love is in the air...

• Začetnik teme Začetnik teme sanja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Princeza:
ian:
a-haa.. mladja nego shta 8) 1978.poz.
Pa mladji si samo godinu dana! Ko ti je bio razredni? Meni Kordovan. Ja sam isla sa 76. u generaciji pa pretpostavljam da si bila 2 godine iza mene (sem ako ti nisi krenula ranije). Koji si bila razred? Ta generecija mi bas nije poznata... ali...
To znachi da ste Kordovanu bili poslednja generacija.. Ishla sam u 8/4.Razredna mi je bila istoricharka Branka... :roll: Dobro, recimo da si bila sa LJubicom, Natashom Novkovic i ne mogu da se setim kako se zove.. eto tu je u Primorskoj, plava(farbano)...mozda Branka? :?
A ako si u M.Tankosica sigurno znash Kicu i Bucu- blizance..oni su moja generacija...
A znash mene? Lepo sam ja rekla 'ovaj Beograd prava palanka'..
Pazi kad i nismo odlutale sa teme :wink:

nesto uvek izbegavam ovu temu, jer ima ljubavi oko mene, ali nesrecna bas mene obilazi ko kisa oko kragujevca. ali tu je ona negde, pa ce me valjda strefiti, a do tada uzivam u jednoj neiscrpnoj i uvek prisutnoj ljubavi koju gajim prema sebi, i zamisli kada je uvek uzvracena. :D
e, da mi je da se zaljubim, uh, bre pa nisam bila jako dugo u takvom stanju ludila, znas ono zmarci, kuva u stomaku i sl., da pocnem da mucam, zaboravim sta sam pocela da pricam, sta sam jela (kad bih zaboravila da jedem to bi vec bilo vrlo ozbiljno) :lol: :lol: :lol:

stvari nisu ni lose ni dobre, nase misljenje ih cini takvima.
a ljubav, ono kad se izbezumis pa ne znas sta ti je... desava se. vidim ja to oko sebe. fore je sto nece kad ti hoces, nego kad se njoj hoce. i dodje i usunja se i onda nemas pojma sta ti se desilo i frka ti je jer znas da ce i da prodje... ali je lepo.
i pokrece svet.

Jao cim se pomene lift ja se setim onog filma "Pakleni toranj"... Ne zelite da znate sta se desilo liftu...
Ipak... setim se i stipkanja u punom liftu i kulturnog "Dobar dan mi smo fina deca" smeskanja komsijama kao da se nista ne desava. :wink:

Back