ODACU VAM TAJNU
Milence: "U dubokoj depresiji zbog chinjenice da nemam sopstveni rachunar sedeo sam na osunchanoj terasi pokushavajuci da upalim lebdecu sijalicu iznad glave. Dan je bio jako vreo i nije mi pomagao, ispod pazuha mi je nastajao izvor, potochic, a rak koze me vec pomalo nachinjao, jer, siroma', nemam ni suncobran. I mozda zato shto me veliko stopalo nemashtine pritislo na grudi, ili zato shto su uslovi u kojima sam se dao u razmishljanje bili tako pakleni(zna se da se na muci poznaju 'ajduci), tada mi je sinula ova fantastichna ideja po kojoj sam sada poznat, zbog koje sam tako imucan i koja mi je omogucila da me svi volite, poshtujete i podrzite moju kandidaturu.
Prvo je sijalica samo nezno i plashljivo zatreperila, ni sama nije imala objashnjenje odakle toliki udar napona, u trenu je pomislila na grafitne bombe, kineski sindrom i Teslin ELIPTON, ali kad je osetila bezbednost, zdravu snagu, predala se i zasijala punim sjajem, pa je Sunce tog trena pochelo da zali shto nema sijalicobran, uloge su se izmenile...
Pokushacu da vam opishem tu lanchanu reakciju, mada neki plici umovi medju vama (ovim ciljam iskljuchivo na Protivkandidata, kao osobu koja je toliko snazno udarila u donju granicu inteligencije da je sgrebala sa dna muda neshto malo hrabrosti i javno istakla svoje politichko rivalstvo prema meni) to nece moci da shvate u potpunosti, pa ce se mozda i nasmejati na ovo, ali mene to ne dotiche! Smejali su se i Pupinu, i Kustou, Zilu Vernu, braci Rajt i Limijer, pa vidite gde su oni sada!"
Jovana77: "Kashljuc, kashljuc!! Druze predsedniche, ali oni su svi na groblju, kako koji na kako kojem..."
Milence: "Cut', mala! Ne prekidaj me sada, dok ljudima lepo ne objasnim kako da skinu katance sa kapija i kako da lepo zarade, a da ne moraju ceo zivot da zuljaju ruke na motiku i njiva pa njiva!"
Jovana77: "Shmrc... Cmizdr..."
Milence: (prvo je gleda izbecheno :shock: , pa se saginje i shapce joj na uvce)"Dobro, dobro... Ajde, de... Nemoj da plachesh bash sad, na sred konferencije, preterao sam, znam koliko volish plodove sa njive. I zdravi su, nije da nije... 'Ajde, nemo' da mi pravish skandal, evo ti moja tegla, nachni je i izvuci kiseli krastavac, ovi su domaci, mama i tata su mi pravili i nisu shtedeli pa ubacivali one male, da vishe stane u teglu, nego mi nachinili turshiju od ovog jednog, ali vrednog. Uzmi! Posluzi se, samo obrishi suzice i nasmej se, moli te shef..." (nameshtajuci andjeosko lice)
Jovana77: "Shmrc... (primiche maramicu k nosicu) IIIIZZZDUUUUVVV!!! KRRRRKLJJ!!! (upucuje sumnjichav pogled)
Milence: (shapcuci joj i dalje)"Ma ne pokushavam da te podmitim, kunem ti se, daj samo da bez incidenata ispricham ovo, znash da Protivkandidat i oni Lisci koji rade za njega jedva chekaju da se negde sapletem... Nasmeshi se malko, ljubim te...Imaj snage, kako kaze nash slogan..."
Jovana77: "Gric... Gric..." (smeshkajuci se namrshteno zbog kiseline krastavca)
Milence: "Pardon! Gde sam ono stao? Da! Ideja!
Kako se ideje uopshte radjaju, ne zna niko! Najpribliznije objashnjenje dao je americhki nauchnik Volt Dizni kad je nacrtao djavolchica kako sedi na desnom ramenu i gundja, nije sluchajno desno rame u pitanju jer je desnica simbol inspiracije, moju desnicu je tog popodneva na terasi djavo opseo, seo je malo nize 8) , ne bash na rame, i ona je radila po ritmu njegovih mamuzica, a ideja je sazrevala, stasavala i dobijala na tezini...
Prvo shto mi je palo na pamet bila je banalna misao o kozmetichkim salonima kojih ima na svakom coshku, koji rade vishe nego frizeraji, imaju veci promet monetarne mase nego kupleraji, i nepresushne kolichine sirovina, hocu reci mushterija, na raspolaganju. Ali poshto ih ima tako mnogo, morao sam smisliti neshto novo u toj grani male privrede, morao sam napraviti revoluciju! Djavo ju je mamuznuo i ruka je pochela da se dize i spushta u laganom kasu...
