Lovćenac: Pretučen odbornik

Ja sam za:

• Potpuno podržavam prebijanje Crnogoraca, zato što se ne izjašnjavaju kao Srbi!

• Podržavam prebijanje Crnogoraca i drugih naroda, ali sam ljut ako neko Srbinu to uradi, jer je Srbin

• Srbijom provijava duh fašizma, Ljotićev i Nedićev duh!

• Osuđujem ovaj događaj i mislim da će biti procesuiran

• Srbi su ugroženi uvijek, to je moja vječna parola, ostalima želim sve najgore!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
E vidis, s time vec mogu da se slozim. Pogrijesio sto sam rekao da je to dativ, ali nijesam pogrijesio u prvom postu gdje je i nastala rasprava.

:dash::dash::dash::dash::dash:

АЈМО И ЈОПЕТ!!!

Original postavio Reckless
Postavljacu teme sam dao do znanja da je dosao na pogresnom mjestu da se zali.

Акузатив http://sr.wikipedia.org/wiki/Акузатив
предлоге у; на; о; и по дели са локативом и у акузативу су увек везани за глагол кретања:
Акузатив: Брод је упловио у луку. (динамички однос)
Локатив: Брод је у луци. (статички однос)

Акузатив: Узео је дете на раме.
Локатив: Дете је на рамену.

Страшно је колико си недоказан и тврдоглав !!!:eek::eek::eek::evil:
Признај да си погрешио, није то ништа страшно,
( и ја сам (под твојим утицајем гурнуо датив уместо акузатива) па шта ),
...............па ми одговори на питање!!!:mrgreen::whistling::whistling: :whistling:

E, Pajo, ođe je Dukljanin u pravu, nijesi prijavio - nije se ni desilo. Ne što ti neko vjeruje ili ne vjeruje, nego je tako

ma neka vam je na cast i obraz,
srecno vi bilo,
ja tad prevazidje sebe u kontroli i ne osramoti sebe,porodicu i prijatelje. tu istinu pored nas troice je znala i moja supruga,njoj sam tvrdio da se CG ocepljuje po stepenu mrznje prema srbima iz srbije za godinu- dana.pogresio sam !!!!
iskoristise nas braca jos nekoliko godina,i onda odose !!!!
BIO BIH SRECAN DA OPOZOVETE SVE CRNOGORCE IZ SRBIJE<I DA VAM SVIM SRCEM POZELIM SVU SRECU !!!!!!

:dash::dash::dash::dash::dash:

АЈМО И ЈОПЕТ!!!

Акузатив http://sr.wikipedia.org/wiki/Акузатив

Страшно је колико си недоказан и тврдоглав !!!:eek::eek::eek::evil:
Признај да си погрешио, није то ништа страшно,
( и ја сам (под твојим утицајем гурнуо датив уместо акузатива) па шта ),
...............па ми одговори на питање!!!:mrgreen::whistling::whistling: :whistling:

Mislim da je paprikarius u pravu.
U ovoj rečenici uočavamo dinamički odnos (glagol doći u perfektu). Lokativ se ne može upotrjebljavati u dinamičkom odnosu, samo u statičkom. Da si rekao: "Postavljacu teme sam dao do znanja da se žali na pogrešnom mjestu" bilo bi ispravno. Pošto si upotrijebio i glagol doći, ispravno bi bilo da si rekao "Postavljaču teme sam dao do znanja da je došao na pogrešno mjesto da se žali". Mada, ovo je vrlo škakljivo pitanje :mrgreen:

ma neka vam je na cast i obraz,
srecno vi bilo,
ja tad prevazidje sebe u kontroli i ne osramoti sebe,porodicu i prijatelje. tu istinu pored nas troice je znala i moja supruga,njoj sam tvrdio da se CG ocepljuje po stepenu mrznje prema srbima iz srbije za godinu- dana.pogresio sam !!!!
iskoristise nas braca jos nekoliko godina,i onda odose !!!!
BIO BIH SRECAN DA OPOZOVETE SVE CRNOGORCE IZ SRBIJE<I DA VAM SVIM SRCEM POZELIM SVU SRECU !!!!!!

