Lude komsije (sa letovanja)

krompir 2.1.

Legenda
Banovan
Poruka
51.813
setio sam se jedne scene od pre 7god.
Apartman do apartmana i sad :heart: + 🐞 i ja blejimo ujutro na terasi. Dorucak neki musli.
Do nas dve devojke od nekih 17-18 god za dorucak , dakle nekih 7, 7:30 peku krmenadle i krompirice. Sve prsti, sve mirise kao u restoranu. Apartman prepun dima :D Da ne pominjem salatu tj mladi luk i tacna za umakanje u so. I tupava coca cola od 2lit.
Da se razumemo ko jos ne voli takvu kombinaciju klope ,bez CC, ali more, odmor, pola 8 ujutro. Kako?

Imate li Vi neko ludo iskustvo sa "morskim komsijama"?

sa prozora sobe vidim, kuca preko puta..dugacka terasa, prvi sprat....zena kaci ves...muz se nalaktio na ogradu, pusi i zamisljeno zuri u jednu tacku....na metar od njegovih nogu - beba puzi, i vec joj glava prosla izmedju sirokih resetki ograde....
kriknula sam koliko me grlo nosi `alo ljudi pasce vam beba`.....munjevito je reagovao i zgrabio bebu lik koji je pusio, valjda otac.....
ta komsijska scena mi je i dan danas pred ocima....meni posle te scene nije bilo dobro i nisam izasla iz sobe, vrlo sam se potresla od same pomisli sta je moglo da se desi...

Back