Mislio sam, koji to deo tela josh nisu podvrgli besomuchnom redovnom doterivanju, shta je to ostalo zaboravljeno i zapushteno, shta im je svima promaklo? Djavolchic je zabo mamuzu malo jache u meso i ruka je na momenat malo zastala, spremajuci se za galop, i tada je doshlo do onog naglog skoka napona o kojem sam vam govorio! Znao sam najednom shta cu sa sobom, otvarao mi se kosmos, video sam buducnost, Sunce se sada znojilo od mene, ruka je galopirala a djavolak je shaputao: "Milence, burazeru, glancacemo pozadine ochnih jabuchica!"
Boze, kako to ranije nisam video, kakvo jednostavno reshenje! I dok mi je rashchlanjivao plan na detalje, djavolan je lasom uhvatio i drugu ruku, nachinio dvokolice i sada su ga obe ruke nosile, ali u pochetku bez ritma, razilazeci se, jedna je ishla gore a druga nadole, sudarale se i razmicale...
I sve sam video u tom trenutku, kao da mi lezi na dlanu pred licem, video sam ono shto sam kasnije i ostvario, ono shto sledi i shto svi znate. Video sam kako cu da smislim nachin da skoro bezbolno izbacujem ochne klikere iz duplji mushterija i to prirodnim putem, prostom penetracijom otpozadi i brzim pumpanjem, pa samim tim povecanjem unutrashnjeg pritiska u organizmu do te mere da ochi same iskoche! Video sam kako cu da prvo vezbam na bundevama, kako cu kao pochetnik da naterujem bundevine semenke da ispadaju na sve strane iz mesnatog povrca na kome sam prvo otvorio prstom pukotinu(zatvorene su to biljke)! Pa zatim kako cu obrlatiti prvog eksperimentalnog kunica, komshinicu Petu, da probamo kozmetichku revoluciju i ona je pala za to, u ime nauke i prosperiteta, na malom nudistichkom izletu, pa zato ima onako buljave ochi jer su experimenti trajali dugo, iscrpljujuci za oboje, nije to bundeva, i samo je neko ko je u takvoj fizichkoj kondiciji mogao to da izdrzi, ali smo ipak uspeli! Posle sam trenirao, muchio se, ali stigao sam do crnog pojasa u sopstvenoj borilachkoj veshtini, pa mogu da se pohvalim da sam tretirao i jednu azdaju, kojoj ime necu pomenuti ovde iz dzentlmenskih razloga, ali bilo je muke pri tom, sprzila mi skoro sve dlachice bljujuci vatru, sachuvao sam jedino zbunje na onim mestima na koje nije smela da bljune jer ni za nju nije bilo bezbedno tu da gadja...
Sve mi je to pokazao mali rogonja, kome nije bilo dovoljno shto je uspeo levu i desnu da sinhronizuje u strojevi korak, nego je lasom ulovio i obe noge, primakao i stopala i sada terao po sebi chak chetiri zarobljena uda, goneci ih bezochno kao Juda Ben Hur! Bichevao ih je! Brze! I brze! I shljissss bichem, i mamuz nogom! Klatio je glavu na sve strane, opsedajuci me, neisteran djavo, urlao je i pljuvao, terao me do limita, brze i brze!Odjednom se ukochio, kanjonski zinuo i zavrishtao mi u uvo, pa sam i ja, prepadnut, galamio! AAAARRRRGGGHHHHH!!!! I tada smo prestali, onako naglo kako smo i pocheli, pa dok sam doshao malo sebi, povratio kontrolu nad extremitetima, odmah sam skochio i od tada ceo svoj zivot posvetih ostvarenju tog sna, korak po korak...
Eto vam, maso gladna skandala, sad znate sve! Nakratko ce skochiti tiraz vashih bednih novina, imacete par dana da prozderete i neshto uz 'leba, ali to ce trajati kratko, a ja cu zauvek, za zivota, biti prebogat da to potroshim ikada... Imate li pitanja, pitam vas, fer kao i uvek?"
Peta W.(izvlacheci se ispred mase): "Ljudi, ne slushajte gnusne lazi! Neshto drugo stoji iza njegovog bogatstva! Neke zakulisne i nezakonite radnje! To vam garantujem ja, Peta W, njegov navodni pokusni kunic! A ja u zivotu nisam videla ovog choveka do danas, a kamoli primila ga u se! Sve gnusna laz do lazi!"
Milence: "Pa, dobro Peta, sto se stidish!? (prilazeci joj, osmehnut) Nije sramota stradati za napredak!"
Peta W.: "Laze! Nikad nisam imala nishta s njim, taj lazov ne zasluzuje vashu podrshku! Svrgnite ga, bojkotujte!"
Milence: "OK, Peta, priznajem! Ne poznajem te..." (i iznenada naglo i ne tako snazno potapsha je po ledjima od chega joj ochi ispadoshe pred iznenadjene novinare koji ispustishe zapanjene uzdahe i odushevljene uzvike podrshke buducem predsedniku) 8)