Lovćenac: Pretučen odbornik

Ja sam za:

• Potpuno podržavam prebijanje Crnogoraca, zato što se ne izjašnjavaju kao Srbi!

• Podržavam prebijanje Crnogoraca i drugih naroda, ali sam ljut ako neko Srbinu to uradi, jer je Srbin

• Srbijom provijava duh fašizma, Ljotićev i Nedićev duh!

• Osuđujem ovaj događaj i mislim da će biti procesuiran

• Srbi su ugroženi uvijek, to je moja vječna parola, ostalima želim sve najgore!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa za njih i pricam. Oni se, kad se do'vate BG-a ili NS-a, toliko busaju u grudi junacke sto su iz Crne Gore da ih je nemoguce ne podyebavati. Kad se do'vate sa ovima sto isto studiraju ovde, ali se izjasnjavaju kao etnicki Crnogorci, tu perje leti da se dokaze ko je veci Crnogorac. Tu, bre, lete citati iz "Gorskog vijenca," nabraja se ko je iz kog plemena i bratstva, ciji su albanskog porekla a ciji ne...

Pish zivi.

Ja licno i personalno slusao jos crnje i grdje na mom zadnjem (al' bas zadnjem) putovanju u CG. Naravno, hrabre galamdzije su se usrale k'o grlice kad je zapretila prva opasnost od ozbiljnije frke, pa smo se cak i za pivo ogrebali.

Sta reci, po potrebi Srbi, a po potrebi Crnogorci :lol:

Sta reci, po potrebi Srbi, a po potrebi Crnogorci :lol:
Ne, ne, ne kapiras. Njima cinjenica da su iz Crne Gore sluzi kao ultimativni dokaz da su oni neka vrsta Super-Srba, pa tako svoje crnogorstvo potenciraju mnogo vise nego svoje srpstvo, koje se, buduci da su Crnogorci, podrazumeva. I aj' sto se podrazumeva, nego nama ostalima treba da bude osobita cast sto smo u prisustvu takve velicine srpstva i crnogorstva.

Doduse, ovi drugi su maltene isti, s tim sto, je l' te, nisu Srbi.

Ali interakcija izmedju ove dve vrste dislociranih Crnogoraca - neprocenjivo!

Od kad sam provalio ovog malog smrdogorca reccklesa da je kompleksas,uvideo sam da sve druge redom naziva kompleksasima,pa cak i kad je ocito da je od istih satkan..........koja samoodbrana covece :hahaha:

Taj ce u 30-toj da roka po kutiju bendzosa na dan :mrgreen:

ma naostreni smo mi,nego ovi ********* ne smeju ni da dodju u srbiju,smrde tamo po cetinju i podgorici,a u beogradu cute kao pi cke i izjasnjavaju se kao srbi:roll:

Rekao sam ti da se smiris:evil:

Pa tim budalama je i trip da oce neko da ih kolje,ne bi li glumili zrtve,vidis ovom malom dezerterskom isprdku si napunio baterije za danas.......on je rodjen i vaspitavan da mrzi srbe i ako se preko neta(kako bi drugacije) ne posvadja sa jednim,propao mu je dan i ne moze da zaspe........e zato.......ako ih kuliras ima sami da pocrkaju.....:mrgreen:

Pusti ga da crkne u svojoj muci,jer ako se raspravljas dajes mu ventil....dakle....ne zasluzuju ni prezir.

Koje su dileje kapiram da su priznali Kosmet da bi imali sa nekim da se izdrkavaju.......:roll:

Poslednja izmena:
Ne, ne, ne kapiras. Njima cinjenica da su iz Crne Gore sluzi kao ultimativni dokaz da su oni neka vrsta Super-Srba, pa tako svoje crnogorstvo potenciraju mnogo vise nego svoje srpstvo, koje se, buduci da su Crnogorci, podrazumeva. I aj' sto se podrazumeva, nego nama ostalima treba da bude osobita cast sto smo u prisustvu takve velicine srpstva i crnogorstva.

Doduse, ovi drugi su maltene isti, s tim sto, je l' te, nisu Srbi.

Ali interakcija izmedju ove dve vrste dislociranih Crnogoraca - neprocenjivo!

