love is in the air...

• Začetnik teme Začetnik teme sanja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...Al u manjini nazalost.Izumire generacija Romanticara,sad neke nove.Buki tamo napisa kako mu neki chicha recituje Miku.Ja sam odrasto pored oca.Ovaj opet direktor,stalno po Skadarliji recimo.Vreme...pa tamo negde pocetak 80-ih.Drustvo...heh...Pok.Toma,pok.Paja Vujisic,pok Radmilovic...breeeeeeeeeee.....svi odose.E to je bila boemstina,romantika......
Sad? Sad neka druga mesta..............

Betty:
o, da da da...pricajte mi o osamdesetim......otrcane osamdesete, pregazene cake.....kic, odvratne frizure, naivni ljudi, Brena i Boba, pa MIra i Sloba....odvratno.

ejjjjjjjjjj....betty...koci malo,mene ti.Prvi par :Brena...pa cela Bugarska je pevala JUGOSLOVENKA,gde bre to ima.Boba? Pamtis li kako je zekio tada najveceg tenisera sveta Dzona Mcinroa u Australiji, ,a drugi par je kraj 80-ih.......
Govorimo o ranim osamdesetih pa jos i ranije.
Zivi bili pa videli sta cemo za 20 godina pisati o ovim danjasnjim.

Ne moj te prokunem sad:DA BOG DA VAM SE VRATIO DRAGAN HADZI TOMIC...kuku.....ubice me...he :lol: :lol: :lol: :P :P :P

DON:
Betty:
o, da da da...pricajte mi o osamdesetim......otrcane osamdesete, pregazene cake.....kic, odvratne frizure, naivni ljudi, Brena i Boba, pa MIra i Sloba....odvratno.

ejjjjjjjjjj....betty...koci malo,mene ti.Prvi par :Brena...pa cela Bugarska je pevala JUGOSLOVENKA,gde bre to ima.Boba? Pamtis li kako je zekio tada najveceg tenisera sveta Dzona Mcinroa u Australiji, ,a drugi par je kraj 80-ih.......
Govorimo o ranim osamdesetih pa jos i ranije.
Zivi bili pa videli sta cemo za 20 godina pisati o ovim danjasnjim.Ne moj te prokunem sad:DA BOG DA VAM SE VRATIO DRAGAN HADZI TOMIC...kuku.....ubice me...he :lol: :lol: :lol: :P :P :P
Ne brini DON, mene niko ne moze da mrdne s mesta

Ne brini DON, mene niko ne moze da mrdne s mesta[/quote]

Ja da brinem za tebe?Taman posla,dobro su mi poznate tvoje intelektualne sposobnosti + urodjena borbenost.

A TAJ nema sanse da se vrati,pa ni u sledecem zivotu......................

Rade Karamazov:
Postovani ,DON!Pokusavam svojim mladjim objasniti kako je bilo ranije ali ne vredi,jer u principu svako mora da da odzivi nesto da bi mogao da razume sustinu nekog vremena,njegovih vrednosti i gresaka!
Medjutim ,hteo bih nesto drugo da vas zamolim!?
Na forumu Naucna fantastika ,na vasem topiku ,poslao sam vam predlog da procitate jednu vrlo zanimljivu knjigu... ako vam nije tesko procitajte... pozdrav Karamazov[q]

Postovani Rade Karamazov.
Jednom sam pisao,pa aj opet.Ja godistu 80-81 ne mogu objasniti kako je bilo.Oni pamte samo sankcije,inflacije,RAT.....Kako im objasniti da je crveni pasos bio najskuplji na svetu.Kako im objasniti da si s platom mogo na more po 20 dana i da ostane za Trst.Oni to ne mogu da shvate.Kao sto ni ja nisam mogo da shvatim mog dedu da je za vreme Kralja bilo bolje.Ni sad ne shvatam,mada citajuci neke knjige....pocinjem da shvatam.Jedno znam:DANAS NIJE DOBRO.Ja jos i nemam pravo da se zalim,ali.............procitacu tu knjigu cim ugrabim malo vreme.

PoZ

ja kad vidim osamdesete, vidim ruznocu i glupost.....tesko da mi ja sta simpaticno, osim sport |Bilija i sterumpfova....glam/rock, pa metal pa Paula Abdul, pa friyure, pa Nebojs Bakocevic, pa , uh fuj, Dragan Bjelogrlic i Kurcubic, aaaaaaaaaaa....pakao!

Betty:
ja kad vidim osamdesete, vidim ruznocu i glupost.....tesko da mi ja sta simpaticno, osim sport |Bilija i sterumpfova....glam/rock, pa metal pa Paula Abdul, pa friyure, pa Nebojs Bakocevic, pa , uh fuj, Dragan Bjelogrlic i *, aaaaaaaaaaa....pakao!
Ja kad vidim osamdesete....vidim Azru i Haustor, Sarla Akrobatu i Katarinu, Zagreb u Beogradu (uvek smo ih privlacili), sebe na moru gde god hocu da se denem, od Pule do Cavtata. Vidim radost zivljenja koju je nosila sobom Lepa Brena, bez trunke foliraze, kao ove danasnje. Vidim sjajne filmove, te sto ih danas nazivaju kultnim...Eh, mnogo toga lepog i pametnog , punog pozitivne energije i radosti-prosto svesti da smo deo sveta, i to nikako inferioran! Eto,npr., Jugoslovenska rok encikloperija, pa Bjelica u "Herojima urbanog Beograda" pisu o osamdesetim...

ivn.gif

Nazalost nisi jedina...
Ali, najgore sto mozes da uradis je da jadikujes oko toga... Naravno da ces neko vreme i morati... Ali, cim se malo oporavis: u akciju!

Ja sam pre 7 meseci prekinuo dugu vezu. Tek pocetkom ove godine sam osetio dovoljno snage da krenem dalje... I nekako i ide... Na nju vise ne mislim. Tek ponekad mi sine neki lep trenutak u secanju. I to je to... Nema vise tuge, patnje i zalosti. Kada prodje tuga, ostanu samo lepa secanja...

A i to sto ljudi kazu: dolazi sezona zaljubljivanja... :lol: Pa: Marsh u grad!!! ;)

iluzionista:
Nazalost nisi jedina...
Ali, najgore sto mozes da uradis je da jadikujes oko toga... Naravno da ces neko vreme i morati... Ali, cim se malo oporavis: u akciju!

Ja sam pre 7 meseci prekinuo dugu vezu. Tek pocetkom ove godine sam osetio dovoljno snage da krenem dalje... I nekako i ide... Na nju vise ne mislim. Tek ponekad mi sine neki lep trenutak u secanju. I to je to... Nema vise tuge, patnje i zalosti. Kada prodje tuga, ostanu samo lepa secanja...

A i to sto ljudi kazu: dolazi sezona zaljubljivanja... :lol: Pa: Marsh u grad!!! ;)

Eh,da i ja prebolim bivseg :cry: ...zvanicno,sedam meseci patim za njim i nikako da ga zaboravim... :(
Idem da se zezammmmmmm :twisted:

Back