaj, kretanje sport priroda rad fizichki... valjda to ima efekta
mada ne primenjujem sve :I

Ovde ti nece moci niko pomoci! Covece sta radis jos ovde?... pakuj se i idi u bolnicu i to odma, pre nego sto izgubis potpuno kontrolu nad sobom!

Poalko smiri se. Ovakvo reagovanje njegovo u vecini slucajeva nije iskreno vec je histrionsko-histericno reagovanje. Tj laicki - izigrava, pravi scenu, hoce da nas zaplasi, trazi vapaj za pomoc.....

Da je hteo da se ubije, ubio bi se i to bi tako isplanirao da ga niko ne otkrije i ne pokusa da spreci njegovu nameru da sebi oduzme zivot.

On nema suicidalne misli, vec "tera silu, besni" .

Takvi se ne ubijaju. To je knjiska lekcija iz udzbenika, kako prepoznati covek akoji se nece sigurno ubiti. To je onaj koji kaze - Heeeej pogledajte me molim vas, sad vu da se ubijem.

Takvi ne zele da se ubiju vec nam govore , pomozite mi vise,ne mogu sam da snadjem i pomognem, ne znam sta me je snaslo za ovo kratko vreme, ne vidim izlaz, pomozite mi.

Postoje i psihijatri koji izvade noz iz fioke i kazu - Ok evo ti noz, ubij se, ili ako hoces, eno otvoren prozor, idi skoci...... Mislis da se neko nekada tako ubio? Nikad. Pobegnu kuci, kazu ovi psihijatri su ludji od ludih ljudi, i nikada vise ne pomisle da se ubiju !

kakav bre kardiolog kod neke matore koke da ga izuje iz gaca

ahhahahahahahahahaha ! Nervirao sam se do skoro zbog tvojih komentara na ozbiljne teme, ali odsada pocinju i smesni da mi budu.

Premda njemu nije smesno.... On je stidljiv i od svoje vrsnjakinej koja bi trebalo da ima isto sex. iskustvo kao i on, a kamoli od iskusne zene....To povecava anksioznost dodatno, samo saznanje da treba da zadovolji zenu koja je mnogo zrelija i iskusnija od njega.

Back