Ma odlicno sam te ja shvatio. Super-Srbi, hahaha, dobro sam ja rekao, oni se samo inate, nista drugo. A ovi drugi nijesu nista bolji, cim odmah ulaze u prepucavaje :lol:

Koliko smo mi imali tih Super-Srba prije 7-8 godina. Danas su se malo i smirili.

@Olimpe, kuco, stavio si me na ignore listu? Pa pokrij se usima :lol:

Poslednja izmena:
Сбутегин...нема Црногораца...тако да се ово није ни десило..јер да би се десио напад на мањину, та мањина мора да постоји!

Ovako su zborili jos samo najveci mislioci iz Anticke Grcke. :hahaha:
Ostavi se tih fora.
Dresirate Crnogorca u srpskom duhu, da mrzi sve što nije srpsko, da se izjašnjava kao Srbin, a onda kad neki kriminal počini, proglasite ga za Crnogorca.
Stare fore Ljotićevske.

:ok:

E vala Dukljanine, nasao si kome ces da se zalis. Da se to desilo nekom Srbinu u Crnoj Gori, sad bi se ovdje krivili forumasi kao Damjanov Zelenko, ovako nikom nista :lol:

Sjecas se prosle godine, kad dobise beogradski fenseri po labrnji u Budvi, koliko je odje suza proliveno... :hahaha:

Ako cemo pravo,uvek ste dobijali batine u CG,da se ne lazemo.:ok:

:hahaha:

Jednom sam bio svjedok tuce momaka iz Bara i tih vasih placipi*ki na sutomorskom setalistu. Tuca je stvarno bila za peticu a pobjednik je bio poznat vec u prvoj rundi. Pocistuli su ih Barani za tili cas. :cool:

A i gore po Srbiji se je vazda znalo ko je baja, ko drzi podzemlje, ko kontrolise Vladu, ko je u Vladi, ma sve se odvajkada znalo jer Srbija je crnogorska zemlja. :per:

Naravno.
Do pre sedamdeset godina su bili Srbi a onda ih komunjare ubedile da nisu ali ih ipak naselile u Srbiju.
Ukoliko su zaboravili ko su i sta su i ako im je onaj beskicmenjak Vujanovic predsednik i ako govore matrenjim a ne srpskim jezikom, neka se vrate odakle su dosli.

ma nema od toga nista,jos ce dobiti iz budjeta preko ministarstva vera pare za podizanje crnogorske pravoslavne crkve u lovcencu !!!

Ja sam nula, a to što je prebijen jedini crnogorski poslanik u Srbiji to se zove srpsko čoveštvo i herojstvo.

Od 10 000 poslanika opštinskih i državnih u Srbiji ima jedan Crnogorac!
Jedini crnogorski poslanik u Srbiji je pretučen, jer je Crnogorac, jer nije Srbin!
Stvarno, u Srbiji ne preovladava duh Mite Ljotića i Nedića!
Srbi su zaista najugroženiji narod u svemiru!

ma nisi ti prijatelju upoznat !!! u srbiji ima vise politickih aktivista crnogoraca nego u crnoj gori !!!

Jednom sam bio svjedok tuce momaka iz Bara i tih vasih placipi*ki na sutomorskom setalistu. Tuca je stvarno bila za peticu a pobjednik je bio poznat vec u prvoj rundi. Pocistuli su ih Barani za tili cas. :cool:

A i gore po Srbiji se je vazda znalo ko je baja, ko drzi podzemlje, ko kontrolise Vladu, ko je u Vladi, ma sve se odvajkada znalo jer Srbija je crnogorska zemlja. :per:

Crnogorci prebili srbe na moru :hahaha:

Koje gluposti........pa ja sam svake godine svedok kako vas izbacuju iz kafica i prebijaju,posle vaseg standardnog dobacivanja-beogradjani........

Zna se ko je ovde baja.......doduse i nema crnogoraca.......

Ko drzi podzemlje?:hahaha:ma daaaj,uopste crnogorce u podzemlju bije glas da su najvece pizzde,opste poznata stvar.

