Ja Dremač sam gospodar i Dr snova. O čemu svedoči moj forumski naziv. Uvaženi sam i cenjeni profesor, doktor drimarijus Santerapije, holističke medicine snova, filozofije spavanja, zen zone prava, mesta izmedju java i nava. Životni trener snova i lajf kouč jave, kvantni sanergetski terapeut.
Već deceniju uspešno lečim snoboljenja i sve hipno misaone obrasce, okidače nevoljno ubačene u prvobitno čisti, zdravi sanjivi um sad programiranih bot pacijenata. Zainteresovani za terapiju mogu da mi se jave, na pp. Jer zbog prezauzetosti terapijskim sanjanjem nemam puno vremena ni volje za javnu edukaciju i promociju na ovim internet fejs forumskom muljevima, ni svog sajta na kome je sve o snovima fino objašnjeno. Zato u obzir za santerapeutske tretmane dolaze samo ženske osobe, koje su zgodne, neudate i u poruci izraze izrazitu volju za masterovanjem snovima, sanergijom. Otvorene, spremne da ih kao glinu oblikujem od nule, produhovim da rašire krila i polete, sa stručnim terapeutskim programima moje elitne prakse, uz pomoć univerzalne sanergije, zdrave stvarnosti. Za simboličnu svotu novca mnogo toga dobijate. Akcijski popust od 20% traje do kraja godine, za svaku lucidnu sanjalicu koja se javi preko ovog foruma! U ovom 3D java realitetu novac je nažalost potreban za funkcionisanje fizičkog tela. Ali predano radim na planu da prevedem sav živi svet u 4D, san eteričnu dimenziju, i tu pare prestaju da postoje kao neophodna energija, sva čuda su moguća. Cenjkanje i barter dogovori su dozvoljeni. Npr. treba mi novi luster, na ovom mom je polomljena jedna kugla duže vreme, kvari mi feng šui u sobi, a jurcanje po prodavnicama rasvete, gledanje u lustere u stojećem položaju krivi mi vrat i protok krvi. Potrebni su mi i još mnogi neki predmeti i usluge sa dugog spiska za bolje uslove sanjanja u svom domu. Kao nove tapete, televizor itd. Zato bi svaka klijentica u ulozi posluge za realizaciju mojih san želja u java 3d bila idealna učenica. Najodanija koja mi nabavi potrebno i izfinansira najviše dobija nagradu letovanja na moru sa mnom, u grčkom Santoriniju ili karibskom Sandalsu
Odlazak na more oslobađa od noćnih mora! Koje prete ozbiljno da ugroze i moj zdravi san, zdravlje i usled dugogodišnjeg dušmanskog malicioznog ometanja na javi realizacije mog izlaza na more, samim tim i celog srbskog naroda.
Kakvi su ti snovi takav je i život.
San realitet je prirodni pravi realitet, delta-theta-alfa frekvencija moždanih talasa, nasuprot alfa-beta-gama frekvencija jave nastalih posledično deobom i kolizijom snova.
San zamislite kao blistavo Sunce. Lucidni san je sjajna Crvena zvezda koja nas vodi u lepši, pobednički, svetski šampionski uspešan život. Zakonom privlačenja, potrebno je i u realitetu jave navijati za Zvezdu, ići na stadione, Marakanu fudbalsku školjku sa lucidne peščane sunčane beogradske plaže, u košarkaške dvorane, dvorove, arene aristokratske, da bi vam se aktivirali zvezdani svetlosni potencijali za sankreaciju sopstvene gospodske sjajne radosne magične stvarnosti. Lucidni snovi, su ekvivalentni put buđenju iz matriksa hipnoze sistema, medija. Jednostavno manifestovanje snova otežava nažalost mračna strana psihe, senka, koja fudbalskim rečnikom proizvodi lažni rivalitet klubova. Parazitska infekcija vašeg idealno savršenog sna najčešće nazvana paratizan, ili tako nešto, postojanje te infekcije sanergetskim parazitom u profi sportu izbrisano je odavno i dezinfekcijski očišćeno iz moje zdrave doktorske memorije. Tog kluba nema. Oko mene nebo je zvezdano, bez smoga i crnih oblaka. Svi lucidni sanjari treba da unište u sebi taj virus parazitus najpre, pa da ostvare svoje idealne snove. Da i u javi i snu, dan i noć, da navijaju za Zvezdu, ali i protiv tog sportskog kluba paratizanus, u košarci i fudbalu najpre, da akcijaju u cilju rušenja ovog stranog projekta i njihovih gebelsa iz uprave, medija pa i svih simpatizera koji su teški psihijatrijski bolesnici, šizofreni autisti, parafreni revandikacioni procesni kverulanti, tužibabe, fašističkih ideacija, analne faze infantilnosti, feces konzumenti, zatucani seljani sa autoprojekcijom kompleksa i svog lopovluka, paranoičnih uverenja u ulogu pastorčeta i žrtve vlasti, partije koja ih realno nepravično pomaže i previše, obitavajući u trulom, lažnom realitetu obmane i propagande neistine jsd parazit sekte, plagijatora, lažnog klon blizanca jednakih prava i uzurpatora energije naše slavne izvorne najstarije ljudske celovite prave trijumfalne zvezdaške kraljevski prestone savršene stvarnosti.
Ako bi neko da mi odgovori na forumu ili mi se javi na pp - neka čita i piše u ležećem, opuštenom položaju polusna, dremanja. Stojeći, sedeći i budno misleći ljudi stop. Ne uzurpirajte vašim emotivno nezrelim i zatrovanim misaonim obrascima ovu osetljivu snenu temu. Takve forumske upise ne konstatujem u svom top klasnom lucidnom dremežu. Jer su uglavnom te osobe momentualno izložene štetnom dejstvu elektromagnetnih talasa, struja kontrole uma i interneta od cijaških službi duboke države pod kontrolom parazitskih entiteta. Koji deluju na uglovima stepena nižeg astrala, udruženi u dizajniranje geometrijski pogrešnog, lažno klasnog sna, znani pod nazivima.. komitet 300, bilderberg, vatikan, jezuiti, crno plemstvo venecije, cionisti, komunisti, iluminati, masonske lože, sekte, lgbt lobije itd. Kao i manifestovani u dušmanske antisrbske narode, ustaše, balije, šiptare, jugoslovene, amere, migrante, natovce i razne organizacije svetovnog i duhovnog autoriteta, koje narušavaju plemeniti san najstarijeg nebeskog naroda i njihove drevne zdrave duše, starčevačke vinčanske kulture. Kosmos, Kosovo i Košarka su Svet, Srbija, Beograd, Crveno-bela Zvezdana familija, rajska bašta, tamo gde najlepše sunce sija, gde najslađe grožđe zri, svaki kamen grumen zlata, tu se peva svako veče, kao reka vino teče. Ne dozvolimo tuđinu, da otme Kosovo zvezdanu kapiju. Košarkaški savez je trenutno okupirana nelegalno izabrana ptarizanska mafija.
Naiđu ponekad i ti lucidni, sve je to za ljude. A nije dobro ne sanjati, Vladeta Jerotić (naš pokojni psihoterapeut) je navodio kako su mu najteži pacijenti koji kažu da ništa ne sanjaju
Misliš da je pokojan? Taj Jerotić je jedan od agenata sistema sna, alat provere stepena moždanih talasa, koji se u medijima pojavljuje često po potrebi kao živ ili pokojan. Mandela efekat je karakteristično vezan za granična polja sudara različitih san stvarnosti.