Ne znam zašto, ali iz ovog tvog posta stičem utisak da si ti stekao utisak da ti ja ne vjerujem (ovo je bilo u stilu Sveta Marovića :D). Ja ti vjerujem, ono što se tebi desilo moglo se desiti bilo kome, bilo đe.

ja sa zaljenjem mogu da tvrdim-kroz ceo moj vojnicki i vanvojnicki dosadasnji zivot nisam sreo crnogorca /bar se tako deklarisao/da nema sve komplekse vise vrednosti !!!! ne ulazim u to kako ih je dobio.zahvaljujuci njima poceo sam da obracam paznju na iskompleksirane ljude i dosao do zanimljivog iskustva /to je samo moje iskustvo/svi oni koji poticu iz najpasivnijih krajeva bivse SFRJ /po mom iskustvu imaju taj kompleks/
nazalost ti ljudi se isticu po neverovatno malim znanjima za vecinu oblasti zivota,ali zbog svoje arogancije i bezobrazluka - nazalost ZAUZESE VODECA MESTA U DRUSTVU ...!!!!
MOZDA NISAM U PRAVU<OVO JE SAMO MOJE MISLJENJE<KOJE MOZE SVAK DA OCENI !!!!!

ja sa zaljenjem mogu da tvrdim-kroz ceo moj vojnicki i vanvojnicki dosadasnji zivot nisam sreo crnogorca /bar se tako deklarisao/da nema sve komplekse vise vrednosti !!!! ne ulazim u to kako ih je dobio.zahvaljujuci njima poceo sam da obracam paznju na iskompleksirane ljude i dosao do zanimljivog iskustva /to je samo moje iskustvo/svi oni koji poticu iz najpasivnijih krajeva bivse SFRJ /po mom iskustvu imaju taj kompleks/
nazalost ti ljudi se isticu po neverovatno malim znanjima za vecinu oblasti zivota,ali zbog svoje arogancije i bezobrazluka - nazalost ZAUZESE VODECA MESTA U DRUSTVU ...!!!!
MOZDA NISAM U PRAVU<OVO JE SAMO MOJE MISLJENJE<KOJE MOZE SVAK DA OCENI !!!!!

Ma nije to, nego, Crnogorci ne vole vojnike :mrgreen:

Razgovarati o čemu? Jer, možeš odmah da počneš, Crna Gora JESTE država svih njenih građana, bez obzira na vjersku, nacionalnu, političku ili bilo kakvu drugu opredijeljenost

u predhodnom postu je tvrdjeno da je CG drzava svih LJUDI-s obzirom da su ljudi kod svakog dobronamernika dobrodosli-ja sam odgovorio DRZAVA SVIH GRADJANA-to podrazumeva sve mane i vrline GRADJANA-mislio sam da je to preciznije !!!!

Mislim da je paprikarius u pravu.
U ovoj rečenici uočavamo dinamički odnos (glagol doći u perfektu). Lokativ se ne može upotrjebljavati u dinamičkom odnosu, samo u statičkom. Da si rekao: "Postavljacu teme sam dao do znanja da se žali na pogrešnom mjestu" bilo bi ispravno. Pošto si upotrijebio i glagol doći, ispravno bi bilo da si rekao "Postavljaču teme sam dao do znanja da je došao na pogrešno mjesto da se žali". Mada, ovo je vrlo škakljivo pitanje :mrgreen:

Njesam obratio paznju na glagol doci zato sam bio ubijedjen u suprotno :rumenko:

Paprikarius, oprosti zbog moje tvrdoglavosti.

Samo ima jedan problem, mi nijesmo Srbi, tako da bih prije rekao da su izdajnici oni koji rade protiv naše države, zna se dobro koji su.

Ovo je nešto što ne možemo dokazati, ne želim da vodim besmislenu raspravu po ovom pitanju.

