SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
storm cloud:Више не. Коначно сам очистила душу од прошлости. Супер осећај, мирна савест, срце цело.![]()
Ajde STORM sestro,..daj recept upravo prolazim kroz uzasnu fazu.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
storm cloud:Више не. Коначно сам очистила душу од прошлости. Супер осећај, мирна савест, срце цело.![]()
Samantha Jouns:Ajde STORM sestro,..daj recept upravo prolazim kroz uzasnu fazu.....![]()
storm cloud:Нема рецепта, не може на силу. Пустиш да боли. Одболиш у самоћи. Тај део мало ко изрджи, зато после и вуку репове.
Код мене се отегло, јер нисам хтела радикалне резове, нити непријатељство. И успело је.
Само се једног јутра пробудиш и схватиш да си опет цела.![]()
esperanca137:prolazim kroz pakao Niki
triput sam sebi pokusala da oduzmem zivot.....
@samy
budi srecna,jer da je valjalo trajalo bi,
izlazi sa drugaricama,radi stvari koje volis,idi na ples,fitnes,pogledaj neki dobar film
Pokusaj da se ponasas kako da se nista nije dogodilo.Znam da boli,ali proci ce
Samo polako.Sve ce doci na svoje mesto.Ovo ti kaze jedan hipersenzitivni racic kojem je srce bilo slomljeno,a sad opet voli i opet je srecan![]()
esperanca137:prolazim kroz pakao Niki
triput sam sebi pokusala da oduzmem zivot.....
@samy
budi srecna,jer da je valjalo trajalo bi,
izlazi sa drugaricama,radi stvari koje volis,idi na ples,fitnes,pogledaj neki dobar film
Pokusaj da se ponasas kako da se nista nije dogodilo.Znam da boli,ali proci ce
Samo polako.Sve ce doci na svoje mesto.Ovo ti kaze jedan hipersenzitivni racic kojem je srce bilo slomljeno,a sad opet voli i opet je srecan![]()
Samantha Jouns:EJ SRECICE hvala ti,...divna si,......
interesantno je kako kad se nadjemo u ovakvoj situaciji kao ja sada,..onda trazis pomoc od drugih,..a kada je neko drugi u takvoj situaciji onda TACNO ZNAS STA treba da se radi i kako da se ponasa...sad sam nasla jedan moj post gde sam upravo ove stvari koje si ti meni rekla napisala nekoj devojci....
sto bi rekla Severina :"odbolovacu te ja,znas kako cvrsto na nogama,..."![]()
E,pa Samatha...SRECAN TI RODJENDAN!!!Samantha Jouns:eh mene muska riba povredila...e necu da kvarim temu,..sutra mi je rodjendan pa cu pogledai taj film "lud za Ejmi"
Pozdravlja tebe cigance! Cigance sam,al' najlepsi!esperanca137:daj cigance,opusti se
ajd da popijemo po jedan zeleni,pa nek ide zivot![]()
Tnx, Divljadivlja:Kakva si ti secerlema!Cmok!
Gazdarica:Slobodno ti dodji da mi (se) ulizujes![]()
dugi777jezik:Greh je ne pitati... Ima li (u tebeka) mesta i za "moj jezik" ? Koliko znam, ti primass samo dobar jezik, nebitno da li je zzenski ili musski. Moj je musski i vredan tebe... Dakle ?!... ... ... ; P
NatasaNatasa:Beše jednom jedan takav film .... o izgubljenom kamenčiću sreće ... o osobi koju smo propustili .... o nekome za kim ćemo žaliti ceo svoj život, jer smo svojom nesmotrenošću i slepošću uspeli da je izgubimo.
Da li takva ''Ejmi'' postoji kod vas u životu .... ???