love problem...:-(

• Začetnik teme Začetnik teme Sarah_in love
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
S

Sarah_in love

Gost
E ovako....ja sam bila sa jeddnim deckom oko 3 nedelje...raskinuli smo ali smo ostali dobri drugovi.on je poceo da se ponasa uzasno prema meni nakon par nedelja(zafrkava me....).Ne znam zasto.On me je voleo.Tako mi je rekao.Ali mi nije jasno kako je to moglo tako brzo da ga prodje?!Ja nisam sigurno shta osecam prema njemu. Cesto sam tuzna kada se setim kako nam je bilo lepo ili samo kad se setim njega....ja sam mislila da ga vishe ne volim kada smo raskindali (raskinlui smo zajedno)....ali sada ne znam....shta vi mislite?

Ja mislim da tvoj bivsi je tako grozan prema tebi,jer je moguce da je i njemu bilo lepo i sada mu je krivo zbog raskida i onda za raskid okrivljuje tebe. Ili su ga mozda okolnosti dovele tome. Pusti da vreme prodje. A sto se tice "volim ga-ne volim ga" i da li ga ne volis ili volis trebas sama da razmislis. Mozda ti samo nedostaju trenuci a mozda ga stvarno volis!

SisaDaPimp:
Aj nauci sta je ljubav pa se onda vrni nazad, pa vidi koliko ti je glupo ime topica..
pa dobro,kako je mogla drugacije??? :lol:
inace,ja mislim da to shto te on zafrkava,znaci da josh uvek obraca paznju na tebe,samo verovatno misli da ga ti vishe ne volish i zeli da ti stavi do znanja kako ni on vishe nishta ne oseca,a ja mislim da je suprotno.On da te vishe ne voli, ignorisao bi te.

Sarah_in love:
E ovako....ja sam bila sa jeddnim deckom oko 3 nedelje...raskinuli smo ali smo ostali dobri drugovi.on je poceo da se ponasa uzasno prema meni nakon par nedelja(zafrkava me....).Ne znam zasto.On me je voleo.Tako mi je rekao.Ali mi nije jasno kako je to moglo tako brzo da ga prodje?!Ja nisam sigurno shta osecam prema njemu. Cesto sam tuzna kada se setim kako nam je bilo lepo ili samo kad se setim njega....ja sam mislila da ga vishe ne volim kada smo raskindali (raskinlui smo zajedno)....ali sada ne znam....shta vi mislite?
Sta podrazumevas pod "zafrkava me" (kad je to "Uzasno")? Kazes da te je voleo...Posle tri nedelje veze.... :roll: Izvini,ali tesko da je tako... :? I sama kazes da mislis da nije moglo tako brzo da prodje...i tu si u pravu.Da te je voleo,ne bi te preboleo za tako kratko vreme..Sta ti znaci to "Raskinuli smo zajedno"?
Nisam htela da te razocaram,ali veruj mi da ljudi mogu da se Zaljube,zainteresuju i sve to za nekog,ali da ga VOLE...Hm... :roll: :evil: :wink:

Peta W.:
Sarah_in love:
Sta podrazumevas pod "zafrkava me" (kad je to "Uzasno")? Kazes da te je voleo...Posle tri nedelje veze.... :roll: Izvini,ali tesko da je tako... :? I sama kazes da mislis da nije moglo tako brzo da prodje...i tu si u pravu.Da te je voleo,ne bi te preboleo za tako kratko vreme..Sta ti znaci to "Raskinuli smo zajedno"?
Nisam htela da te razocaram,ali veruj mi da ljudi mogu da se Zaljube,zainteresuju i sve to za nekog,ali da ga VOLE...Hm... :roll: :evil: :wink:
mi smo se znali i ranije i tako da je moguce da me je voleo.....ja sam njega volela.....

SARAH_IN LOVE:
britgirl:
sarah_in love:
nadam se....ne znam da li me voli ili ne. shto se mene tiche i ne mora, ali isto tako ne mora tako da se ponasha prema meni!
pa jel on misli da ga ti volish ili ne?
ON MISLI DA GA NE VOLIM....JER SAM MU TO REKLA
pa valjda shvatsh!!!
On hoce da ti kaze kako "ni on tebe ne voli".Zato,ako ga zelish nazad,mu stavi do znanja svoja prava osecanja :)

britgirl:
SARAH_IN LOVE:
britgirl:
sarah_in love:
nadam se....ne znam da li me voli ili ne. shto se mene tiche i ne mora, ali isto tako ne mora tako da se ponasha prema meni!
pa jel on misli da ga ti volish ili ne?
ON MISLI DA GA NE VOLIM....JER SAM MU TO REKLA
pa valjda shvatsh!!!
On hoce da ti kaze kako "ni on tebe ne voli".Zato,ako ga zelish nazad,mu stavi do znanja svoja prava osecanja :)
ee...valjda ce uspeti....
p.s. pod tim 'zafrkavanjem' mislim da me z-a-j-e-b-a-v-a i dere se na mene....

Back