zike
Elita
- Poruka
- 21.673
A moji pradjedovi............perjanici ni jedan se nije zvao Zike...........
Pa ja se ne zovem Zike.

Uostalom, kakve to veze ima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A moji pradjedovi............perjanici ni jedan se nije zvao Zike...........

Ti nijesi Crnogorac................ti si Malisor..........
Nauči me ti
Pa ja se ne zovem Zike.
Uostalom, kakve to veze ima?
Ja sam pripadnik pravoslavne vjere, Crnogorac, nemam ama nikakve veze sa Malisorima.Malisori..........., ka sto je doticni je pripadnik katolicke vjere..........pravoslavni su svi listom Crnogorci i Srbi..........., tu nema razlike.
Nemam nikakve veze sa Fundinom i MojkovcemFudine i Mojkovac.............nijeste vi bili tamo i barjak Crnogorski nosili no moji..........................
Ima veze , da si Crnogorac ..............to u ludilu ne bih mislio da si cuj -Zike.............
Ima li vojvoda i serdara sa tim imenom.............
Ma treba ih izolovati u kršu da se osećaju kao da su na golom otoku.Tačno.Treba ih poslati u CG na doživotno letovanje za kaznu.![]()
Zvuči,kao da je hteo da bude više ''Srbin'' ko neki milojko iz kragujevac
Ma treba ih izolovati u kršu da se osećaju kao da su na golom otoku.

Ja sam pripadnik pravoslavne vjere, Crnogorac, nemam ama nikakve veze sa Malisorima.
Nemam nikakve veze sa Fundinom i Mojkovcem
Ima, ali te ni to ne interesuje
Original postavio Reckless
Postavljacu teme sam dao do znanja da je dosao na pogresnom mjestu da se zali.
Jos mi samo treba da me juznosrbijanac uci padezima
Dativ, druze, to je padez koji sam ja upotrijebio. Vrati se u peti razred
No to je bila fora, kao promasio padez kako bi promijenili temu, znam jaTo ti kod mene ne pali.
![]()

си видео Милааа!?

, тиме што си у свом незнању, покушао мене да направиш смешним и уједно избегнеш да одговориш, објективно и разложно, на нека пређаша питања!!!Zivot nijesu brojke, to je tacno, ali nijesu ni bajke![]()

...........прећи у ...........стварност!!!

..........да не би било,

Ма ја сам ти човек од гуме................тотално опуштен бре!!!
А ти................ проф.гроф.мр.др.сци. ..................не чачкај се..........да не би било,
![]()
![]()
Не млати очима..............ко неки пападаћ!!!

Ма ја сам ти човек од гуме................тотално опуштен бре!!!
А ти................ проф.гроф.мр.др.сци. ..................не чачкај се..........да не би било,
![]()
![]()

Ал'.............пази му цигару!!!
Koji si bolesnik paprikaruse
Ovaj komentar je i moj![]()

Дошао је на погрешно место!!! Схвати бре разлику између намере, кретања................. и места, локације.............радње!!
Или си и ти , као и земљак ти, "правник и ПОСТДИПЛОМАЦ", .........."излазио на улицИ , а на улицУси видео Милааа!?
А можда си ишао у градУ!? А у град ( У ) си нашао ђевојку..........мрчо!!!
Датив јесте падеж за изражавање намере тј, кретања, али се локација ( место ) изражава седмим падежом тј локативом!!!
Ако из ових пар простих примера, не можеш да схватиш употребу и значење ДАТИВА И ЛОКАТИВА, бато ја ти нисам крив, него ...........правац ОШ..........тражи да ти "врате паре"..........јер те ничему нису научили !!!
Ево чак и на овом очигледном примеру ти не признајеш да си погрешио!!! И то није никаква "фора", него управо суштина вашег тврдоглавог карактера!
Мислиш да си испао паметан, тиме што си у свом незнању, покушао мене да направиш смешним и уједно избегнеш да одговориш, објективно и разложно, на нека пређаша питања!!!
ЈЕС ОФ КОРС!!!
Што се пре пробудиш,.................пре ћеш ..........из бајке,...........прећи у ...........стварност!!!
![]()

e pa pravi crnogorce ispricacu ti nekoliko anegdota iz licnog iskustva vezanog za crnu goru,a ti proceni dal je to normalno,
dakle sluzbeno sam bio na cetinju 94-95 godine,nosio sam uniformu i normalno pistolj na opasacu kad sam hteo da podignem novac u PTT salterska radnica me je odbila recima da ne moze te da idem u srbiju po pare,normalno cuvsi to sef je reagovao pre mene,
drugi slucaj,u samoposluzi jedan radnik je odbio da me usluzi sa istim recima,takodjer je odreagovao neko od sefova da ne bi doslo do incidenta,
treci slucaj-desio se u motelu na ivanovim koritima,gde smo bili pozvani na insistiranje grupe mladih ljudi moja dva vojnika i ja da se pridruzimo na kratko proslavi mature,poziv smo prihvatili i za kratko vreme napravljen je odlican ambijent-harmunika,pesma sve OK.kad smo posli iz motela mene je napao jedan od roditelja slavljenika i to u policiskoj uniformi sa recima -STA TRAZIS U SRBIJANSKOJ UNIFORMI I NAORUZAN U CG M...T. J..... SRBIJANSKU,covek je bio vidno pijan,medjutim iza mene sam cuo dug rafal i zgranuo sam se,misleci da su vojnici pucali na nekog,dok sam se okrenuo i video da je vojnik ispalio rafal upozorenja misleci da me je siledjija udario,i vratio pogled na siledjiju njega nije bilo nigde.
usledilo je izvinjavanje od neznam sve koga i molba da se sve zataska.nisam nista preduzeo !!!
za ovo imam svedoke ko mi ne veruje,ALI STA JA TREBA DA OSECAM KAO COVEK PREMA DELU LJUDI IZ CG ?????
Srbin kad čini nedjelo je vrlo srećan, al ako se Srletu što desi, onda zapomaganje do neba!..muhahahaha..uskoro ce biti: gde god milogorca vidish ti ga u beton usadi..