Stari Lisac
Primećen član
- Poruka
- 589
JOVANA77:I tako.... Krenuli me nesto ovi biznisi u zadnje vreme. 8) Prvo sam svercovala one automobile za bukija, pa onda prodavala gastarbajterima lovacke price, pa zatim (opet sa bukijem u duJetu) otvorila sokaru (o tome cemo drugi put) sto se pokazalo kao odlican biznis- uzivam i zaradjujem pare :wink: Doduse ne znam dokle ce buki da izdrzi da mi bude partner (u poslu) jer je njemu sto se tice ovog biznisa ipak zapao tezi deo posla....no rekoh, o tome drugi put
Sve to bese lepo al ja nekako pozeleh da zapocnem opet nesto, ali sama....da ne delim zaradu ni sa kim (ebi ga buki, al mora se :wink: ). I razmisljala ja tako sta bi to moglo da bude....i bre, sve nesto ne mogu da se setim kako da za kratko vreme napravim velike pare. :?
I onda BUUUUUUUUUUUUUUM!Ma bre :? , nije nista eksplodiralo, to sam se ja setila sta cu da radim :wink: A mnogo sam se dobro setila, Pete W. mi moje slatke
:wink:
Krenem ti ja tako da trazim lokal, pa ga uredim, sredim, postavim crvene fenjere i krenem da trazim par radnica za svoju javnu kucuAl tu nastade problem :? :nece bre zenske da rizikuju da se zaposljavaju u nerazradjenom lokalu. Ma celu Austriju sam obisla da nadjem makar jednu za pocetak i nista. Svuda isti odgovor: "Kad ti se lokal razradi-javi se"...
![]()
E mamicu vam kurvinsku(mislim se ja) kad mi se razradi lokal necu vas primiti za inat!!!!!![]()
I tako slepo vodjena inatom, ja resim da sama razradim lokal. Speremim se lepo, nasminkam, obucem (tu sam se najkrace zadrzala) i sidjem u lokal....
kad sam sisla, videh za jednim stolom sede vec tri pristigla gosta. Pridjem lepo i pitam : "dobro vece, sta zelite?" (mora da se to ne radi bas tako, jer su me zacudjeno gledali). Malo se uplasih sto su se prilicno maskirali, al pomislih -mali je Bec, mozda se plase da ih neko ne prepozna. Rekose oni da zele da svo troje budu sa jednom zenskom. Iju, uplasih se ja, pa di cu svo troje da zadovoljim....qq mene....i pokajah se koji me **** terao da se inatim kurvama, al nema se kud sad....odosmo mi u sobu....![]()
Cim smo usli u sobu oni poskidase maske i ja odusevljeno videh da su mi prvi gosti u javnoj kuci ustvari Peta, Lisac i Bundeva....
Eto, to su pravi drugovi, dosli da mi pomognu da razradim lokal....Sad radimo udarnicki svo cetvoro. Buki i Lija su osvojili srca mnogobrojnih shvabica znanjem, izdrzljivoscu a o njihovoj obdarenosti kruze neverovatne price...Peta i ja imamo pune ruke posla (kako god vi ovo shvatili u pravu ste). Shvabe ne zale pare kada nam dodju u goste... :wink:
E eto mamicu im kurvinu, razradila sam posao i bez njih, sad me zovu i mole da ih primim, al ja necu. Odlicno nam bre ide i ovako...
Jedini problem citave ove price je sto opet moram da delim pare :? al ajd sad....ne moze bas sve kako ja hocu... :wink:
A ako neko ne veruje u ovu moju pricu da Bog da mu oci ispale...evo ovako :shock:
Evo , ja se odricem finasijske radosti zarad one dushevno-telesne.Ma bas me briga za pare
Ziveo Rok-an'(nje) & Roll
)

Ma bre :? , nije nista eksplodiralo, to sam se ja setila sta cu da radim :wink: A mnogo sam se dobro setila, Pete W. mi moje slatke
Al tu nastade problem :? :nece bre zenske da rizikuju da se zaposljavaju u nerazradjenom lokalu. Ma celu Austriju sam obisla da nadjem makar jednu za pocetak i nista. Svuda isti odgovor: "Kad ti se lokal razradi-javi se"...

ops:
pa sve podviruje. “Jesu,Nesi,jesu…tange su to…I to kolicke!”