Па што онда не осуди наслов теме и не искритикова њеног постављача!? 

Ваша чувена "честитост"...........и још чувенији .........."обраААААз"!!!

Значи нећу да улазим у препирку са тобом око овог "мењања националности" и око постанка "националне мањине у својој земљи", већ ме занима,
А што им то не кажеш у лице............ако си у праву............и ако си честит ..........и моралан ( са "обрААААзом" ),................А !?
Но се "дружиш" и "пријатељујеш" са њима.............а не можеш очима да их гледаш!!!
ЛАЖ!!!
У Црној Гори има по задњем попису око 30% становника који се изјашњавају као Срби, је ли тако!?
Колико становника има Ц.Гора!?
Око 800.000!!! 30% од тога је........................250.000.......................................бато......РЕЦИКЛИРАНИ!!!
И упоређујеш 2.000 становника Ловћенца, а има сигурно више људи у Србији који се изјашњавају као Црногорци 
, са 8.000.000 држављана Србије, исто као и 250.000 Срба наспрам 800.000 држављана Ц.Горе!? 

Узми малко израчунај где се ради о ПРОМИЛИМА, а где о ТРЕЋИНАМА!?
Јесу............. "фрогс анд грандмадерс"
................ у питању,...................али тако кажу........... цифре и математика!!!
Али цифре нису ни битне толико.................
ЈЕР СУ ТИ ЉУДИ НАВИЈАЛИ ЗА СВОЈЕ, ЗА СВОЈЕ ПРАЂЕДОВЕ И ЂЕДОВЕ, А БОГУ МИ И ЂЕЦУ!!!

А ови у Ловћенцу

..........за Мила, шошонце и муслимане!!!

Postavljacu teme sam dao do znanja da je dosao na pogresnom mjestu da se zali. Niko od vas nije osudjivao pljuvanje po Crnoj Gori, a od mene ocekujes da ispravljam krivu Drinu, mislim, sto je mnogo, mnogo je
I nama mjerilo obraza sigurno nije divljanje po ulicama, lomljenje izloga i kradja patika, prema tome, te price o obrazu ostavi za nekog drugog, jer covjek sa obrazom sigurno ne vrsi huliganstvo, to rade budale. A sto se tice mijenjanja nacionalnosti, neces da pricas sa mnom, zato sto znas da sam u pravu
A sto se tice mog drustva, ne sjekiraj se, znaju oni moje stavove isto koliko i forumasi Krstarice, jes' da rijetko kad pricamo o politici, ali kad se iste dohvatimo, vrlo im otvoreno sve kazem, isto kao i na forumu, jer smatram da moji stavovi ne mogu nikoga normalnog da uvrijede. Moja komunikacija napolju je ista kao i na forumu, sto se politike tice, a i drugih tema, dok ovdje ima dosta likova koji na forumu izigrazaju junacine, a u real life su najobicnije kukavice.
Jos jedna stvar, cifre si promasio, u Crnoj Gori ima 670 000 stanovnika, a ne 800 000, tako da si nas tu precijenio, i nema 250 000 Srba, vec ih ima oko 190 000, i to prema popisu iz 2003. a danas je taj broj mnogo manji, sto ce za dvije godine da bude zvanicno.
I sto se tice predaka tih ljudi sto su iz inata nama (misleci da ce da nas uvrijede s time) navijali za Srbiji, nijesu preci tih ljudi ginuli za Srbiju, nego za Crnu Goru, i ne vuku im korijeni iz Srbije nego iz Crne Gore, protiv koje su navijali taj dan, prema tome, to je za mene neko nebulozno inacenje, misleci osvetice se nekome tako, a samo su ispali budale. Nek se oni izjasnjavaju kako hoce, to je njihovo pravo, ali drzava se mora postovati, onakva kakva je.
I kazes navijali su zbog svoje djece, a danas imas dosta primjera gdje su ocevi Srbi, a sinovi Crnogorci. Kakvo nepostovanje prema roditeljima, pa to je strasno
Ja sam kao mali volio da citam bajke, ali najvise bajki sam procitao na Forumu Krstarice