- Poruka
- 20.850
Је л' ово................чувено чојство и јунаштво на делу,.............па смекшаваш ставове и речи!!!Pa ja samo hoću da se ovđe vidi i pokaže dvoličnost i licemjerje nekih, to jest pozamašnog dijela Srba.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Је л' ово................чувено чојство и јунаштво на делу,.............па смекшаваш ставове и речи!!!Pa ja samo hoću da se ovđe vidi i pokaže dvoličnost i licemjerje nekih, to jest pozamašnog dijela Srba.

Pa ja samo hoću da se ovđe vidi i pokaže dvoličnost i licemjerje nekih, to jest pozamašnog dijela Srba.
Ostavi se tih fora.
Dresirate Crnogorca u srpskom duhu, da mrzi sve što nije srpsko, da se izjašnjava kao Srbin, a onda kad neki kriminal počini, proglasite ga za Crnogorca.
Stare fore Ljotićevske.

Mislim i ja da u Srbiji ima dosta normalnih ljudi, ali isto tako mislim da niđe kao u Srbiji nema toliko bolesnih mitomana, šovinista, extremista i fašista. Niđe u Evropi!!! Ima ih jedno 40%!
Malo li je?

Mislim i ja da u Srbiji ima dosta normalnih ljudi, ali isto tako mislim da niđe kao u Srbiji nema toliko bolesnih mitomana, šovinista, extremista i fašista. Niđe u Evropi!!! Ima ih jedno 40%!
Malo li je?
I kad si spomenuo tu utakmicu, mislim, kad ti tako pricas za 2 000 ljudi, koliko vec Lovcenac ima stanovnika, sto ja onda treba da kazem za jedno 100 000 ljudi u Crnoj Gori, koji su navijali protiv svoje zemlje? Mislim da si jako lose poredjenje nasao.
Iz tvog posta proizilazi da je "svoja zemlja" nešto kao svoja majka ili svoja porodica .Po toj logici nikad ni jedna država ne bi propala pa ni ČSSR,SSSR,SFRJ i slične države jer su imale svoje građane kojima su to bile "njihove zemlje".
Pa sta sad? Treba da su mi ujaci, tetke, stricevi bilizi od majke?
Isto tako mi Srbija ne moze biti preca od Crne Gore, u koju sam se rodio i u koju zivim.
Malo li je?
Pa sta sad? Treba da su mi ujaci, tetke, stricevi bilizi od majke?
Isto tako mi Srbija ne moze biti preca od Crne Gore, u koju sam se rodio i u koju zivim.
Pobegli ste od Srbije u najtežem momentu

Zamena teza.
Nikom ko se rodio u Crnoj Gori nije preca Srbija od Crne Gore vec se ljudi ne mogu sloziti da izdaju svoju tradiciju i svoje pretke i da sebe naprasno pocnu da nazivaju "crnogorcima", nacijom koju su izmislili komunisti 1945. godine.
To je vise pitanje casti, obraza i cojstva t.j. svega onoga sto ********* nemaju.
Zarad nesto lakseg zivota, ********* su uradili ono sto je do 1945. u Crnoj Gori bilo nepojmljivo - pljunuli su na svoju proslost, tradiciju, na svoje korene i proglasili se za fantomsku naciju koja nikada ranije nije postojala. Drugim recima postali su izrodi.

U tome i jeste problem kod vecine Srba, sto im je za sve neko drugi kriv, a ustvari su za sve sami krivi, .
O čemu ti to crveni milogorče?
Bato, vama je uvijek najteži momenat, vi ste svakog momenta u najtezem momentu!
Svaki novi momenat je vama najteži momenat.
jako ste napaćeni!![]()