Pa vidi, lako je na svome tlu izmlatiti nekoga čije to tlo nije. Śetim se kako ste kukali kad su Šiptari zapucali iz njihovog dijela Kosovske Mitrovice. Moj post se odnosio a to da bih želio da vidim te junačine kako bi se snašli u Prištini recimo, da probaju nekog Šiptara tamo da izmlate. :mrgreen:

Nemam nikakve veze sa "hail kolegom", on piše za sebe, ja za sebe.

A da li misliš da su 8 puta gori od Pavelića Srbi koji "bratski" narod nazivaju svakako?

Ođe se slažemo

Ma nemam ja potrebu za prijateljskom savjetima, nijesam osoba koja će se potući sa nekim zbog političkog ili nacionalnog opredjeljenja. Meni svaka osoba može da bude prijatelj ukoliko se prema meni odnosi na fin, kulturan, prijateljski način.

Naravno da ste srbi.
Izdajnik je vas rezim i takvi kao ti,ne bitno da li se smatras srbinom ili ne,ili si u zajednici ili nezavista,prodaja "brata" kako nas vi zovete je u svakom slucaju izdaja a to radi vas rezim i vi to podrzavaju,a oni rade samo protiv tog rezima.

To se najlakse moze dokazati.

Izmlatili bi ih i medju 100 000 njihovih,samo da nema kfora,siptari beze i ako ih je 10 u slucaju da se samo jedan zaleti na njih.

Podrzavas ga.

Nisu posto ste priznali Kosmet,i imaju razloga,vi nemate ni jedan razlog osim nekih izmisljenih nebuloza.

:ok:

Prijateljski saveti su uvek potrebni.

Naravno da ste srbi.
Izdajnik je vas rezim i takvi kao ti,ne bitno da li se smatras srbinom ili ne,ili si u zajednici ili nezavista,prodaja "brata" kako nas vi zovete je u svakom slucaju izdaja a to radi vas rezim i vi to podrzavaju,a oni rade samo protiv tog rezima.
Opet se vraćemo na istu temu, besmislena rasprava.
Izmlatili bi ih i medju 100 000 njihovih,samo da nema kfora,siptari beze i ako ih je 10 u slucaju da se samo jedan zaleti na njih.
Pa što onda ne vidimo to mlaćenje neđe po Kosovu, nego se žale i kukaju kako im pale kuće i ćeraju ih. Meni je iskreno žao tih ljudi, bez obzira ko su i što su, ali, volio bih da vidim te junačine kakvi bi bili tamo
Slažem se s njim u pojedinim stvarima
Nisu posto ste priznali Kosmet,i imaju razloga,vi nemate ni jedan razlog osim nekih izmisljenih nebuloza.
Mislim da to nije nikakav argument za vrijeđanje. Ako ćemo tako, i mi samo odgovaramo na uvrede.

Opet se vraćemo na istu temu, besmislena rasprava.

Pa što onda ne vidimo to mlaćenje neđe po Kosovu, nego se žale i kukaju kako im pale kuće i ćeraju ih. Meni je iskreno žao tih ljudi, bez obzira ko su i što su, ali, volio bih da vidim te junačine kakvi bi bili tamo

Slažem se s njim u pojedinim stvarima

Mislim da to nije nikakav argument za vrijeđanje. Ako ćemo tako, i mi samo odgovaramo na uvrede.

Jeste.

Odgovor si dobio u recenici koju si citirao,glup?corav?

Momak je gori od samog hitlera u svakom svom stavu.

To je argument za rat a ne za nekakvo vredjanje,nemam zivaca da se ponavljam,podrzavanje slucaj oduzimanja nase teritorije je nesto najgore sto moze da se desi,uzgred to je i podrska ubijanju srba i mnogo toga jos.

Da ne duzimo ako to za tebe nije razlog onda nisi normalan.

I ovo sam ti vec rekao,nemate prava da odgovarate na uvrede posto ste vi priznali Kosmet :roll:
Znaci cutis i trpis ako si zasrao,ti ne mozes nista da vracas,mozes da vracas tvom Milu sto je to napravio,ne nama.......ako ga podrzavas a podrzavas,isto tako stojis iza tog priznanja,nema sta da se raspravljamo neprijatelji ste nam,nema tu mnogo filozofije :roll:

Back