Zivis u iluzijama covece........iz aviona se vidi da si jedinu kriminalnu aktivnost video na filmu...:hahaha:...evo ti vesti iz prve ruke......do zimus je bilo par ekipica iz cg za gudru,kola i obezbedjenje,ali posto su se u vrlo kratkom roku(3 meseca) pokazali kao pizze pobegli su nazad glavom bez obzira :hahaha:

Jedan vas vajni krimos iz NK se usro i spakovao nazad cim ga je murija slucajno legitimisala na ulici :hahaha::rotf::mrgreen::super:

Jeste Srbija crnogorska zemlja,normalno,cim je crna gora srpska to znaci da je i obratno,napokon da smo se slozili da je CG srpska zemlja :ok:

Ae pali :mrgreen:

Crna Gora je oduvijek bila moja zemlja, SRJ nijesam dozivljavao kao svoju zemlju, ali sam je postovao, jer je Crna Gora bila dio nje. Isto tako sam najvijao za reprezentaciju te drzave, iz istog razloga, a ovo danas sto navijaju protiv svoje zemlje, to je za psihijatriju. No naka ih, neki su vec shvatili da su pogrijesili, a ostali ce tek da shvate.

Ja volim i Srbiju, kao susjednu drzavu, s kojom smo nekad bili zajedno,ali Crnu Goru volim milion puta vise, a oni kojima to smeta sto ja volim svoju zemlju, njih mi je iskreno zao.

Ne odgovoraš na pitanje o nastanku ljubavi prema "svojoj zemli" jer i sam znaš da je nastala neprirodnim putem,propagandom i indoktrinacijom koju sprovodi svaka država.I oni koji bi ti slao na psihijatriju takođe imaju "svoju zemlju" koju vole oduvijek a zavoljeli su je na isti način kao i ti svoju.

Crna Gora je oduvijek bila moja zemlja, SRJ nijesam dozivljavao kao svoju zemlju, ali sam je postovao, jer je Crna Gora bila dio nje. Isto tako sam najvijao za reprezentaciju te drzave, iz istog razloga, a ovo danas sto navijaju protiv svoje zemlje, to je za psihijatriju. No naka ih, neki su vec shvatili da su pogrijesili, a ostali ce tek da shvate.

Ja volim i Srbiju, kao susjednu drzavu, s kojom smo nekad bili zajedno,ali Crnu Goru volim milion puta vise, a oni kojima to smeta sto ja volim svoju zemlju, njih mi je iskreno zao.

Kako si mogao uopste da postujes onu zajebanciju SRJ i SCG :hahaha: Ne da je nijesam postovao no sam gledao na svaki moguci nacin da je omalovazavam dje god sam stigao, a tih godina sam stizao na svaki dio Evrope... Uvijek sam protiv nje navijao, radovao se svakom porazu u bilo kojem sportu a onaj dan kad je Argentina pobijedila sa 6:0 bio je jedan od srecnijih dana u mome zivotu...

Danas je drugacija stvar, svako ima svoje i svakom uspjehu kako Crne Gore tako i Srbije se radujem.

Ne odgovoraš na pitanje o nastanku ljubavi prema "svojoj zemli" jer i sam znaš da je nastala neprirodnim putem,propagandom i indoktrinacijom koju sprovodi svaka država.I oni koji bi ti slao na psihijatriju takođe imaju "svoju zemlju" koju vole oduvijek a zavoljeli su je na isti način kao i ti svoju.

Dao sam ti odgvoror, svoju zemlju sam volio i kad je bila u zajednici sa Srbijom isto kao i danas. Ta ljubav postoji otkad znam za sebe, a to sto tebi smeta sto volim svoju zemlju, ja ti ne mogu nista. A nezavisnost smo dobili na fer i demokratski nacin.

Crna Gora je oduvijek bila i oduvijek ce biti moja domovina, svidjelo se to nekima ili ne.

Olimpiakos, samo uzvaj u svojim vlaznim snovima... Java je sasvim drugacija... :hahaha:

Sve sam ti objasnio u proslom postu :cool:

old-mne , samo uzvaj u svojim vlaznim snovima... Java je sasvim drugacija;)

Muftija pa ja ti skoro rekoh da odsetas do Terazija i u cevapdzinici "Perper" nesto kazes protiv Crnogoraca... Ako bi te koji slucajem gazda cuo na rostilj bi te stavio u roku od 2 minuta...

Back