Oslobodioci, A?!
KOje si godiste? Ti si mladja od mene!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuti cuce te Sale... Onda smo nagrabusili... 8)rastamann:Bebeee, respect and wicked....Ali stvarno...Ja tebe bre obozavam
a-haa.. mladja nego shta 8) 1978.poz.Princeza:Oslobodioci, A?!
Pa mladji si samo godinu dana! Ko ti je bio razredni? Meni Kordovan. Ja sam isla sa 76. u generaciji pa pretpostavljam da si bila 2 godine iza mene (sem ako ti nisi krenula ranije). Koji si bila razred? Ta generecija mi bas nije poznata... ali...ian:a-haa.. mladja nego shta 8) 1978.poz.
To znachi da ste Kordovanu bili poslednja generacija.. Ishla sam u 8/4.Razredna mi je bila istoricharka Branka...Princeza:Pa mladji si samo godinu dana! Ko ti je bio razredni? Meni Kordovan. Ja sam isla sa 76. u generaciji pa pretpostavljam da si bila 2 godine iza mene (sem ako ti nisi krenula ranije). Koji si bila razred? Ta generecija mi bas nije poznata... ali...ian:a-haa.. mladja nego shta 8) 1978.poz.

Reci im Princezooo 8)sanja:oprosticemo ti odlutavanje sa teme ako kazes sta ti mislis, ima li love in the air?
ian:Reci im Princezooo 8)sanja:oprosticemo ti odlutavanje sa teme ako kazes sta ti mislis, ima li love in the air?

rastamann:Betty, pa svi po ceo dan gledamo zgodne.....Uradi li neshto, ili samo gledash?
Betty:pa daaaaa!!!!! Ja sam BUKVALNO doživel a da je ljubav bila u vazduhu!!!!!
note: A danas u liftu,hehehehe.....sasvim drugi kolega, istina, ali nebrojeno puta strasniji doživljaj.....