Lova i ženske glavne dispiline kod Srba? Šta mislite na ovu moju konstataciju? Da li se išta promenilo od vremena Arčibala Rajsa? Da li je Arčibal Rajs bio u pravu kada je govorio o manama srpskog naroda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i raja videla na Fejsbuku i Instagramu kako se živi pa hoće i ona tako.Sad je jos gore.
Овде је то постало идеал живљења. Не видим ја нешто да су Кинези полудели као Срби па да постје сплавови и кафане као у Београду и у целој Србији (кафане).То је тако код свих народа.
Тј. то је у људском бићу.
Što samo ženska disciplina??Lova i ženske glavne dispiline kod Srba?
NeutemeljenaŠta mislite na ovu moju konstataciju?
Šta je rekao, može citat i ko je on?Da li se išta promenilo od vremena Arčibala Rajsa? Da li je Arčibal Rajs bio u pravu kada je govorio o manama srpskog naroda?
Opet generalizacijaОвде је то постало идеал живљења.
Kinezi potpuno drugačiji mentalitet gde njih nađe za poređenje.Не видим ја нешто да су Кинези полудели као Срби па да постје сплавови и кафане као у Београду и у целој Србији (кафане).
Pa na većinu i mislim.Opet generalizacija
A ne razumem zašto, Kinezi su mutavi možda pa ne znaju da ,,uživaju" u životu kao neki drugi?Kinezi potpuno drugačiji mentalitet gde njih nađe za poređenje
Pa rade i Srbi kao ludi za lovu i da bi impresionirali ženske. I da bi jeli i pili između ostalog.Nisu mutavi nego su odgajani vekovima po principu radi ako hoćeš da jedeš.
To su oni što namlate za par meseci neke pare, pa troše dok ima, pa opet.Pa rade i Srbi kao ludi za lovu i da bi impresionirali ženske. I da bi jeli i pili između ostalog.
Pa nisam rekao da su svi ali dobra većina ili dobar deo.To su oni što namlate za par meseci neke pare, pa troše dok ima, pa opet.
Nisu svi Srbi takvi.
Данас већина упасује кошуљу!Lova i ženske glavne dispiline kod Srba? Šta mislite na ovu moju konstataciju? Da li se išta promenilo od vremena Arčibala Rajsa? Da li je Arčibal Rajs bio u pravu kada je govorio o manama srpskog naroda?
Данас већина упасује кошуљу!
1.?Lova i ženske glavne dispiline kod Srba? Šta mislite na ovu moju konstataciju? Da li se išta promenilo od vremena Arčibala Rajsa? Da li je Arčibal Rajs bio u pravu kada je govorio o manama srpskog naroda?
Nisu, nego nas drustvo programira da tome stremimo...Lova i ženske glavne dispiline kod Srba? Šta mislite na ovu moju konstataciju? Da li se išta promenilo od vremena Arčibala Rajsa? Da li je Arčibal Rajs bio u pravu kada je govorio o manama srpskog naroda?
Ma uvek je bilo tako. Pa onoliki ćupovi nisu samo turski već i srpski. Sada postoje banke pa ne mogu ćupovi da se zakopavaju, sada su to bankovski računi po bankama i of-šor zonama.Nisu, nego nas drustvo programira da tome stremimo...