Лсв - Одвојити Војводину од Србије, Четнике забранити

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
draža je bio trećerazredna ličnost i spletim nesrećnih okolnosti dospeo je na čelo monarhističkih snaga u srbiji a četnici su bili raspuštena banda koja je funkcionisala kako se ćefne likalnom kmandantu.

istoriju znam sasvim dobro, čak odlično, vojvodina je zemlja vojvođana koji jesu većinski srbi ali ne vidim zašto bi samom činjenicom da su srbi imali obavezu da budu deo srbije ako ih ostatak srbije gleda sa nepoverenjem. to što tebi ne smeta da kompletnom državom upravlja vlast koja je skoncentrisana na jednom mestu nije njihov problem.

Историју си учила од хрватске повијести. тито који је одговоран за милионе побијених Срба, ти је у реду. А Дража, интелектуалац и борац против комунизма и уједно против немачке окупације ти смета.

Кад Крајину и Косово вратиш Србима, јави се.

Ти хвалиш зликовца тита и његове партизане, највећи касапини на балкану. лсв као "само" тражи што су и шиптари на Косову тражили.

tita ne volim, uopšte, ali ne iz istih razloga kao ti.

najveći koljači na balkanu su bili ustaše ako su tebi ustaša boje od partizana nemamo o čemu da razgovaramo.

Историју си учила од хрватске повијести. тито који је одговоран за милионе побијених Срба, ти је у реду. А Дража, интелектуалац и борац против комунизма и уједно против немачке окупације ти смета.

Кад Крајину и Косово вратиш Србима, јави се.

ni u hrvatskim udžbenicima partizan nisu najbolje prošli, sličan metnalni otpad truje i srpske i hrvatske mlade generacije. :roll:

draža intelektualac, onda sam ja nobelovac. :rotf:

kada je krajina zaista bila srpska? :eek:

za kosovo nisam ja kriva pa se ni ne osećam odgovornom, od kada je postalo deo srbije(1912) srbija je tamo vodila pogrešnu politiku, ovo su samo posledice.

tita ne volim, uopšte, ali ne iz istih razloga kao ti.

najveći koljači na balkanu su bili ustaše ako su tebi ustaša boje od partizana nemamo o čemu da razgovaramo.

Написала си на претходној страни да су партизани и уједно тито су били једини прави борци. А сад као кобајаги не волиш тита.

тито је подржавао клање Срба. Исто је био против да се спасу Срби који су одвођени на стрељање, због његових убијања немаца.

ni u hrvatskim udžbenicima partizan nisu najbolje prošli, sličan metnalni otpad truje i srpske i hrvatske mlade generacije. :roll:

draža intelektualac, onda sam ja nobelovac. :rotf:

kada je krajina zaista bila srpska? :eek:

za kosovo nisam ja kriva pa se ni ne osećam odgovornom, od kada je postalo deo srbije(1912) srbija je tamo vodila pogrešnu politiku, ovo su samo posledice.

усташе и партизани су углавном исти антисрби. Приступ је другачији, али је антисрпство заједничко.

Кад је хрватска постојала?

Цар Лазар значи исто није постојао за тебе, чим пишеш лажи да је тек 1912 Косово постало део Србије.

Написала си на претходној страни да су партизани и уједно тито су били једини прави борци. А сад као кобајаги не волиш тита.

тито је подржавао клање Срба. Исто је био против да се спасу Срби који су одвођени на стрељање, због његових убијања немаца.

klanje? ne podmeći :nono: u srbiji su samo četnici klali. uči istoriju, ona je učiteljica života.

te nemce zbog kojih su srbi streljani su ubijali srpski partizani, baz naročite titove kontrole. kasnije je tito na sebe preuzeo zasluge za sve partizanske akcije pošto je prethodno zatro one koji su antifašistički otpor u srbiji vodili od početka.

pod titom se desilo i najmasovnije ubijanje hrvata ikada. za vreme ćitave rsk nije ubijano hrvata koliko na blajburgu. i to su ih poubijali hrvatski partizani.

усташе и партизани су углавном исти антисрби. Приступ је другачији, али је антисрпство заједничко.

Кад је хрватска постојала?

Цар Лазар значи исто није постојао за тебе, чим пишеш лажи да је тек 1912 Косово постало део Србије.

isto su tako za hrvatske desničare partizani antihrvati. svi ste vi ista masa. :roll:

hrvatska postoji kao odvojena teritorija u novijoj istoriji od kada su joj karađorćevići dozvolili da se organizuje kao banovina, i pre toga je imala izvesnu autonomiju, doduše smešnu, pod austrougarima.

u srednjem veku je i italija bila deo svetog rimskog carstva nemačkog naroda pa ne vidim da je nemci traže. mislimstvarno polagati pravo na teritoriju na osnovu daleke prošlosti mogu samo izraelci i to zato što imaju jaku zaleđinu.

klanje? ne podmeći :nono: u srbiji su samo četnici klali. uči istoriju, ona je učiteljica života.
Kao nisi komunista, a evo ovde prosipaš komunističku istoriju...:roll:

pod titom se desilo i najmasovnije ubijanje hrvata ikada. za vreme ćitave rsk nije ubijano hrvata koliko na blajburgu. i to su ih poubijali hrvatski partizani.

Šta se nas to tiče... Hrvatska gamad se ubijala među sobom... :twisted:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back