LUD ZA EJMI ...

Samantha Jouns:
Ajde STORM sestro,..daj recept upravo prolazim kroz uzasnu fazu.....:(:(

Нема рецепта, не може на силу. Пустиш да боли. Одболиш у самоћи. Тај део мало ко изрджи, зато после и вуку репове.

Код мене се отегло, јер нисам хтела радикалне резове, нити непријатељство. И успело је.

Само се једног јутра пробудиш и схватиш да си опет цела. :D

storm cloud:
Нема рецепта, не може на силу. Пустиш да боли. Одболиш у самоћи. Тај део мало ко изрджи, зато после и вуку репове.

Код мене се отегло, јер нисам хтела радикалне резове, нити непријатељство. И успело је.

Само се једног јутра пробудиш и схватиш да си опет цела. :D

Uh.....a posto je ovo moje trajalo dve godine i tek je sad pre par dana sve isplivalo na povrsinu,....a ja imam utisak da cu se udaviti u svemu tome,...jel moze da se prevazidje nekako....Uh...bas je tesko...:(:(:(

prolazim kroz pakao Niki
triput sam sebi pokusala da oduzmem zivot.....:roll:
@samy
budi srecna,jer da je valjalo trajalo bi,
izlazi sa drugaricama,radi stvari koje volis,idi na ples,fitnes,pogledaj neki dobar film
Pokusaj da se ponasas kako da se nista nije dogodilo.Znam da boli,ali proci ce
Samo polako.Sve ce doci na svoje mesto.Ovo ti kaze jedan hipersenzitivni racic kojem je srce bilo slomljeno,a sad opet voli i opet je srecan;)

esperanca137:
prolazim kroz pakao Niki
@samy
izlazi sa drugaricama,radi stvari koje volis,idi na ples,fitnes,pogledaj neki dobar film
Samo polako.Sve ce doci na svoje mesto.Ovo ti kaze jedan hipersenzitivni racic kojem je srce bilo slomljeno,a sad opet voli i opet je srecan;)

У јеее, знала сам да ме тај рак у подзнаку покопава!

Је л' се ово претворило у тему типа "како преболети"? :lol:

Мене нервирају ти савети "иди на фитнес", "учи језике", бла, бла (ништа лично). То све може, али не мора да помогне. Остајем први тврдњи да се не може на силу и да је све индивидуално. Ево мени је требало скоро 2 године. Шта мислиш колико је то филмова, аеробика, часова овога и онога, излазака...? Све у своје време :!:

esperanca137:
prolazim kroz pakao Niki
@samy

EJ SRECICE hvala ti,...divna si,......;)
interesantno je kako kad se nadjemo u ovakvoj situaciji kao ja sada,..onda trazis pomoc od drugih,..a kada je neko drugi u takvoj situaciji onda TACNO ZNAS STA treba da se radi i kako da se ponasa...sad sam nasla jedan moj post gde sam upravo ove stvari koje si ti meni rekla napisala nekoj devojci....:):):)
sto bi rekla Severina :"odbolovacu te ja,znas kako cvrsto na nogama,..." ;)

Samantha Jouns:
EJ SRECICE hvala ti,...divna si,......;)
interesantno je kako kad se nadjemo u ovakvoj situaciji kao ja sada,..onda trazis pomoc od drugih,..a kada je neko drugi u takvoj situaciji onda TACNO ZNAS STA treba da se radi i kako da se ponasa...sad sam nasla jedan moj post gde sam upravo ove stvari koje si ti meni rekla napisala nekoj devojci....:):):)
sto bi rekla Severina :"odbolovacu te ja,znas kako cvrsto na nogama,..." ;)

malecka,samo napred
trebace vremena da bol prestane,ali ako se zaokupis nekim drugim stvarima i budes okruzena ljudima koji te vole,bice sve ok,proci ce.........samo nemoj da pricas o njemu, bar ne uvek:p.Tako neces sebi pokvariti vece,a ni drugima;)
eto,meni kad god sam neraspolozena pomogne kad se prsnem svojim omiljenim parfemom i dodjem na Krstu,malo se loodiram i prodje:D

esperanca137:
daj cigance,opusti se:p
ajd da popijemo po jedan zeleni,pa nek ide zivot;)
Pozdravlja tebe cigance! Cigance sam,al' najlepsi! :lol: :lol: :lol:
Nesto slabo pijem zeleni u poslednje vreme. Navukao sam se na neku flasiranu limunadu. Mnogo je dobra! ALi zeleni moze uvek...hladan! Nema boljeg picca! (ne mogu da verujem da ne mogu da napisem PICCE(tecnost),samo sa jednim "C" ,koji su ovo BILMEZI I BUZDOVANI)

dobar film i tema...
u stvari, glavni lik nije mogao da predje preko nekih stvari, nije bio siguran u svoju ljubav i izgubio je na kraju...
trudim se da ne zalim ni za cim, jer cim pocnem sa sto nisam ovo ili ono shvatim da je to samo gubljenje vremena. svako radi kako najbolje misli i zna u tom trenutku i valjda ako smo "dobri" dobijemo i jos poneku sansu...

NatasaNatasa:
Beše jednom jedan takav film .... o izgubljenom kamenčiću sreće ... o osobi koju smo propustili .... o nekome za kim ćemo žaliti ceo svoj život, jer smo svojom nesmotrenošću i slepošću uspeli da je izgubimo.

Da li takva ''Ejmi'' postoji kod vas u životu .... ???

da jbg i poserem ti se na ovaj zivot

Back