- Poruka
- 51.813
...pricaj GDE JE TO?Ja imam rakije gromovače ali za to moramo ići u kafanče kod Prla Šećerleme.
sta cutis prosvetli nas :-D
ali stvarno daj koordinate da pronadjemo tu "gromovacu"!!!
...rakija, rakija to je prava stvar

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pricaj GDE JE TO?Ja imam rakije gromovače ali za to moramo ići u kafanče kod Prla Šećerleme.

...Oj rakijo šljivovico što u glavi stvaraš pometenje u nogama prepletenje ALALJULJA ALALJULJA...
Kafanče kod Prla Šećerleme se nalazi na -38 stepeni severne geografske širine i dužine.
Мене интересују Шапчанке
mmmmm...."voleo sam u sapcu kraj save"....
dobre kao dobar dan :-D
Vala ima ih i koje nisu ni oraJ iz ruke da im uzmeš...

a jes bedak ovde kod vas

Aj ne kaki !Meni se piški![]()
Evo, za Miru odgovor, nije da mrzimo Sapcane, ali, od vas ni sa mesta da maknemo, bre.. E, da, svratite ostali jos koji put, ne ujedamo
Ja bih bila aktivna, ali, nemam jos 10 postova, a urednicima treba malo vise vremena dok ih dozvoleVazno je da ste vi aktivni...
![]()

A zar mrze? Ja mislim zato sto Loznica ima potencijal da bude regionalni centar,a od Sapca to ne moze. Inace,i gore spomenuti kolega ne gaji bas odusevljenje prema Sapcanima,ali je odusevljen Sapcankama (gotovo da sam ga citir'o). I ne bas da mrzi Sabac,ali ne govori bas lepe stvari o njemu.