2
2Pac
Gost
ljudi,kad citam vase probleme kao da citam svoje.zar je moguce da je ostalo jos normalnih ljudi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Betty:o, da da da...pricajte mi o osamdesetim......otrcane osamdesete, pregazene cake.....kic, odvratne frizure, naivni ljudi, Brena i Boba, pa MIra i Sloba....odvratno.

Ne brini DON, mene niko ne moze da mrdne s mestaDON:Betty:o, da da da...pricajte mi o osamdesetim......otrcane osamdesete, pregazene cake.....kic, odvratne frizure, naivni ljudi, Brena i Boba, pa MIra i Sloba....odvratno.
ejjjjjjjjjj....betty...koci malo,mene ti.Prvi par :Brena...pa cela Bugarska je pevala JUGOSLOVENKA,gde bre to ima.Boba? Pamtis li kako je zekio tada najveceg tenisera sveta Dzona Mcinroa u Australiji, ,a drugi par je kraj 80-ih.......
Govorimo o ranim osamdesetih pa jos i ranije.
Zivi bili pa videli sta cemo za 20 godina pisati o ovim danjasnjim.Ne moj te prokunem sadA BOG DA VAM SE VRATIO DRAGAN HADZI TOMIC...kuku.....ubice me...he
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rade Karamazov:Postovani ,DON!Pokusavam svojim mladjim objasniti kako je bilo ranije ali ne vredi,jer u principu svako mora da da odzivi nesto da bi mogao da razume sustinu nekog vremena,njegovih vrednosti i gresaka!
Medjutim ,hteo bih nesto drugo da vas zamolim!?
Na forumu Naucna fantastika ,na vasem topiku ,poslao sam vam predlog da procitate jednu vrlo zanimljivu knjigu... ako vam nije tesko procitajte... pozdrav Karamazov[q]

Ja kad vidim osamdesete....vidim Azru i Haustor, Sarla Akrobatu i Katarinu, Zagreb u Beogradu (uvek smo ih privlacili), sebe na moru gde god hocu da se denem, od Pule do Cavtata. Vidim radost zivljenja koju je nosila sobom Lepa Brena, bez trunke foliraze, kao ove danasnje. Vidim sjajne filmove, te sto ih danas nazivaju kultnim...Eh, mnogo toga lepog i pametnog , punog pozitivne energije i radosti-prosto svesti da smo deo sveta, i to nikako inferioran! Eto,npr., Jugoslovenska rok encikloperija, pa Bjelica u "Herojima urbanog Beograda" pisu o osamdesetim...Betty:ja kad vidim osamdesete, vidim ruznocu i glupost.....tesko da mi ja sta simpaticno, osim sport |Bilija i sterumpfova....glam/rock, pa metal pa Paula Abdul, pa friyure, pa Nebojs Bakocevic, pa , uh fuj, Dragan Bjelogrlic i *, aaaaaaaaaaa....pakao!

suvise sam racionalna za tako nesto... 
ops:
Pa: Marsh u grad!!! iluzionista:Nazalost nisi jedina...
Ali, najgore sto mozes da uradis je da jadikujes oko toga... Naravno da ces neko vreme i morati... Ali, cim se malo oporavis: u akciju!
Ja sam pre 7 meseci prekinuo dugu vezu. Tek pocetkom ove godine sam osetio dovoljno snage da krenem dalje... I nekako i ide... Na nju vise ne mislim. Tek ponekad mi sine neki lep trenutak u secanju. I to je to... Nema vise tuge, patnje i zalosti. Kada prodje tuga, ostanu samo lepa secanja...
A i to sto ljudi kazu: dolazi sezona zaljubljivanja...Pa: Marsh u grad!!!
![]()
...zvanicno,sedam meseci patim za njim i nikako da ga zaboravim...